καταρχλην δεν χλεύασα τίποτα.απλά το "βλέπω" λίγο πιο ήρεμα το όλο "σκηνικό".όπως είπε ο
nikosauris θα πανε να ζησουνε στα βουνα οι χριστιανοι.3,5 αλλα ο Θεος δεν θα αφησει τους γιους του ετσι.για τους πιστους λεει οτι θα περασουν πολυ γρηγορα αυτα τα 3.5χρονια και δεν θα πεινασει ποτε κανενας.άρα όσοι θέλουμε θα σωθούμε σωστά?
όσο για την καταπάτηση των προσωπικων μου δικαιωματων ξαναλέω το παράδειγμα που είπα και νωρίτερα με τα ΚΕΠ.ο κάθε υπάλληλος του ΚΕΠ για να μπορέσει να μας εξηπηρετήσει προφανός έχει κάποιο κωδικό που βάζει στον υπολογιστή για να μπορέσει να συνδεθεί όταν θέλει και να μου βγάλει αντίγραφο ποινικού μητρώου.σωστά?ειδάλως εάν δεν υπήρχε αυτή η δικλίδα ασφαλείας θα έκανα την έτηση και εγώ από το σπίτι μου μέσω net και θα μου το έδιναν.με λίγα λόγια δεν μπορεί ο καθένας μας από εδώ μέσα να δει το ποιόν μου.σωστά?υπάρχουν βέβαια και οι τρελαμένοι κομπιουτεράδες που βρήσκουν πρόσβαση κλπ κλπ αλλά πόσοι είναι?κάτι αντίστοιχο δεν μπορεί να γίνει όπως λες ρε συ Κυριάκο και στο σουπερ μάρκετ αν φοράμε το τσιπάκι?ποιος ο λόγος το εκάστοτε μηχάνημα να διαβάζει πχ το ποινικό μου μητρώω όταν χρειάζεται απλά το όνομά μου και το λογάριασμό που εγώ έχω ορίσει ότι από εκεί θα πληρώνω αυτά που θα αγοράζω?
απλά εκφράζω τα όσα σκέφτομαι.ούτε άπιστος είμαι,ούτε δίσπιστος ούτε χλευάζω.πιστεύω και εγώ σε ότι πιστεύω τέλος πάντων αλλά δεν θα τρομοκρατηθώ κιόλας.όταν έρθει εκείνη η ώρα ο καθένας μας θα έχει την επιλογή να διαλέξει.