Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas
Ετσι ειναι τα ελαφρυα αμαξια και στριβουν καλυτερα και φρεναρουν καλυτερα. Ομως πιστευω οτι το auris 1,6 ειναι στα ιδια με ενα tsi 122ps.
Δεν εχω δει ανοιγμα αλλα επειδη ξερω οτι τα tοyota στα ιδια αλογα ειναι μπροστα απο τα γερμανικα
|
η μερα με τη νυχτα ειναι αστο ο 122 ειναι ο πιο απλος κινητηρας σε σχεση με τα μεγαλητερα αδελφια του και φοραει τουρμπινα της
MHI (Mitsubishi Heavy Industries) κατι που δεν το ξερει κανεις με πιεση στο 0,65 ενω ο tjet 0,8 sta 120hp ,υπαρχει ενα μυστικο στον μικο
τσι γιαυτο και τον επιλεγω περισσοτερο απο τους αλουσ 2 και αυτο οτι δεν διαφερει και πολυ απο ενα 4efte οσο στο υλικο κατασκευης στα κυβικα και σχεδον παντου και φυσικα ειναι απλος δεν εχει ενα καρο μαραθετια απανω του τσεκαρετε εδω δεν ειναι τυχαιο που επελεξε τον συγεκριμενο η audi και τον δουλευει με το ΜΤΜ πανω
http://img92.imageshack.us/img92/4545/45789jjkdlfm2.jpg
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
τα εχεις ερωτευτει τα tsi αλλα ειναι αλλη καηγορια εχουν τουρμπο το δικαιο ειναι να συγκρινεις ιδια πραγματα...και μιλαμε για επιδοσεις και οχι για στριψιμο και πιστεψεμε το αουρις ειναι πολυ μπροστα απο το φσι(ιδια κατηγορια,ιδια κυβικα,ιδια αλογα.)εδω εγω τα περναω και εχω ανοιξει με αρκετα και ειναι και πιο βαρυ το δικο μου και λιγοτερα αλογα...αλλα ξεχασα μαλλον κουλοι θα ητανε.
|
φιλε μου το αμαξι σου ειναι ελαφρητερο αλα αυτο δεν εχει να κανει το fsi ισοσ ιστερει στο ηλεκτρικο γκαζι κατι που απο προγμραμα σε προγραμμα αλαζει πχ leon audi golf εχουν διαφορες ασε που τωρα στα 21 κιλα ροπης tsi και το ιδροψυχτο ιντερκουλερ για μηκροτερο lag εκει ειναι που δεεν καταλαβαινεις τπτ σχεδον