Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-03-09, 12:49
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα, θελω να πω οτι νευριασα παρα πολυ με την αντιμετώπιση που έχουμε στα προβλήματα που παρουσιάζονται στα μέλη....
όλοι, είτε γνωστοί είτε άγνωστοι, είτε σχετικοί, είτε άσχετοι, πετάχτηκαν να πουν τη γνώμη τους, να προτείνουν λύσεις, να σώσουν τον κόσμο! Καί πάντα το πρώτο πράγμα που φταιεί είναι η βενζίνη! (δλδ πόσα πτυχία μηχανολογιας πρεπει να εχεις για να το σκεφτείς αυτο;;

ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΡΙΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ!!!!!!

για πείτε μου τι θα γινόταν αν ο φίλος THEMIS είχε ακούση τη συμβουλή "βγές και ξεμπουκωσέ το";;;;;; Φανταστείτε το αμάξι να βαράει κόφτες όλες τις ταχύτητες στην εθνική και ενω δούλευε με ενα κυλινδρο......

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ.... ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ... δεν ειμαστε ολοι ειδικοι, και ενα ξεμπουκωμα δεν λύνει ολα τα προβληματα (μερικές φορές μαλιστα μπορει να ειναι καταστροφικο!!!)

ευτυχώς Θέμη που πήγες σε μάστορα, γιατι τα "μαστόρια" του corollaclub θα σε έστελναν για νεο μοτερ...

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-03-09, 13:08
THEMIS Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.4 vvti G6
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 250
THEMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Έχω επαναλάβει τα συγχαρητήρια γι'αυτό το φόρουμ.

Όντως κι εγώ νόμισα ότι είναι η βενζίνη αρχικά και το ψιλοάνοιξα μέχρι τις 5.000σαλ μέχρι τη δευτέρα αλλά μετά λόγω κίνησης ήταν χαρακτηριστική η συμπεριφορά στο ρελαντί...

Γι'αυτό έγραψα ότι λειτουργούσε ο ένας κύλινδρος.

Πάντως που φαίνεται λίγο μπουκωμένο και γι'αυτό ρωτάω αν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάποια ζημιά...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-03-09, 13:29
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 307
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πολλαπλασιατες?και μαλιστα ειναι συνηθες? οταν εγω λεω οτι βαδιζουμε στα χναρια των group vag πεφτετε να με φατε...αφου το ελυσες φιλε ενταξει ολα καλ οσο για το ποστ του ranger Με βρισκει απολυτα συμφωνο..... δηαλδη οταν ρεταρει ενα αυτοκινητο η λυση ειναι να το ξεμπουκωσουμε????
Παλιά 20-03-09, 19:08
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Εγώ που το είπα αυτό ίσως να μην το είπα σωστά, συγνώμη κιόλας, αλλά ήθελα να πω ότι ΠΡΩΤΑ ελέγχουμε όλα τα άλλα και αφού είμαστε σίγουροι ότι δεν δουλεύει το αμάξι με τους μισούς ή με έναν λιγότερο κύλινδρο και αφού δούμε τα άλλα τότε μπορεί να έχει μπουκώσει και το ξεμπουκώνουμε. Δικό μου λάθος που δεν το έθεσα σωστά. Και ποιός είπε ότι όταν λέμε να το ξεμπουκώσει πρέπει να βαράνε όλες οι ταχύτητες κόφτη??? Πάντως άσχετος δεν είμαι αλλιώς δεν θα είχα φτιάξει πόσες φορές τα δικά μου τόσες φορές που είχα προβλήματα και πάντα βρήκα τις λύσεις. Και για την ιστορία έχω κάνει και μηχανικός αυτοκινήτων. Sorry και πάλι, αυτό με το ξεμπούκωμα ήταν λάθος να το πω πρώτα. Πάντως στο θέμα σχετικά με τα μπουζί δεν έπεσα έξω. Αν δούμε το μοτερ να ακούγεται κάπως σαν τρακτερ ή σε εμένα έκανε σαν subaru impreza κάπως και να μην τραβάει καθόλου καλά είναι χαρακτηριστικό του ότι δεν δουλεύουν και οι 4 κύλινδροι, γιαυτό δεν πρέπει να το δουλεύουμε έτσι το αμάξι και εμένα όταν μου έτυχε σταμάτισα επί τόπου στην άκρη να βρω λύση. Μόνο όταν μου λάδωσε το μπουζί πήγα μέχρι ένα συνεργείο για να το βγάλω.
Πάντως έχει τύχει νοθευμένη βενζίνη να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα τροφοδοσίας ακόμα και να κάψει αντλία βενζίνης.
Το μοτερ το VVTI έχει έναν πολλαπλασιαστή για κάθε κύλινδρο??? σαν τον 4E-FE που έχει η στρογγυλοφάναρη? γιατί στο 4E-FTE που έχω εγώ τώρα υπάρχει ένας μόνο πολλαπλασιαστής και εξωτερικός σε άλλη θέση δλδ όχι επάνω στην διανομέα που είναι και για τους 4 κυλίνδρους μαζί.
Σαν αυτή την παλιά μου φωτο που φαίνονται οι πολλαπλασιαστές είναι και στην VVTI ? καλά και πώς χάλασαν και οι 3 μαζί ???

