Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
29-01-09, 13:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Στείλε μου το στο madvinegar@hotmail.com και θα κοιταξω να το ανεβασω εγω. (ειναι πολλες σελιδες?)
Περίεργο παντως μου φαινεται γιατι οπως ειπα το εχουν κανει 1002 άτομα με ακριβως τον ιδιο τρόπο... Για δωσε μας τα φωτα σου....
|
|
|
|
29-01-09, 13:25
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
καλά ρε συ και ΟΛΟΙ εδώ πέρα είναι παράνομοι? και τα ιδιωτικά κτεο και τα δημόσια και το ίδιο το υπουργείο? γιατί αν ήταν όπως μας τα λες αφου δηλωνουν ΝΟΜΙΜΑ τετοιες αλλαγες είναι παράνομο και το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ???? όπως ήδη έχω πει είχα δηλώσει το μοτερ στο σταρλετ GT από 2Ε σε 4Ε και μετά έγραφε η άδεια σκέτο 4Ε (χωρίς νούμερο δλδ). Το μοτερ αυτό το φόρεσε η corolla ξαναρώτησα στο υπουργείο και με διαβεβαίωσαν ότι ΔΕΝ χρειάζετε δήλωμα καθώς είναι ιδιων cc και με ίδιου τύπου. Και σύμφωνα με το νόμο δεν θεωρείτε αλλαγή κινητήρα. Επίσης στο ίδιο pdf λέει ότι μετατροπές που μεγαλώνουν την υποδύναμη επιτρέπονται. http://www.yme.gr/index.php?getwhat=...40&id=&tid=340
Και στο κάτω κάτω πως θα δουν πόσα άλογα βγάζει? θα μας πάνε δυναμόμετρο? βλέπω ότι ο νόμος αυτος έχει παραθυράκια που μας κάνει τελικά νόμιμους και αυτό που λέει ο φίλος δεν μας πιάνει εμάς. Συγκεκριμένα το 2 και το 3. Βάζουμε και κανά κορμό από passeo 5E και γινόμαστε 1500cc turbo και 5Ε-FTE. Καλή φάση. Ξέρω ότι έχουν δηλωθεί νόμιμα και τέτοια. Για να λέει η άδεια 5Ε αντί 4Ε και 1500cc αντί 1300. Εμένα πάντως στο υπουργείο μου είπαν ότι το 25% αναφέρετε ΜΟΝΟ σε κυβικά, γιατί στην corolla πχ μπορώ να δηλώσω ΝΟΜΙΜΑ και τα 1600cc μοτερ (τετραπετάλουδο ή κομπρέσορα) αλλά όχι και το 3S-GTE 2000cc (λόγω υπερκυβισμού).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 29-01-09 στις 13:44.
|
|
|
|
29-01-09, 13:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Απ' ότι διάβασα το λινκ του Νικιφόρου, λεει πως η αυξηση του 25% ειναι και στην ισχύ και στον κυβισμο.
Είναι δυνατή η τοποθέτηση νέου κινητήρα του οποίου η πραγματική ισχύ και ο κυλινδρισμός δε μπορεί να διαφέρει παρά μόνο μέχρι 25%, σε σχέση με τα μεγέθη του αρχικού κινητήρα.
Από την αλλη, αν ο κινητηρας ειναι ίδιου τύπου (δλδ στην συγκεκριμενη περιπτωση 4Ε) δεν χρειαζεται δηλωμα κινητηρα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η τοποθέτηση κινητήρα του ιδίου τύπου με αυτόν που αναγράφεται στον αριθμό κυκλοφορίας δεν θεωρείται αλλαγή κινητήρα.
Επίσης, τωρα που το διαβασα λεει και 1-2 πραγματα για τα υπερκυβισμενα...
