Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-02-09, 15:11
Κυριάκογλου Σπύρος Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: AE 111 G6R
Περιοχή: ΩΡΩΠΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 238
Κυριάκογλου Σπύρος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Και εγω ειχα παρει τον Τζουρδα τηλ και μου ειχε πει 1660€ για την super street. Το θεμα ειναι πως μονο αυτη εχει φερει και απλα δεν φερνει τις αλλες γιατι θα μιλαμε για πανω απο 2200€ για την mono flex. Υπαρχουν οι αλλες αναρτησεις.Αν μπεις στο site της tein ''www.tein.com'' εχει μηχανη αναζητηση.Βαζεις το αμαξι που θελεις και σου βγαζει τι αναρτησεις εχει και την τιμη τους διπλα σε yen φυσικα.Τωρα το τι λεει ο Τζουρδας δεν ξερω....(εγω δεν τον εχω σε εκτημηση)
Αλλα για να μην μακριγορουμε το θεμα ειναι οτι οι αναρτησεις ειναι πολυ καλες αλλα πανακριβες ομως! και αν δεν εχει ακρες για να την φερεις τοτε πας σε μια πιο φτηνη λυση με συμβηβασμο στα κρατηματα και στην ποιοτητα κυλησης.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TSERKENE Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε Σπυρο, πηρα τηλ. τον Τζουρδα και μου ειπε οτι βγαζει μονο την super street with mounts. αυτα απο τον ιαπωνικο καταλογο γιατι ο εωροπαικος δεν το εχει καθολου. Την φερνει αυτος απο ιαπωνια και οχι απο αγγλια που ειναι οι αλλες. Η τιμη της ειναι πολυ μα πολυ φωτια!!!

Υ.Γ. ξεχασα να πω οτι 101 με 111 ειναι το ιδιο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-09, 15:25
Το avatar του χρήστη tserkene
tserkene Offline:

Μοντέλο: corolla ts
Περιοχή: Βέροια
Δύναμη Σεβασμού: 281
tserkene είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κυριάκογλου Σπύρος Εμφάνιση μηνυμάτων
Και εγω ειχα παρει τον Τζουρδα τηλ και μου ειχε πει 1660€ για την super street. Το θεμα ειναι πως μονο αυτη εχει φερει και απλα δεν φερνει τις αλλες γιατι θα μιλαμε για πανω απο 2200€ για την mono flex. Υπαρχουν οι αλλες αναρτησεις.Αν μπεις στο site της tein ''www.tein.com'' εχει μηχανη αναζητηση.Βαζεις το αμαξι που θελεις και σου βγαζει τι αναρτησεις εχει και την τιμη τους διπλα σε yen φυσικα.Τωρα το τι λεει ο Τζουρδας δεν ξερω....(εγω δεν τον εχω σε εκτημηση)
Αλλα για να μην μακριγορουμε το θεμα ειναι οτι οι αναρτησεις ειναι πολυ καλες αλλα πανακριβες ομως! και αν δεν εχει ακρες για να την φερεις τοτε πας σε μια πιο φτηνη λυση με συμβηβασμο στα κρατηματα και στην ποιοτητα κυλησης.
αυτο εχει την πιτα αυτος και το μαχαιρι.

οτι θελει κανει και οτι θελει χρεωνει.

το οτι μπορει να εχει δεν το ξερω αλλα ποιος θα τα φερει απο ιαπωνια?

visit us on tserkezos.gr visit us on car.gr visit us on facebook

visit my garage

Αν έχεις βαρεθεί να κοιμάσαι τις Κυριακές, τότε μπορείς και εσύ να έρθεις μαζί μας… ΣΧΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-09, 15:38
Μικρό Μέλος

Καλη αυτη η ερωτηση!!! Την ειχα κανει και εγω στον εαυτο μου. Για αυτο και κατελιξα να παρω μια D2 και να συμβηβαστω τοσο σε κρατημα οσο και σε ποιοτητα κυλισης!!!(Παλια ειχα JIC magic FLAT1 αντιστοιχη της mono flex) Στην Tein δεν ειναι μονο η αγορα αλλα και η συντηρηση.Ειχα παρει και στην Θεσ-ικη στο Streetandcircuit για Tein αλλα και αυτος ειχε ζητησει πολλα και μαλιστα οτι για επισκευη επρεπε να πανε αγγλια με κοστος γυρο στα 600€ οποτε πηρα την D2 οσο αντεξει.οταν σπασει θα παρω αλλη.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-09, 18:55
Το avatar του χρήστη TARZAN
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11
Περιοχή: Βύρωνας
Δύναμη Σεβασμού: 265
TARZAN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Η γνώμη μου φίλε(αφού μπορείς να δώσεις κάποια παραπάνω χρήματα) είναι να βάλεις την hot bits dt1 είναι πολύ καλή επιλογή γιατί 1.Πολύ καλά χαρακτηριστικα(διπλά ελατήρια,ξεχωριστά δοχεία αζώτου,πολλές ρύθμισεις,ανεξάρτητη ρύμθιση ύψους και άλλα) 2.Εχουν φθηνό σέρβις,και γίνεται στην Ελλάδα(όχι σαν τις tein) 3.είναι Ιαπωνικές(όχι σαν τις d2 k-sport xyz Που είναι αμερικανικες και φτιάχνονται αλλόυ για αλλόυ).Πιστέω πως άν έχεις να δώσεις γύρω στα 1400-1500 και κάνεις μια υποχώρηση στην άνεση(όση θα έκανες και με της άλλες)θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα απόδωσης-τιμής και αξιοπιστίας.Ισως να είναι λίγο άσχετη η απάντησή μου,γιατί άλλο ρωτάς εσύ...αλλά σου λέω την γνώμη μου
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-02-09, 09:48
Μικρό Μέλος