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 20-03-09 στις 19:40.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-03-09, 19:55
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 541
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger Εμφάνιση μηνυμάτων
με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα, θελω να πω οτι νευριασα παρα πολυ με την αντιμετώπιση που έχουμε στα προβλήματα που παρουσιάζονται στα μέλη....
όλοι, είτε γνωστοί είτε άγνωστοι, είτε σχετικοί, είτε άσχετοι, πετάχτηκαν να πουν τη γνώμη τους, να προτείνουν λύσεις, να σώσουν τον κόσμο! Καί πάντα το πρώτο πράγμα που φταιεί είναι η βενζίνη! (δλδ πόσα πτυχία μηχανολογιας πρεπει να εχεις για να το σκεφτείς αυτο;;

ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΡΙΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ!!!!!!

για πείτε μου τι θα γινόταν αν ο φίλος THEMIS είχε ακούση τη συμβουλή "βγές και ξεμπουκωσέ το";;;;;; Φανταστείτε το αμάξι να βαράει κόφτες όλες τις ταχύτητες στην εθνική και ενω δούλευε με ενα κυλινδρο......

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ.... ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ... δεν ειμαστε ολοι ειδικοι, και ενα ξεμπουκωμα δεν λύνει ολα τα προβληματα (μερικές φορές μαλιστα μπορει να ειναι καταστροφικο!!!)

ευτυχώς Θέμη που πήγες σε μάστορα, γιατι τα "μαστόρια" του corollaclub θα σε έστελναν για νεο μοτερ...
Κοιτα να δεις φιλε Βαγγελη. Καλως ή κακως ΔΕΝ εχουμε ολοι τις ιδιες γνωσεις σε θεματα αυτοκινητου, αν και θα μου πεις "τοτε τι θες και γραφεις". Το να δωσεις ομως μια ενδεχομενη εξηγηση δεν πιστευω οτι ειναι κατι κακο. Προσεξε το τονισα, ενδεχομενη. Κι αν θυμαμαι καλα αλλωστε (εκτος κι αν απο τα 22 μου αρχισα να εχω κενα μνημης), εχει αναφερθει στο παρελθον οτι εδω μπορουμε να τα συζηταμε ολα, κι αν υπαρχουν αποριες ευχαριστως καποιος που ξερει να τις λυσει. Αμα ηταν να ξεραμε τα παντα γυρω απο ενα αυτοκινητο τοτε δεν θα χρειαζοντουσαν τα συνεργεια και οι μαστορες, ή το πολυ πολυ οι τελευταιοι να γινοντουσαν κλεφτες. Α, και μιας και ανεφερα τους μαστορες, δεν νομιζεις οτι ειναι καπως εριστικο να λες "τα ΄μαστορια του corollaclub΄ θα σε εστελναν για νεο μοτερ"....? Αμα ειναι ετσι, γιατι τοτε δεν βγηκες εσυ -που δεν αμφισβητω οτι ξερεις καποια πραγματα στο θεμα αυτοκινητο- να πεις να ελεγξει αν υπαρχει κατι αλλο περαν της βενζινης?

Θελω να πω δηλαδη οτι ο καθενας απο μας στην προσπαθεια του να βοηθησει καποιον με τον οποιο εχει ενα κοινο στοιχειο, κι εν προκειμενω ενα απο τα πιο αξιολογα και αξιοπιστα αυτοκινητα που εχουν βγει στην αγορα, αναφερει μια πιθανη αιτια και μια πιθανη λυση. Δεν ειναι αυτο? Δεν τρεχει τιποτα, κανεις δεν γεννηθηκε "φωτεινος παντογνωστης". Δεν πιστευω ομως οτι ειναι και λογος να υπαρχει τετοια αντιμετωπιση ή σχολια σαν αυτο που εγραψες στο τελος του μηνυματος σου. Να σου δωσω αλλο παραδειγμα? Απο τα 10 μου σπουδαζω μουσικη, μεσα σε αυτα τα χρονια εχουν υπαρξει διακρισεις και τιμιτικοι επαινοι για την προσφορα μου σε μουσικα συνολα, εχω καποια πτυχια, δουλευω επαγγελματικα απο το 2005 σε μαγαζια και και και....... Τι σημαινει αυτο? Οτι αν δω ή ακουσω κατι off topic θα πρεπει να πω "τι λεει τωρα ο κατσιβελος", ή αν δουλεψει καποιος μουσικος μαζι μου και δεν τα πιανει ευκολα τα τραγουδια πρεπει εγω να γυρισω και να πω "τι κουλος που εισαι ρε φιλε"? Και για να μην πιστευεις οτι εχω σκοπο να σε θιξω ή να σε ειρωνευτω, πιστεψε με δεν ειναι αυτη η προθεση μου, δεν σε ξερω αλλωστε κι απο χτες για να σε ειρωνευτω και δεν μου αρεσει κιολας η ειρωνεια, απλα εκφραζω μια απορια.

