Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
23-02-09, 13:54
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εγώ ένα μόνο έχω να πω...ήταν απόλυτα και αψεγάδιαστα οργανωμένη η απόδραση...η συνεργός χρησιμοποίησε COROLLA
23-02-09, 13:59
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εγω εχω να πω το αλλο...
Μπήκα στο σάιτ της Interjet που ειναι η εταιρία του ελικοπτέρου που χρησιμοποιήθηκε στην απόδραση...
Ξέρετε ποιο είναι το μότο τους ????
"ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αχχαχαχαχαχαχαχχαχα
Δειτε και το λινκ...
http://www.interjet.gr/index2.asp
|
23-02-09, 14:14
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Θα κανω αερογραφια την φατσα του Παλαιοκωστα στην ταπα της βενζινης..
23-02-09, 17:08
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
καλα εκανε ο Παλαιοκωστας και ειναι πανεξυπνος..ασε που εχω μαθει πως οτι λεφτα βγαζει απο τις κομπινες του τα μοιραζει! Μπραβο του αφου βρισκει και τα κανει!!!!
|
23-02-09, 20:31
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
προτιμω παντος να τα εχουν "αρπαξει" μερικη παρα να αποδιχτη τελικα ξανα ποσο αχριστη ειναι στα ποστα τους οι υπευθηνοι απο κατω κατω ως πανω πανω.
την πρωτη φορα ξυλονης τους υπαλιλους και διευθηντες την 2ρη παρετησε αν εχεις τσιπα για τον υπουργο μιλαω.
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
|
|
|
23-02-09, 22:46
|
|
Administrator
|
|
|
|
Με πολυ εξυπνο τροπο ξεχναμε παλι τα καθημερινα μας προβληματα (ανεργια, ακριβεια κτλ), καλα τα καταφερνουν..
...μερικα ολοφρεσκα ανεκδοτακια!
--Γιατί ο Καραμανλής δεν είδε το βίντεο με την απόδραση του Παλαιοκώστα με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού;
Δεν του αρέσουν τα ...αστυνομικά!
--Τι SMS έστειλε ο Παλαιοκώστας στον Κώστα Καραμανλή, μετά τη απόδρασή του;
"Ο Παλιός είναι αλλιώς"!
--Γιατί ο Παλαιοκώστας ανέβηκε στο ελικόπτερο με ανεμόσκαλα; Γιατί δεν είχε ακόμη χτιστεί η άλλη με τσιμέντο!
--Τι προβλέπει το πρώτο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, μετά την απόδραση Παλαιοκώστα; Ελικοδρόμιο στον Κορυδαλλό!
--Γιατί αυτοπυροβολήθηκε ο αστυνομικός, έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού; Νόμιζε οτι ήταν ...τρομοκράτες!
--Πόσοι ήξεραν από πριν για την απόδραση του Παλαιοκώστα; Περισσότεροι από όσοι χρειάζονταν και λιγότεροι από ό,τι έπρεπε!
--Γιατί ανοίγουν τους λογαριασμούς των σωφρονιστικών υπαλλήλων του Κορυδαλλού; Γιατί ενώ λαδώνονταν δεν απέδιδαν το ΦΠΑ!
23-02-09, 23:05
|
|
|
|
|
|
Παντως παιδια ειναι αυτο που λεει ο Χρηστος. Ο Παλαιοκωστας τουλαχιστον δεν εχει σκοτωσει κανεναν και τα λεφτα τα κλεβει και τα μοιραζει. Αν ηθελε θα μπορουσε να εχει παει στα νησια του Σολωμοντα και να μην το βρει κανεις ποτε. Καλα ξειγηται , τους κοροιδευει ψιλο γαζι!
|
|
ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ Ο ΤΡΙΜΕΓΙΣΤΟΣ |
|
24-02-09, 01:22
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ Ο ΤΡΙΜΕΓΙΣΤΟΣ
τι εκανε παλι ο τριμεγιστος....τi david copperfield και μαλ......ες
μαγος της αποδρασης και της εξαφανισης ο billaros.....παντος αν ηταν γνωστος η φιλος μου το μονο που θα του ζηταγα θα ηταν να με αφησει να τραβηξω με καμερα την επομενη αποδραση του........φανταστητε τη φραγκα θα επαιρνα απο τα καναλια........ασε δε για συνεντευξη........οποιον θελει αυτην την στιγμη ο παλαιοκωστας τον κανει πλουσιο χωρις να παρανομησει.ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ......για σου ρε billare......
24-02-09, 01:25
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Σέρρες
|
|
Αποδράστε ... με απόλυτη ασφάλεια και άνεση...
Το video της Interjet που διαφημίζει τα ελικόπτερα της..... http://www.youtube.com/watch?v=_nSjEdaeq9w
|
24-02-09, 01:42
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
εμένα φίλε KOMI δε μου αρεσει το θέμα που άνοιξες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι πρέπει να εξυμνήσουμε εναν σεσημασμένο κακοποιο;;;; ΟΚ, κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα κακώς κείμενα του σωφρονιστικού συστήματος. Τους έκανε ρόμπες, αν προτιμάς...
Γιατί όμως αυτό τον κάνει τρισμέγιστο και όχι εναν έλληνα επιστήμονα ο οποίος διαπρέπει στον τομεά του;;; δεν είδα κανέναν να ανοίγει κάποιο τέτοιο θέμα....
δεν θα το σβησω το θεμα..... αν κάποιος άλλος mod-admin κρίνει οτι είναι περιττό ας το σβήσει το πρωι
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17150402 seconds (81,68% PHP - 18,32% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:32. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|