Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
12-02-09, 22:06
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
η miele έχει 1-2 @αμάτες κουζίνες (το ξέρω γιατί έψαχνα κι εγώ) αλλά από τιμές κάνει τζιζ. Δεν αξίζουν τόσα παρά το design τους εκτός αν δεν έχεις πρόβλημα χρημάτων.
για μένα ετοιματζίδικη (συνήθως ιταλικές είναι), αλλά θέλει τρέξιμο να πάρεις πολλές προσφορές από μαγαζιά του είδους, γιατί βγάζουν διάφορα σχέδια ο καθένας τους αν τους δώσεις κάτοψη (τα ξέρεις αυτά).
για μια καλή κουζίνα ετοιματζίδικη (καλή όμως και designάτη), υπολόγιζε γύρω στα 8 ίσως και 9 χιλιάρικα (οι της miele έχουν περισσότερα...).
σου λέω μαζί με τον πάγκο (εξαρτάται βέβαια και για τι είδους πάγκο σκέφτεσαι).
|
|
|
|
12-02-09, 22:48
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
μαραγκος ασυζητητι...
ουτε avelon ουτε κουραφεξαλα που κρεμανε τα πορτακια απο τα ντουλαπια στους 3 μηνες... ουτε ονομα ουτε τπτ και θα δωσεις τα μισα λεφτα και θε εχεις τις επιλογες σου...
καλη η περιπτωση του σχεδιου πχ miele αλλα να το θυμηθεις η να το κλεψεις στο μυαλο σου και να το φτιαξεις μονος με μαραγκο.
φτανει να πεσεις σε ανθρωπο που θελει να ασχοληθει με το σπιτι σου οπως επεσα εγω σε εναν απο τη χαλκιδα και με εσωσε. σε οτι μου εφτιαξε πηρε ακριβως τα μια λεφτα απο οτι προσφορες ειχα παρει απο μαραγκους παλι αλλα βλεπεις... ηταν μαραγκοι που ειχαν ξυπνησει... και ηθελαν οπως ολοι 1 σε 3 τις τιμες...
βαση τιμων τετραγωνικου μετρου επαιρνε πολυ λιγοτερα οπου και αν ρωτησα...
οτι μου εφτιαξε ο τυπος κανω τραμπαλα πανω του και μου κανε πολλα πολλα δωρα... αξεσουαρ πομολα μεντεσεδακια φρενα αμορτισερ κτλ
αμα θες κατι απο αυτον εστω προσφορα πες μου. ο τυπος ειναι super ειναι απο χαλκιδα και τον βρηκα τυχαια στο ιντερνετ....
παντως η γνωμη μου ειναι μαραγκος αλλα σωστος μαραγκος...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 12-02-09 στις 22:57.
|
13-02-09, 10:52
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Ορίστε και η κάτοψη.... οπότε μπορείτε να γίνετε όλοι σας ακόμα πιο συγκεκριμένοι!!!! Τροφή για επεξεργασία λοιπόν!!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
14-02-09, 15:13
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Εγινε μια αλλαγή τις τελευταίας στιγμής. Ουσιαστικα ο καναπές θα έρθει πιο μπροστά και πιο πάνω. Οπότε βγαίνεις κανονικά απο το άνοιγμα που υπάρχει κάτω (Το οποίο είναι περίπου 90cm). Τοίχος δεν υπάρχει (μόνο ο πάγκος).... απλά με βάση το νέο σχέδιο τις κουζίνας, ο πάγκος είναι 95cm οπότε δεν τίθεται κανένα θέμα για τον νεροχύτη. Και ναι, εκεί όπου βλέπεις τα 6 σκαμπό ο πάγκος έχει την χρήση πάγκος - τραπέζι (και εκεί είναι 0,95 * 2,0 υπεραρκετό θα έλεγα και για τραπέζι).
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
14-02-09, 18:51
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ελευσινα
|
|
παντος επειδη ημουν κι εγω απο μικρο παιδι στην οικοδομη με τον πατερα μου εχω δει τα χιλιαδιο απο ετοιματζιδικες κουζινες!!!αν θες σου προτεινω μαραγκους που θα δεις δουλεια και θα τριβεις τα ματια σου αλλα οτι πληρωνεις περνεις αυτο ισχυει παντου...