Επειδη το post μου ειναι ηδη μεγαλο θελω να κλεισω με αυτο: δεν ειχα και δεν εχω σκοπο να προσβαλω και να θιξω κανεναν, ειτε προκειται για μελος ειτε για καποιον απο το administration group. Για τον λογο αυτο, ωφειλω να πω οτι ξερω πως κινδυνευω με αποκλεισμο απο το forum, γι αυτο και δεν θα συνεχισω και το αφηνω πλεον στην δικη σας κριση αν θα εχω το δικαιωμα να μπαινω σε ενα απο τα πιο οργανωμενα και ενημερωμενα forum που εχω συναντησει κατα τις περιηγησεις μου στο Ιντερνετ.

Παντα με φιλικες προθεσεις, Δημητρης.
Παλιά 20-03-09, 20:03
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παιδιά δεν θέλω να κάνετε διαμάχες εδώ μέσα και να καταντήσουμε σαν άλλα forums που εγώ προσωπικά έχω σταματήσει να γράφω. Εγώ είμαι αυτός που είπα να το ξεμπουκώσει και το παραδέχτηκα και ζήτησα συγνώμη για το λάθος που έκανα και το είπα πρώτο από τα υπόλοιπα που πρέπει ΠΡΩΤΑ να ελεχθούν. Νομίζω το θέμα είναι καλό να λάβει τέλος και να μην τσακωνόμαστε χωρίς λόγο. Μπορεί ο Ranger να το γενίκεψε λίγο το θέμα, ενώ εγώ είπα την πατάτα, και ενώ είχα ψηλιαστεί αρχικά ότι δεν δουλεύουν όλοι οι κύλινδροι όπως και το είπα κιόλας, απλά δεν είπα αυτά που είπα με την σωστή σειρά. Αυτό είναι όλο. Δεν σημαίνει ότι επειδή κάναμε ένα λάθος στην σειρά είμαστε και άσχετοι. Η βενζίνη εξάλλου αναφέρθηκε από πολλούς σε αυτό το topic καθώς και από το παιδί που το άνοιξε, αφού είπε ότι ήταν άδειο και το γέμισε πριν 2 μέρες και έβαλε από αλλού κτλ οπότε λογικό ήτανε να υποθέσουμε όλοι ότι πρώτα φταίει η βενζίνη. Και δεν είναι και λίγα τα κακά που έχουν πάθει πολλοί από νοθευμένη βενζίνη.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-03-09, 21:16
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Για τον λογο αυτο, ωφειλω να πω οτι ξερω πως κινδυνευω με αποκλεισμο απο το forum...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, δεν υπάρχει λόγος να σε αποκλείσει κανένας.

Εμένα αυτό που μου την έδωσε είναι οτι ο φίλος THEMIS θα μπορούσε να πάθει ζημιά απο τη συμβουλή που έδωσε κάποιος απο εμάς, κάπως αψήφιστα. Δίνω μεγάλη έμφαση στο κάποιος απο εμάς!!! Πουθενά στο ποστ μου δεν έκανα αναφορά σε συγκεκριμένο μέλος και στο τι είπε ο καθένας γιατι ούτε να θήξω ήθελα, ούτε να μαλώσω.

Σκοπός μου δεν ήταν να ψάξω να βγώ ποιός είπε κάτι λάθος ή να τον σταυρώσω γιατι δεν έχει σημασία. Συγκεκριμένα ο NikiforosGT πιστεύω οτι έχει σαφώς περισσότερες γνώσεις απο μένα, καθώς διαθέτει ενα πλήρως βελτιωμένο αμάξι σε σχέση με εμένα μου είμαι "καραμαμά". Εγώ διάβασα τα ποστ χωρίς να θυμάμαμαι τι είπε ο καθένας και διαπίστωσα, μετά την απάντηση και του THEMI, οτι το ξεμπούκωμα που προτάθηκε μπορεί να είχε καταστροφικές συνέπειες για το μοτέρ.

