Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
09-02-09, 20:12
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Η Χρήση κεντρικού πίνακα είναι σωστή επιλογή??? Για τα υδραυλικά μιλάμε. Να ελέγχεις όλες τις παροχές απο ενα σημείο, ώστε σε περίπτωση διαρροής να απομονώνεις μόνο εκείνη την παροχή!
|
Nαι. Ετσι το εκανα κ γω αλλα με πλαστικη σωληνα. Ο χαλκος εχει μια λεπτομερεια στην ενωση με τα ρακορ (που να σου εξηγω τωρα απο δω) που μετα απο χρονια κ κυριως στα ζεστα νερα αρχιζει κ χανει συνηθως. Οχι παντα αλλα συνηθως τα εχει τα δακρυσματα του. Το πλαστικο παλι ποτε. Απαξ κ εσφιξε το ξεχασες!
09-02-09, 20:16
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Rhodos Island!
|
|
Εγώ, γιατί άκουσα τότε οτι το μονοσωλήνιο μετά απο χρόνια "πετσικάρει" και χάνει στις ενώσεις; Η εγκατάσταση στο σπίτι μου είναι απο το 2001 και δεν εχω το παραμικρό πρόβλημα...Ξέρω 'γω, θα δείξει!!!
09-02-09, 21:07
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Eusebio
Εγώ, γιατί άκουσα τότε οτι το μονοσωλήνιο μετά απο χρόνια "πετσικάρει" και χάνει στις ενώσεις; Η εγκατάσταση στο σπίτι μου είναι απο το 2001 και δεν εχω το παραμικρό πρόβλημα...Ξέρω 'γω, θα δείξει!!!
|
Καλα ακουσες! Αυτο που εχεις ειναι μονοσωληνιο με χαλκο! Εγω εχω μονοσωληνιο αλλα με πλαστικη που δεν πετσικαρει στον αιωνα τον απαντα γιατι απλα δεν μπορει. Εχει το σπιραλ προστασιας απ'εξω που του επιτρεπει να κανει οτι θελει μεσα κ δεν ζοριζεται! Κ ο χαλκος εχει μια ασπρη επενδυση αλλα ειναι πολυ ψιλη!
09-02-09, 21:15
|
|
|
|
Περιοχή:
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V
Εγω παλι που ειμαι υδραυλικος 15χρονια στο καινουργιο μου σπιτι που μπηκα τον Απρηλιο εβαλα μαυρη πλαστικη σε σπιραλ μπλε/κοκκινο κ στο νερο κ στην θερμανση. Πιο φτηνο υλικο με μεγαλυτερο προσδοκιμο ζωης κ καλυτερη στεγανοποιηση.Με συλλεκτη. Οσο για ηλιακο ναι πολυ σωστη κινηση αλλα οχι με θερμανση. Καλυτερα μποιλερ στο μπανιο ξεχωριστο. Τωρα το γιατι αφηστε το ειναι ΜΕΓΑΛΗ ιστορια που δεν γραφεται ετσι απλα γιατι ειναι πολλα τα κατα απο τα υπερ. Αυτη ειναι η γνωμη μου αν θες την λαμβανεις στα υποψιν σου. Καλος κ χρυσος ο χαλκος αλλα παιζει προβλημα αν ειναι με μηχανικη συσφιξη(ρακορ) κ οχι κολητος. Αυτα...
|
+1000000000
my page
|
13-02-09, 10:59
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Ορίστε και η κάτοψη.... οπότε μπορείτε να γίνετε όλοι σας ακόμα πιο συγκεκριμένοι!!!! Τροφή για επεξεργασία λοιπόν!!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
13-02-09, 14:28
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
βλέποντας το σχέδιο ήθελα να σε ρωτήσω. Wc υπάρχει και αν όχι γιατί;
|
13-02-09, 14:55
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Δεν υπάρχει και νομίζω ότι είναι λογικό το γιατί..... δεν υπάρχει χώρος!!! :-(
Θα το ήθελα, αλλα θα έπρεπε να περιοριστώ σε άλλους χώρους... κάτι που δεν ήθελα!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,14008594 seconds (80,30% PHP - 19,70% MySQL) with 36 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:37. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|