αα και οτι απορια με χρωματα ριχτην και θα ρωτησω τον father μου...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kokovios : 14-02-09 στις 19:02.
|
14-02-09, 19:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Θα με ενδιέφερε να τον ρωτήσεις εάν κουζίνες ίδιου επιπέδου απο μαραγκούς είναι πιο ακριβές ή όχι. Είναι ένας μύθος που ο καθένας λέει τα δικά του.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
14-02-09, 19:10
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ελευσινα
|
|
μου ειπε οτι κουζινες εκθεσεων ειναι πιο ακριβες απο κουζινες μαραγκων...
και επεισης οτι εννοειτε οτι ο μαραγκος θα κανει αυτο ακριβως που θελεις εσυ προσωπικα για το σπιτι σου
|
14-02-09, 19:17
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ελευσινα
|
|
παντος αν θες τιμουλες για μαραγκους πες μου να μιλησεις με τον father τοσα χρονια στην δουλεια κατι θα ξερει
|
|
|
|
15-02-09, 12:13
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
οπωσδήποτε ο μαραγκός είναι καλύτερος ΑΛΛΑ, μόνο εφόσον βρεις τον κατάλληλο (τώρα το πως θα τον βρεις αυτό είναι μια άλλη ιστορία). Συνήθως άλλα τους λες και σε πολλά σημεία φτιάχνουν ότι τους βολεύει. Αυτά από προσωπική εμπειρία (έχω χρησιμοποιήσει 3 μαραγκούς μέχρι τώρα-άλλος καλός, άλλος έκανε οτι ήθελε, άλλος καλός αλλά τελικά έκανε οτι τον βόλεψε). 100% ευχαριστημένος με τους μαραγκούς δεν έμεινα. Ακόμα και με τον καλύτερο θα έλεγα ένα 90-95%. Το οποίο εντάξει είναι αποδεκτό.
Επίσης πρέπει να ξέρεις οτι με τον μαραγκό πρέπει να έχεις επικοινωνία-συναντήσεις για να βλέπεις τι φτιάχνει, τι βάφει, τι κάνει γενικά με την παραγγελία σου. Ενώ την ετοιματζίδικη, τη βλέπεις στην έκθεση, αυτή είναι, δεν πρόκειται να πάρεις κάτι διαφορετικό στο τέλος. Και εμένα μου είπε μαραγκός (ο 90%), φέρε σχέδιο εσύ και θα στην κάνω εγώ ίδια, αλλά δεν τον εμπιστεύτηκα, τουλάχιστον για τόσο μεγάλο project.
από κει και πέρα, ο κάθε πελάτης έχει τα δικά του στάνταρ...
Επίσης ναι μια ίδια κουζίνα, θα σου στοιχίσει λιγότερο σε μαραγκό.
P.S. Πιστεύω οτι σε μια ετοιματζίδικη κουζίνα, ακόμα κι αν κλείσει το μαγαζί, αν πας ένα χαλασμένο πορτάκι σε μαραγκό, θα στο φτιάξει...
|
16-02-09, 09:08
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Αυτοί ακριβώς είναι και οι λόγοι που με κάνουνε να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω σε ετοιματζίδικη (και η αλήθεια είναι οτι δύσκολα θα βρείς τόσο μοντέρνα κουζίνα σε μαραγκό! Η τουλάχιστον απο όσους είδα εγώ, δεν είδα κάτι.).
Οσο αφορά το υστερόγραφο..... έτσι είναι. Εχω περίπτωση φίλου που μετά την εγγύηση (10+ χρόνια) του χάλασε ο πάγκος, φώναξε έναν μαραγκό και του τον έφτιαξε ολόιδιο.
Τελικά με βλέπω να καταλήγω στην ετοιματζίδικη, καθώς η έκπτωση που παίρνω είναι αρκετά μεγάλη. Οπότε όσο πιο φτηνό και να είναι ο μαραγκός δεν βλέπω να βγαίνει τόσο χαμηλά.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17986798 seconds (83,27% PHP - 16,73% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:47. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|