Με αφορμή λοιπόν τα ποστ που έγιναν, βρήκα αφορμή να πω οτι πρέπει να προσέχουμε τι γράφουμε, επειδή μερικές φορές, κάτι που λέμε χαλαροί απο το PC μας, μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο σε κάποιον άλλο!

Παράθεση:
Αμα ειναι ετσι, γιατι τοτε δεν βγηκες εσυ -που δεν αμφισβητω οτι ξερεις καποια πραγματα στο θεμα αυτοκινητο- να πεις να ελεγξει αν υπαρχει κατι αλλο περαν της βενζινης?
Δεν ήξερα ρε Δημήτρη, γιαυτό και δεν είπα τίποτα (και το έγραψα και στο ποστ μου, οτι μερικές φορές βοηθάμε αν δεν πουμε τίποτα). και εμένα το μυαλό μου πήγε στη βενζίνη, αλλά μέχρι εκεί.
Σχετικά με ξεμπούκωμα και εγώ την έχω πατήσει. Είχα συμβουλέψει τον αδερφό μου να ξεμπουκώσει το δικό του όταν του άναψε check engine (μου είπε οτι έβαλε βενζίνη και απο μούφα πρατήριο). Τελικά ήταν ο αισθητήρας του VVTi και θα μπορούσε να πάρει το μοτέρ, βαλβίδες κτλ στα χέρια...

Παράθεση:
Α, και μιας και ανεφερα τους μαστορες, δεν νομιζεις οτι ειναι καπως εριστικο να λες "τα ΄μαστορια του corollaclub΄ θα σε εστελναν για νεο μοτερ"....?
Δίκιο έχεις, ήταν υπερβολική σαν φράση. Εκείνη τη στιγμή μου φάνηκε "δυνατή" σαν ατάκα για να προβάλει τα επειχηρήματα της θέσης μου, αλλά είναι σα να τη λέω στα 3-4 άτομα που απάντησαν στο ποστ του THEMI στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν. Ζητάω συγνώμη παιδιά...

Παράθεση:
κανεις δεν γεννηθηκε "φωτεινος παντογνωστης".
είναι που δε με έχεις γνωρίσει απο κοντά... θα άλλαζες γνώμη!!!

Τώρα αυτά που λές σχετικά με κιθάρα κτλ εγώ δεν τα καταλαβαίνω. 10 χρόνια παίζω και δε μου έχουν κάνει ποτέ παρατήρηση οι γείτονες (μήπως επειδή παίζω με ωτοασπίδες και δεν τους ακούω να μου κοπανάνε τους τοίχους;;; )

Πέρα απο τις επεξηγήσεις και τα αστεία εγώ θέλω να μας μείνει το εξής. Να είμαστε λιγάκι πιο προσεκτικοί στο τι λέμε, αλλά και το πως το λέμε (αυτό πρέπει να το πω 2 φορές σε μένα), γιατι έχουν αντίκτυπο σε αυτούς που αναφερόμαστε ή σε οσους μας διαβάζουν...

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-03-09, 21:23
NikiforosGT Offline:
Moderator

Ο Ranger έχει δίκιο νομίζω καταλάβαμε όλοι και δεν πρέπει να το συνεχίσουμε άλλο. Προτείνω να συνεχίσουμε επί του θέματος του συγκεκριμένου topic λοιπόν. Εντύπωση μου κάνει το γεγονός πως χάλασαν τα 3 πολλαπλασιαστάκια. Προσωπικά ποτέ δεν έχω ξανακούσει να γίνει κάτι τέτοιο. Ειδικά ο πολλαπλασιαστής του 4Ε-FTE που έχω εγώ είναι σκυλί. Γιαυτό και δεν θα μπορούσα ποτέ να το μαντέψω ότι μπορεί να φταίει αυτό. Πάντως ευτυχώς φτιάχτηκε το πρόβλημα. Από κόστος πήγε πολλά ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-03-09, 21:53
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 541
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Βαγγελη το οτι καποια στιγμη θα τα πουμε απο κοντα ειναι σιγουρο. Λεω μολις παρω επιτελους την αδεια οδηγησης να κατεβω (μετα απο καποιο καιρο βεβαια και αφου παρω τον αερα του Corolla) να κατεβω προς τα κατω. Απο κει και περα, εχω περιεργεια να μας πει ο φιλος THEMIS, του οποιου η περιπετεια χαιρομαι που τελειωσε, να μας πει τι του ειπαν στο συνεργειο που πηγε και ποσο του κοστισε ολη η ιστορια. Αλλα ειναι κουφο, 3 πολλαπλασιαστες καηκανε μαζι?
Παλιά 20-03-09, 22:08
NikiforosGT Offline:
Moderator

Γιατί τι έγινε η άδεια οδήγησης?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,19531393 seconds (84,78% PHP - 15,22% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:44.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com