Καλημερα και παλι.Και εσυ οπως και εγω ειμαστε λιγακι εξω απο θεμα.Δεν ειναι κακο να λες την γνωμη σου και θα συμφωνησω μαζι σου οτι οι hotbits ειναι καλες! (αν ψαξεις ειχα γραψει και ρωταγα την γνωμη σας γιατι ειμουν ετοιμος να τις βαλω) Απλα δεν τις επελεξα στο τελος γιατι την D2 την βρικα χοντρικη πραμα που σημενει 400 φτηνοτερα απο την hotbits, δεν ρυθμηζουν το υψος απο το γωνατο αλλα μονο απο το ελατηριο (πραγμα που σημενει πως επιρεαζετε η διαδρομη τους) και τα ελατηρια που ειχανε ηταν μαλακα σε σχεση με αυτα της D2 και θα επρεπε να εδεινα παραπανω χρηματα για τα νεα ελατηρια οταν θα την αγοραζα. Ενω στην D2 εχω προφορτησει τα ελατηρια και ειμαι ενταξη. Αλλα και παλι πιστευω πως με τις Hotbits εχεις καλυτερη πιοτητα κυλησης και επιπλεον μπορεις να τις αλλαξεις τις ρυθμησεις του αμορτισερ επειδη υπαρχει αντιπροσωπος εδω και στις σεταρει οπως εσυ του επιδηξεις!!!!!!
Αλλα για να επανερθουμε στο θεμα σε σχεση με αυτο που ρωταει ο νικος στην αρχη πιστευω πως η tein monoflex ειναι η κλαυτερη μετα ερχετε η cusco zero2 μετα cusco zero1 & tein flex και τελος η tein suprstreet. Αν βρει καμια ακρη να τις φερει σε καλη τιμη τοτε να τις βαλει!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TARZAN Εμφάνιση μηνυμάτων
Η γνώμη μου φίλε(αφού μπορείς να δώσεις κάποια παραπάνω χρήματα) είναι να βάλεις την hot bits dt1 είναι πολύ καλή επιλογή γιατί 1.Πολύ καλά χαρακτηριστικα(διπλά ελατήρια,ξεχωριστά δοχεία αζώτου,πολλές ρύθμισεις,ανεξάρτητη ρύμθιση ύψους και άλλα) 2.Εχουν φθηνό σέρβις,και γίνεται στην Ελλάδα(όχι σαν τις tein) 3.είναι Ιαπωνικές(όχι σαν τις d2 k-sport xyz Που είναι αμερικανικες και φτιάχνονται αλλόυ για αλλόυ).Πιστέω πως άν έχεις να δώσεις γύρω στα 1400-1500 και κάνεις μια υποχώρηση στην άνεση(όση θα έκανες και με της άλλες)θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα απόδωσης-τιμής και αξιοπιστίας.Ισως να είναι λίγο άσχετη η απάντησή μου,γιατί άλλο ρωτάς εσύ...αλλά σου λέω την γνώμη μου
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-02-09, 09:51
Μικρό Μέλος

Α! κατι που ξεχασα, δεν νομιζω οι hotbots να ειναι ιαπωνεζικες αλλα αγγλικες και οι D2 ειναι Taiwan! και οχι αμερικανικες!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-02-09, 20:00
Το avatar του χρήστη TARZAN
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11
Περιοχή: Βύρωνας
Δύναμη Σεβασμού: 265
TARZAN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κυριάκογλου Σπύρος Εμφάνιση μηνυμάτων
Α! κατι που ξεχασα, δεν νομιζω οι hotbots να ειναι ιαπωνεζικες αλλα αγγλικες και οι D2 ειναι Taiwan! και οχι αμερικανικες!
Οι D2 όπως και όλες οι coilover που είναι της μόδας,έχουν έδρα την Αμερική και φτιάχνονται στην Ταιβάν από ότι ξέρω.Όσο για τις hot bits φίλος που τις έβαλε μου είπε ότι είναι Ιαπωνικές τώρα αν ειναι σωστό δεν ξέρω...Και εγώ αυτές ήθελα,αλλά 1400 ευρώ είναι πάρα πολλά για αυτό μάλλον πάω προς xyz,ελπίζω να βγούν καλές.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-02-09, 22:35
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αν αξιζει καποια hot bits νομιζω οτι ειναι η δτ2 με ξεχωριστη ρυμιση bound rebound,με αυτην κανεις παπαδες στην πιστα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-02-09, 00:39
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πολυ καλες και οι Hot Bits αν και δεν εχουν πολυφορεθει...Για μενα tein super street με ρυθμιζομενα top mounts αλλα τουλαχιστον στην 111 η τιμη τους τις κανει απαγορευτικες
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Coilover TEIN σε E11 f/l chrisd97 TOYOTA COROLLA 111(G6) 6 26-02-18 15:45
Ερώτηση για TEIN ανάρτηση CICINIAOUU TOYOTA COROLLA E 12 40 03-05-12 22:22
Eλατηρια tein giannis-tour ΦΟΡΟΥΜ 0 24-03-11 23:49
tein superstreet MARCOS TOYOTA COROLLA 111(G6) 28 02-11-09 11:03
Φοραει κανεις TEIN αναρτηση? itsabigworld TOYOTA COROLLA E 12 9 25-09-07 12:23

Page generated in 0,16207290 seconds (81,85% PHP - 18,15% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:26.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com