Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
|
|
27-12-08, 13:10
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Το θεμα στα λεντ δεν ειναι οτι ειναι ακριβα εκτοσ κ αν θεωρουμε ακριβο το να εχει 0,50 το ενα....Το θεμα ειναι οτι στο ταμπλω κ την κονσολα πρεπει να διαχεεται το φως ομοιομορφα κατι το οποιο ειναι αδυνατο να κανει σωστα το λεντ...ετσι λοιπον τα αφηνεις ετσι οπως ειναι κ αν θες αλλαζεις χρωμα κ το ζωντανευεις με καποτες...απο κει κ περα στην κονσολα οπως κ στο ταμπλο τα λαμπακια ειναι με μια γκρι βασουλα η οποια κουμπωνει κ ξεκουμπωνει βιδωτα....
Αφαιρεις λοιπον το λαμπακι ξεκουμπωνοντας τη βασουλα αυτη κ ξετυλιγεις τα καλοδια που εχει το λαμπακι πανω στη βασουλα...πας σε ενα ηλεκτρολογιο παιρνεις ποσα θελεις κ αυτα εχουν επιτηδες μακρυ καλοδιο για να το τυλιξεις...το τυλιγεις σφιχτα στη βασουλα κ την ξανακουμπωνεις....βασικο ειναι οτι δε θελει να τυλιξεις πολυ καλοδιο γιατι μετα δεν κουμπωνουν οι βασεις στο ταμπλω η την κονσολα...
Αυτη ηταν μια αναλυτικη περιγραφη του πως αλλαζεις λαμπακια η φωτισμο...Ειναι κατι το πανευκολο.
Επισης τα πιο απλα βηματα για να ξηλωσεις την κονσολα ειναι τα εξης:
1. τραβας το πλαστικο απτο διακοπτακι της ανακυκλωσης του αερα με προσοχη μη χαθει το διαφανο πλαστικο που εχει απο μεσα.
2.τραβας τα 3 στρογγυλα κουμπια θερμοκρασιας,ταχυτητας κ διαχυσης του αερα που ειναι ακριβως απο κατω
3.με στραβοκατσαβιδο ξεβιδωνεις τις δυο βιδες που υπαρχουν στο εσωτερικο απο τα στρογγυλα καπακια των κουμπιων.Η βιδες ειναι μια στο αριστερο κ μια στο δεξι στο μεσαιο δεν εχει
4. πατας μια να ανοιξει η ποτηροθηκη κ μετα απτην ποτηροθηκη τραβας κ ξεκουμπωνει το κατω μερος κ μετα με λιγο παιξιμο κ το πανω
5. Ξεκουμπωνεις τη φισα απτο ρολοι,απτους διακοπτες ακριβως πιο κατω κ ξηλωνεις κ τα λαμπακια η τις φισες αναπτυρα κ σταχτοδοχειου κ παιρνεις την κονσολα στο χερι...μετα φαινονται ολα τα λαμπακια τα οποια δε νομιζω να ειναι παραπανω απο 5-6 μαζι με του σταχτοδοχιου κ του αναπτυρα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dinos : 27-12-08 στις 13:17.
|
27-12-08, 15:19
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ωραία τα είπες, να πω πάντως πως όταν εγώ πήρα ledakia είχε πάνω από 1 ευρώ+ το ένα γιαυτό είπα πως είναι ακριβά, μπορεί και να ήταν κλέφτης ο συγκεκριμένος. Πάντως τα λαμπάκια ιριδίου ή ιωδίου ? δεν θυμάμαι πως τα λένε έχουν καλό και δυνατό φως αλλά είναι πανάκριβα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 27-12-08 στις 15:46.
|
27-12-08, 16:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
ωραία τα είπες, να πω πάντως πως όταν εγώ πήρα ledakia είχε πάνω από 1 ευρώ+ το ένα γιαυτό είπα πως είναι ακριβά, μπορεί και να ήταν κλέφτης ο συγκεκριμένος. Πάντως τα λαμπάκια ιριδίου ή ιωδίου ? δεν θυμάμαι πως τα λένε έχουν καλό και δυνατό φως αλλά είναι πανάκριβα.
|
εεεε οχι ηταν οντως κλεφτης...κ η τιμη που ειπα εγω ειναι σχετικα ακριβη....εδω μπορεις να βρεις στο e-bay με ο,5-10 λεπτα το ενα λεντακια....
