Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
24-12-08, 17:57
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Έτσι είναι αυτά τα πράγματα, δυστυχώς.
Όσο ανθεκτικές κατασκευές είναι, τόσο ευαίσθητες στις κακουχίες είναι...
Από την άλλη, να αποφεύγεις -ΓΕΝΙΚΩΣ- να τερματίζεις το τιμόνι.
Έτσι, δίνεις ζωή και στους μπιλιοφόρους και στην κρεμαγιέρα...
Πάνος.
|
24-12-08, 18:55
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Η φούσκα που φαίνεται εδώ την άλλαξα πριν 2-3 μήνες και είχε από Ιαπωνική 10.22 ευρώ, εργατικά δεν ξέρω, γιατί έκανα και άλλα μαζί στο αμάξι, πάντως είναι imitation και είναι λαστιχένια. Δεν βγάζουν το ημιαξόνιο σε αυτή, απλά λύνουν το μισό από τον σύνδεσμο δλδ, γιατί αν βγει το ημιαξόνιο θέλουμε και βαλβολινη! πάμε + 30 ευρώ μετά. Απλά επειδή λύνετε μέρος του άκρου για να βγει το ιμιαξόνιο από τον τροχό, συνήθως χαλάει η ευθυγράμμιση. Όταν σκιστεί η φούσκα δεν έχουμε προβλήματα αμέσως! μόνο αν περάσει ΠΟΛΥ καιρός χωρίς να την αλλάξουμε και φύγει το γράσσο από τον μπιλιοφόρο και γεμίσει νερά, χώματα κτλ θα έχει πρόβλημα! εμένα ήτανε κομμένη από όταν πήρα το αμάξι και την άλλαξα μετά από πολλούς μήνες και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.
|
|
|
|
25-12-08, 00:38
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
φιλαρακι μου ακουγεται ασχημο αυτο αλλα ακου και την αλλη πλευρα: ο ιαπωνας στο repair manual απαγορευει αυτο που κανουν οι μαστορες εξω δηλαδη που ξεκουμπονουν το ημιαξονιο απο την πλευρα του ακρου σχιζουν την φουσκα με φαλτσετα περνουν τη ματσολα και βαρανε το μπιλιοφορο τον ξεκουμπονουν για να περασουν τη φουσκα.κατα την αποψη του αυτο ειναι λαθος.απαγορευει το χτυπημα του μπιλιοφορου μα σφυρι.ετσι λοιπον σαν λυση για να περασεις τη καινουρια φουσκα πρεπεινα ξεκουμποσεις το ημιαξονιο & απο την πλευρα του σασμαν να το παρεις στο χερι να βγακεις την μεσα κουπα(μπιλιοφορο)που δεν ειναι σαν τον εξω κουμποτος αλλα με ασφαλεια που απασφαλιζει με ενα κοινο αναποδο μυτοτσιμπιδο και εσι να περασεις την καινουρια φουσκα.ετσι λοιπον λεει παλι αφου θα βγει ημιαξονιο βαρβολινες γιατι να μην αλλαξεις & τη μεσα κιαν κοπει οπως την τραβας?κι αν σκιστει μετα απο λιγο?παλι τα ιδια?γιαυτο και το δινει σετ!
|
14-01-09, 21:07
|
|
|
|
|
επειδη ο μπιλιοφορος μου εχει σπασει τα νευρα κ δεν μου τα σπαει μονο οταν τον ακουω αλλα κ μονο που το σκεφτομαι,εχω σκοπο να τον αλλαξω λοιπον..
επειδη ο γνησιος θα ειναι πανακρηβος λεω για εμποριου..συμφονειται?αν ναι,ξερουμε καμια συγκεκριμενη μαρκα η να βαλω οτι να ναι?Γεια μεταχηρα δεν το σκεφτομαι καν..
|
14-01-09, 23:38
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
θα σου πρότεινα να ρωτήσεις Ιαπωνική ή Ευρωιαπωνική που έχει σε imitation.
www.iaponiki.gr www.iaponiki.gr
|
03-02-09, 13:13
|
|
|
|
|
παιδια εχω φρικαρει..Εβαλα το αμαξι στο συναιργειο για να βγει ο μπιλιοφορος κ να μετριθει για να τον παραγγειλω..Δηλαδη ειναι λυμενο κ περιμενα τον καινουργειο..Τελικα ο καινουργειος ηρθε αλλα δεν κανει,οπου κ αν πηραμε τηλ δεν εχει κανενας!Στην ΤΟΥΟΤΑ μου ειπαν οτι παει μαζι με ακρομπαρο και και και..αστα να πανε δηλαδη!πεστε μου τι κανω τωρα?
|
03-02-09, 13:28
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Πες στα τυπάκια εκεί στην ΤΟΥΟΤΑ να πάνε να πλύνουν τα πόδια τους!
Έτσι λέγανε και για τα σινεμπλοκ που ήθελε να αλλάξει ο πατέρας μου γιατί δεν τους έβγαζε το σύστημα τον κωδικό.
Η λύση είναι μια, βρες το κωδικό από τον μπιλιοφόρο (λογικα τον γράφει και επάνω) και πήγαινε με τον κωδικό στην ΤΟΥΟΤΑ να τον παραγγείλεις. Έτσι θα κάνεις δουλειά σου.
|
03-02-09, 13:35
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στην toyota εδώ Αθήνα και να ρωτήσεις κωδικό. Αν αυτοί εκεί δεν ξέρουν! σε imitation δεν παίζει τίποτα εκεί ?
|
03-02-09, 17:03
|
|
|
|
|
στην ΤΟΥΟΤΑ τεληκα τον βρηκαν κανονηκα..εχει 310ευρω!ΕΛΕΟΣ!!!!Στο εμποριο δεν υπαρχει πουθενα,μονο για 1.4 και 1.6 εχουν,για μενα οχι!
Το αυτοκινητο εμεινε παλι μεσα σημερα κ μαλλον αυριο θα βαλω τον ιδιο παλι μεχρη να δω τι θα κανω..
Ελεος ρε πο@@στη μου,310 ευρω?
Δηλαδη αν θες να τους αλλαξεις κ τους 2 ειναι ασημφορο..το πουλας καλητερα!
|
03-02-09, 17:18
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ρε συ δεν μπορει...Σίγουρα? Μήπως έκανα πάλι λάθος?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16851902 seconds (82,51% PHP - 17,49% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:02. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|