2. Στη περίπτωση αντικατάστασης των κινητήρων, περιλαμβάνεται και η διασκευή των κινητήρων των κυκλοφορούντων αυτοκινήτων, με αντικατάσταση ορισμένων εξαρτημάτων τους, που θα έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση του κυλινδρισμού του κινητήρα. Η διασκευή αυτή είναι επιτρεπτή.***
3. Επιτρέπεται η διασκευή των κινητήρων των κυκλοφορούντων αυτοκινήτων με αντικατάσταση ορισμένων εξαρτημάτων τους, που θα έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση της ιπποδύναμης ύστερα από έγγραφη συναίνεση του εργοστασίου κατασκευής των αυτοκινήτων ή της επισήμου αντιπροσωπείας, που εκπροσωπεί στην Ελλάδα το εργοστάσιο κατασκευής των αυτοκινήτων. Η ώς άνω διασκευή δε θεωρείται αντικατάσταση του κινητήρα.***
Άραγε η ΤΟΥΟΤΑ δινει πιστοποίηση για τον υπερκυβισμό..??
|
|
|
|
29-01-09, 13:56
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Για τον υπερκυβισμό δεν γνωρίζω, πάντως ο 4Ε-FTE παίρνει κανονικά έγκριση μηχανολόγου και για καυσαέρια και για τα πάντα και νόμιμα, δεν μιλάω να τα σκάσουμε για να το δηλώσουμε. Ο νόμος όπως τον είδαμε στο θέμα του μοτερ αυτού το ένα αναιρεί το άλλο όπως τα έχουν γράψει. Εξάλλου δεν βλέπω τον λόγο γιατί να είναι παράνομο, ίδιο μοτερ μόνο turbo έχει. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μετατροπή από το ατμοσφαιρικό σε turbo. Tι να λέει ένας φίλος με golf 1000αρι που έχει μοτερ 1800 δλδ???? LOL!!!! to 3 πιάνει και το θέμα αλλαγής μπλοκ του 4E-FTE με από passeo, το οποίο το έχουν κάνει γενικά και ναι δηλώνετε νόμιμα. Απλά δηλώνεις ότι έχεις μοτερ από passeo 5E, άλλο τώρα αν εσύ έβαλες επάνω πολλαπλή εισαγωγή, εξαγωγή, κάρτερ, turbo κτλ από τον 4E-FTE. Και αν έχεις passeo κάνεις τις αλλαγές αυτές και έχεις turbo και δεν δηλώνεις τπτ, αφού ο κορμός είναι ο 5Ε. Να η παράγραφος 3 λοιπόν.
|
29-01-09, 15:03
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
|
|
ειναι 2 σελιδες *.bmp 26mb η μια...μολις τις σκαναρα...ακουω απορειες για νομοθεσιες...
|
29-01-09, 15:22
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bartgrr
λες να μην ξερω τι ισχυει?
|
Προφανώς όχι...
|
29-01-09, 15:59
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
26 MB ??????????
Ελεος! Μη μου στειλεις τετοιο αρχείο! Μίκρυνε το πρωτα! Αρκετά.
|
29-01-09, 16:13
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
|
|
Παντως εχει βοηθησει η ιδρυση και λειτουργια των ΙΚΤΕΟ αλλα δεν υπαρχει κρατικος ελεγχος στους δρομους για να ολοκληρωθει η συμμορφωση εκει που μετραει...στους δρομους...
υ.γ.Συγνωμη αν σας κουρασα...
|
29-01-09, 16:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Εγω θα ηθελα να δω και τα χαρτια που εχεις. Και αν μου τα στειλεις σε λογικο μεγεθος θα τα ανεβασω στο τοπικ να τα διαβασουμε.
|
29-01-09, 18:06
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Ξέχασα να πω παραπάνω ότι μου έτυχε μια φορά στο starlet GT να μου κάνουν έλεγχο ασφαλίτες, δεν ξέρω τον λόγο, ήταν με πολιτικά και μου έδειξαν ταυτότητες και άνοιξανε καπό και είδαν το μοτερ και το κοίταξαν αν ήταν δηλωμένο, άσχετο αν είναι στην δικαιοδοσία τους, πάντως το έκαναν, και μου είπαν και μπράβο που το έχω δηλώσει. Τα PMR που είχα, τους πείραξαν λίγο αλλά είδαν ότι δεν έπιαναν δικούς τους ασύρματος και δεν είπαν τπτ.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΤΕΟ |
loykas loykopoylos |
ΦΟΡΟΥΜ |
73 |
17-10-19 22:45 |
Mr ΚΤΕΟ |
madvinegar |
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ |
0 |
11-01-11 09:28 |
Εχω δυο ερωτησεις |
analyst78 |
TOYOTA COROLLA E 12 |
4 |
25-08-08 14:03 |
Ερωτησεισ |
sakis |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
5 |
11-04-06 19:18 |
Page generated in 0,17756891 seconds (83,34% PHP - 16,66% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:25. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|