Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-04-09, 10:00
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε παιδια τι λετε??Εγω προσωπικα δεν χανω παρακολουθηση σχεδον ποτε και το αποτελεσμα ειναι τραγικο..
Αν δεν πας να γλειψεις καθηγητη μαθημα δν παιρνας ευκολα τουλαχιστον σε μας ετσι ειναι..
Δεν ειμαι κανας μεγαλος μαθητης αλλα τουλαχιστον ενα 5αρακι παντα το γραφω εχει τυχει πολλες φορες να γραφω για 6-7 και στο τελος να βλεπω 2-3,καλο ε?Πηγαινω να δω το γραπτο και παιρνω τις ιδιες απαντησεις ελα σε 1 ωρα και μετα εξαφανιζετε,τωρα τι το ψαχνεις,φυγε για να τα παμε καλα,δεν εχει καλη διατυπωση και το ποιο κορυφαιο που εχω ακουσει μιλας με ορους συνεργειου..
Τι μου τσαμπουνατε τωρα μιας και δεν υπαρχει καθαρη αξιολογηση??
Ασε που ολοι οι καθηγητες σχεδον που κανουν μαθημα κανουν και στα πανεπιστημια και μετα ερχονται σε μας και ζηταν τα ιδια πραγματα??
Ρε γκασμα με 10000μορια περασα οχι με 17000 τι μου ζητας δλδ?

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-04-09, 16:41
Το avatar του χρήστη DaveMustaine13
DaveMustaine13 Offline:

Περιοχή: Kavala
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 329
DaveMustaine13 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παιδια τι λετε??Εγω προσωπικα δεν χανω παρακολουθηση σχεδον ποτε και το αποτελεσμα ειναι τραγικο..
Αν δεν πας να γλειψεις καθηγητη μαθημα δν παιρνας ευκολα τουλαχιστον σε μας ετσι ειναι..
Δεν ειμαι κανας μεγαλος μαθητης αλλα τουλαχιστον ενα 5αρακι παντα το γραφω εχει τυχει πολλες φορες να γραφω για 6-7 και στο τελος να βλεπω 2-3,καλο ε?Πηγαινω να δω το γραπτο και παιρνω τις ιδιες απαντησεις ελα σε 1 ωρα και μετα εξαφανιζετε,τωρα τι το ψαχνεις,φυγε για να τα παμε καλα,δεν εχει καλη διατυπωση και το ποιο κορυφαιο που εχω ακουσει μιλας με ορους συνεργειου..
Τι μου τσαμπουνατε τωρα μιας και δεν υπαρχει καθαρη αξιολογηση??
Ασε που ολοι οι καθηγητες σχεδον που κανουν μαθημα κανουν και στα πανεπιστημια και μετα ερχονται σε μας και ζηταν τα ιδια πραγματα??
Ρε γκασμα με 10000μορια περασα οχι με 17000 τι μου ζητας δλδ?
Εκτος απο το γλυψιμο πολλες φορες πρεπει να φορας φουστα και να εχεις τα μπουτια απ'εξω. Επισης πολλοι καθηγητες πετανε τα γραπτα στον αερα, και οσα κρατησει ο θεος τα περνανε, οσα πεσουν κατω τα κοβουν. Και φυσικα συμφωνω με το τελευταιο που λες για τα μορια. Αυτο ειναι το επιπεδο των φοιτητων και συμφωνα με αυτο πρεπει να δουλευει ο καθε καθηγητης και οχι να κανει τα δικα του. Νομιζω Βασιλη μονοι μας ειμαστε εδω..αλλα οσοι συμφωνουν με την διαγραφη βρισκονται εξω απο τον χορο..
Παλιά 04-04-09, 16:49
wastegate Offline:
Moderator

Φιλε ειμαι σε μια σχολη που στα 200 ατομα ανα εξαμηνο υπαρχει το πολυ 1 κοπελα..
Σε ολο το τμημα υπαρχουν 4 κοπελες και ολες τελιωνουν σιγα σιγα..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-04-09, 17:22
Το avatar του χρήστη DaveMustaine13
DaveMustaine13 Offline:

