Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
καλα ολα αυτα αλα τις στροφεσ σου πως τις ανεβασες ειναι ηλεκτρονικα ρυθμισμενο, ηξερα οτι γινετε, αλα οχι σε ολα τα ειδη εισαγωγης εκτος αν εισαι με το οικονομομετρο εσυ
|
ναι με το οικονομόμετρο είναι το δικό μου.από μια βίδα στην εισαγωγή τις ανέβασε ο μηχανικός μου.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
εμενα τοσα χρονια δεν ειχα ποτε προβλημα με μπαταρια κ ηλεκτρικα,κ στην χειροτερη αν παθεις κατι το μετρας με ενα voltομετρο,δεν χρειαζεται να το βλεπεις συνεχεια.τουλαχιστον βαλε κατ παιχνιδιαρικο να εχει πλακα.να κουνιεται κ λιγο η βελονα.οχι οτι θα σου ειναι χρησιμο.
|
τι μοντέλο είναι το δικό σου και πόσα χιλιόμετρα έχει?το δικό μου είναι μοντέλο του 93 και έχει 212000 και κάτι ψιλά.το ότι είναι corolla δεν πάει να πει ότι δεν θα βγάλουν κάποιο πρόβλημα,άσχετα που στη δική μου περίπτωση ήταν αστείο το πρόβλημα που είχε και όπως και να έχει χρήσιμο ή μη για εσένα,εγώ προσωπικά ενδείξεις από τέτοιου είδους όργανα τις λαμβανω πάντα υπόψην λόγο επαγγελματος.
με το πολύμετρο θα μετήσεις την τάση της μπαταρίας σου με σβηστή και με αναμένη τη μηχανή.με το βολτομετράκι μέσα μπορείς να δεις και την πτώση τάσης από διαφορά ηλεκτρικά που χρησιμοποιείς,πχ ηλεκτρικά παράθυρα.
πάντως εγώ θα συμβούλευα τον φίλο μας να βάλει ένα ψημιακό που μπορεί να βρει στο εμπόρια σε μέγεθος μικρότερο του αναπτύρα και έτσι και την ένδειξη του θα βλέπει όταν θέλει και διακριτικό θα είναι...