οι ιριδιου η ιωδιου δεν παιρνω κ ορκο γιατι δεν ξερω αλλα αν μια στο 1.000.000 ανεβαζουν παραπανω θερμοκρασια στην πυρρακτωση τους τοτε καθε μηνα θα θελουν αλλαγμα οι καποτες γιατι θα ξεθοριαζουν....εεε κ ειναι λιγο βαρετο καθε τοσο να κανεις αυτητ τη διαδικασια πιστευω
27-12-08, 17:41
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
|
27-12-08, 18:59
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ροδος
|
|
Καλησπερα παιδια!
Δοκιμασα επειδη δεν ειχα τπτ να κανω να αλλαξω τον φωτισμο στην κεντρικη κονσολα!
αλλαζει πολυ ευκολα αφου τα λεντ ειναι 2 τα οποια φωτιζουν τους περιστροφικους, κ τον επιλογεα ανακυκλωσης αερα!
μετα μενει ενα για τον αναπτηρα οποθ ειναι πολυ περιεργο κ εχει αλλη βαση κ ενα για το τασακι! που θελω να καταληξω?
μην το επιχειρησετε εκτως αν εχετε ορεξη να πιασετε κολητηρι στα χερια σας κ να ανοιξετε το καπακι απο τους διακοπτες του A/C γιατι τα λεδ ειναι κολλημενα σε πλακετα!
παντως εγω εβαλα παλι τα εργοστασιακα κλασικα πρασινιαρικα!!!
|
27-12-08, 19:44
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
ποια είναι τα κολλημένα??? εμένα όλα έβγαιναν! κάτι ψείρες μικρές ήτανε σε βασούλες με πρασινες καποτίτσες. Δείχνω και σε φωτος ποιο πριν στο topic εδώ. Μήπως μιλάς για την facelift? εγώ έχω στρογγυλοφάναρη.
|
27-12-08, 19:50
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ροδος
|
|
οχι για την στρογγυλοφαναρη μιλαω κ εννοω τα led που ειναι για τα κουμπια του πισω τζαμιου κ του ac! τα οποια ειναι κολλημενα πανω σε πλακετα
|
27-12-08, 21:31
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Αυτά δεν τα έχω κοιτάξει, δεν ξέρω, αν είναι led πάνω σε πλακέτα δεν είναι δύσκολο να αλλαχτούν, αρκεί να ξέρεις να δουλεύεις κολλητήρι.
|
27-12-08, 22:55
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ροδος
|
|
οχι δεν ειναι δυσκολο να αλλαχτουν! τουλαχιστον για εμενα που ειμαι ηλεκτρονικος κ δουλευο κολητηρι αβερτα!
Αν το επιχειρησει κανεις οπως κρατας την κονσολα βλεπεις ενα κλειστο σημειο το οποιο πιανει με 6 κλιπ ενα καπακι το οποιο πρεπει να βγει αλλα με προσοχη, γιατι μεσα εχει 5 κουμπακια τα οποια μπορει να χαθουν , κ προσοχη μεγαλη γιατι εχει κ αλλα μπιχλιμπιδια για το που πανε μετα!!!
|
11-07-09, 13:39
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παιδιά καλημέρα !!!
Ξέθαψα αυτό το αρχαίο post για να ρωτήσω κάτι για τα λαμπάκια του ταμπλό !!!
Στο Ε12 που έχω μου κάηκε το 1 από τα 2 στην κονσόλα πάνο απο το καλοριφέρ.....
Επειδή εκνευρίζομε να το βλέπω καμένο πήρα δείγμα αλλά δεν βρήκα ακριβός ίδια λαμπάκια αλλα ελαφρός ποιο μεγάλα τα αποία ταιριάζουν στην βαση...
Αυτά που έβαλα ειναι 2 watt το 1 τα παλιά δεν ξερω... λετε να γήνει τιποτα ?
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17198992 seconds (81,98% PHP - 18,02% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:54. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|