Περιοχή: Kavala
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 329
DaveMustaine13 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε ειμαι σε μια σχολη που στα 200 ατομα ανα εξαμηνο υπαρχει το πολυ 1 κοπελα..
Σε ολο το τμημα υπαρχουν 4 κοπελες και ολες τελιωνουν σιγα σιγα..
Σε μας παντως απο τους 100 οι 75 ειναι κοπελες
Παλιά 04-04-09, 17:56
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
και εγώ συμφωνώ με το Βασίλη.δεν εχουν περάσει και τοσα πολλά χρονια από τότε που τελείωσα τη σχολή,αλλά όσα χρόνια και να περάσουν θα θυμάμαι την ημέρα που ζήτησα να δω το γραπτο μου σε έναν ...... καθηγητή (ο οποίος ήταν και κεκες) και όταν με τα χίλια ζορια με αφησε να το δω(βλέπεις όταν το ειχα παραδώσει στον επιτηρητή είχα φύγει με το χαμόγελο του μ@λ@κ@ αφού ήξερα πως είχα γράψει πάνω από 7 και ας πήρα ότι έχουμε όλοι μας,κοινώς 3)μου είπε ότι τη μία άσκηση την έχω σωστή εξού και το 3 και οι άλλες δύο είναι μισές.στην απάντησή μου ότι είναι γραμμένες στην άλλη κόλα γιατί αν θυμάστε είχα ζητήσει διευκρινήση στη μία,με ρώτησε με ένα ύφος όλο απορία.έχεις και δεύτερη κόλα?
για να μην τα πολυλογω,την βρήκε μετά από κανα 5λεπτο και όταν την κοίταξε η απάντηση που μου έδωσε ήταν ότι έχω χαθεί στις πράξεις και δεν μπορεί να με παρακολουθήσει.
ευτηχώς που είχα και μάρτηρες γιατί σε όποιον το έλεγα γέλαγε και δεν με πίστευαν.
με τέτοιους καθηγητές συγνώμη αλλά καταδικάζουν την μόρφωση όλων μας.είναι τυχαίο που κάθε σχολή έχει 1,2 στραβόξυλα που για να περάσεις τα μαθήματά τους πρέπει να κάνεις κολοτούμπες?
και για να μην παρεξηγηθώ δεν θέλω και δεν ήθελα να περνει ο καθένας το πτυχίο με το τρόπο που γινόταν και γίνεται η εισαγωγή των φοιτητών στα ΤΕΙ κυρίως.όταν είχα ακούσει ότι μπήκαν στη σχολή μου με κάτω από 10 είχα φρικάρει.τι εφόδια μπορείς να έχεις για να ανταπεξέλθεις?
αλλά και πάλι όταν βγεις στην πιάτσα και θα μιλήσω ως ηλεκτρολόγος εκεί είναι το σχολείο.το έχεις?έχεις και δουλειά.δεν το έχεις δεν έχεις μέλλον στη δουλειά.πόσους θα κοροιδέψεις?όλοι ξέρουμε πως είναι οι δουλειές έξω.είτε δοκιμαστικά σε πάρουν,είτε με σύμβαση αν δεν τους βγάζεις σωστά τη δουλειά δεν πρόκειται να φας το ψωμί αυτού που αξίζει,εκτός και αν έχεις μπάρμπα στη κορωνη και σε βάλει στο δημόσιο.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-04-09, 19:26
Το avatar του χρήστη johnboy
johnboy Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla E11, avensis T22
Δύναμη Σεβασμού: 276
johnboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε παιδια δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν, αλλα και εμεις ειχαμε καθηγητες παλουκια, που περνουσαν 10 ατομα στις 5-6 χιλιαδες ανα εξεταστικη αλλα και επιβιωσαμε και τελειωσαμε στην ωρα μας. και μεταπτυχιακα στην Ελλαδα κανουμε, που ειναι παλι παλουκια, οχι σαν καποια τις Αγγλιας που τα δινουν ετσι, και τα καταφεραμε. μαλιστα η εμπειρια μου δειχνει πως αν οχι οι καλοι βαθμοι, τουλαχιστον το 5 ειναι εφικτο με διαβασμα, χωρις να θελει υψηλη ευστροφια.
δεν ξερω τα αντικειμενα σας, αλλα τουλαχιστον αυτα ισχυουν στο οικονομικο της νοπε και την χρημ/κη και λογιστικη του παμακ που εχω προσωπικη εμπειρια.
δεν λεω πως ολοι πρεπει να τελειωνουν στην ωρα τους.
λεω πως δεν γινεται να υπαρχουν φοιτητες που για τον χ ψ λογο εχουν καθυστερησει πολυ, και τους δινεται παραταση 2ν ή +5 έτη ή οτι άλλο προβλεπεται και να διαμαρτυρονται. και κατι ακομη: τι λογικη συνεχεια μπορει να εχει ένας φοιτητης που τελειωνει ας πουμε σε περισσοτερα απο 2ν εξαμηνα , σε 2ν+1=8.5 έτη! έχει λογικη σειρα στο αντικειμενο του? μπορει να εκφερει αποψη? τελος, σαφως και θα υπαρχουν αδικημενοι σε καθε συστημα που εφαρμοζεται, αλλα αυτο ειναι αναποφευκτο. παντα η συζητηση δεν γινεται για το τι ειναι πιο δικαιο για τους περισσοτερους?? ολα αυτα τα λεω φιλικα και ειναι η προσωπικη μου αποψη, η οποια φυσικα μπορει να ειναι και λανθασμενη.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-04-09, 20:41
wastegate Offline:
Moderator

Φιλε μου δεν εχεις αδικο αλλα τουλαχιστον τα παιδια που παρακολουθουν πρεπει να τα βοηθανε λιγο παραπανω..
Εσεις ειχατε καποιους καθηγητες εμεις εχουμε 2 που ηρθαν νυχτα,εγιναν μονιμοι παλι νυχτα διωχνουν τους ωρομισθιους και παιρνουν τα μαθηματα..
Εμας απο τα 70 μαθηματα που εχουμε στην σχολη τα 25 τα εχουν 2 καθηγητες ελεος..

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Διαγραφή θέματος;;;;;;;;;;;;;;;;; corolla92 TOYOTA COROLLA 111(G6) 4 20-08-17 11:58
Διαγραφή αυτοκινήτου FanIsHere SUPPORT 62 25-11-11 10:50
Βοήθεια με διαγραφή αρχείων nuntius OFF TOPIC 20 06-10-08 23:22

Page generated in 0,15654111 seconds (81,50% PHP - 18,50% MySQL) with 36 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:26.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com