Καλημερα και παλι.Και εσυ οπως και εγω ειμαστε λιγακι εξω απο θεμα.Δεν ειναι κακο να λες την γνωμη σου και θα συμφωνησω μαζι σου οτι οι hotbits ειναι καλες! (αν ψαξεις ειχα γραψει και ρωταγα την γνωμη σας γιατι ειμουν ετοιμος να τις βαλω) Απλα δεν τις επελεξα στο τελος γιατι την D2 την βρικα χοντρικη πραμα που σημενει 400
φτηνοτερα απο την hotbits, δεν ρυθμηζουν το υψος απο το γωνατο αλλα μονο απο το ελατηριο (πραγμα που σημενει πως επιρεαζετε η διαδρομη τους) και τα ελατηρια που ειχανε ηταν μαλακα σε σχεση με αυτα της D2 και θα επρεπε να εδεινα παραπανω χρηματα για τα νεα ελατηρια οταν θα την αγοραζα. Ενω στην D2 εχω προφορτησει τα ελατηρια και ειμαι ενταξη. Αλλα και παλι πιστευω πως με τις Hotbits εχεις καλυτερη πιοτητα κυλησης και επιπλεον μπορεις να τις αλλαξεις τις ρυθμησεις του αμορτισερ επειδη υπαρχει αντιπροσωπος εδω και στις σεταρει οπως εσυ του επιδηξεις!!!!!!
Αλλα για να επανερθουμε στο θεμα σε σχεση με αυτο που ρωταει ο νικος στην αρχη πιστευω πως η tein monoflex ειναι η κλαυτερη μετα ερχετε η cusco zero2 μετα cusco zero1 & tein flex και τελος η tein suprstreet. Αν βρει καμια ακρη να τις φερει σε καλη τιμη τοτε να τις βαλει!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TARZAN
Η γνώμη μου φίλε(αφού μπορείς να δώσεις κάποια παραπάνω χρήματα) είναι να βάλεις την hot bits dt1 είναι πολύ καλή επιλογή γιατί 1.Πολύ καλά χαρακτηριστικα(διπλά ελατήρια,ξεχωριστά δοχεία αζώτου,πολλές ρύθμισεις,ανεξάρτητη ρύμθιση ύψους και άλλα) 2.Εχουν φθηνό σέρβις,και γίνεται στην Ελλάδα(όχι σαν τις tein) 3.είναι Ιαπωνικές(όχι σαν τις d2 k-sport xyz Που είναι αμερικανικες και φτιάχνονται αλλόυ για αλλόυ).Πιστέω πως άν έχεις να δώσεις γύρω στα 1400-1500 και κάνεις μια υποχώρηση στην άνεση(όση θα έκανες και με της άλλες)θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα απόδωσης-τιμής και αξιοπιστίας.Ισως να είναι λίγο άσχετη η απάντησή μου,γιατί άλλο ρωτάς εσύ...αλλά σου λέω την γνώμη μου
|