Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
13-11-08, 11:03
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εγω πάντως ειμαι στον 5ο χρόνο και μου αλλάξανε όλο τον μηχανισμό του πίσω παραθυρου που είχε χαλάσει μεσα στην εγγύηση.
Πιστευω πως παίζει ρόλο η αντιπροσωπία 100%. Μπορει να πας στη μία και να σε φτύσουνε, και επιτόπου να πας στην παραδιπλανή και να στα περάσουν όλα εγγύηση. Επίσης, σίγουρα κοιτάνε και τους υπολογιστες τους και βλέπουνε αν εχεις κανει τα σερβις του αυτοκινήτου σε αυτους. Δλδ εγω απο τοοτε που πηρα το αμαξι, το πηγαινω σε συγκεκριμένη αντιπροσωπία και κάνω τα πάντα εκει. Οταν λοιπον ο αλλος βλέπει ενα καλο πελάτη, του είναι δύσκολο να του αρνηθει κάποια αλλαγή εντός εγγύησης (ειδικά αν δεν θα του κοστίσει και πολύ).
Για καθε σερβις που πας πληρωνεις 110+ ευρω μονο για λαδια-φιλτρο, και για τα πιο χοντρα σερβις πληρωνεις 250+.
Το να σου αλλαξει ενα μηχανισμο παραθυρου δεν του κοστίζει τιποτα μπροστα σε αυτα που εχει ηδη βγάλει απο τα σερβις σου, και από αυτα που ΘΑ βγάλει αν δεν σε δυσαρεστήσει και συνεχίζεις να πηγαινεις το αμαξι σου στην αντιπροσωπία του...
Ολα ειναι σχετικά κατ' εμέ και όλα ειναι θεμα marketing...
|
|
|
|
13-11-08, 11:03
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Αυτά που λες φίλε sotosVERIA είναι λίγο-πολύ γνωστά σε όλους μας. Η ουσία είναι στο κομμάτι " μηχανικά μέρη"... Ουσιαστικά υπάρχει μία σύγχηση και μία έλλειψη ενημέρωσης και γνώσης για το τί θεωρείται μηχανικό μέρος και καλύπτεται από την εγγύηση και τι όχι. Εκεί είναι το πρόβλημα.
Πάντως και αυτό το 3+3 χρόνια πολλές φορές δεν ισχύει αφού φίλος άλλαξε στην αντιπροσωπεία της Πάτρας όλο το σύστημα της κλειδαριάς της 5ης πόρτας σε Ε12 h/b λίγο πριν λήξη η 6ετία χωρίς να πληρώσει cent... Δεν νομίζω να είναι μηχανικό μέρος η κλειδαριά... Πως αυτό δηλαδή το δικαιολόγησε στα κεντρικά η αντιπροσωπεία;
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Το να σου αλλαξει ενα μηχανισμο παραθυρου δεν του κοστίζει τιποτα μπροστα σε αυτα που εχει ηδη βγάλει απο τα σερβις σου, και από αυτα που ΘΑ βγάλει αν δεν σε δυσαρεστήσει και συνεχίζεις να πηγαινεις το αμαξι σου στην αντιπροσωπία του...
Ολα ειναι σχετικά κατ' εμέ και όλα ειναι θεμα marketing...
|
Σωστό αυτό ρε Μάικ αλλά εάν σου άλλαξε το παράθυρο στα 5 χρόνια που κόστιζε για παράδειγμα 50 ευρώ και εσένα σου παρουσιαστεί μετά από λίγο καιρό άλλο πρόβλημα επίσης εκτός μηχανικών μερών που κοστίζει 600 ή 1.000 ευρω ή και παραπάνω, ποσό που είναι σημαντικό, τι θα κάνει τότε η αντιπροσωπεία; Θα στο αλλάξει αφού σου άλλαξε και άλλα πράγματα μετά την πρώτη 3ετία ή θα κάνει τότε τον κινέζο και θα σου τα χρεώσει;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 13-11-08 στις 11:20.
|
|
|
|
13-11-08, 11:24
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Το παραδειγμα με το παραθυρο ειναι σχετικό με την 5η κλειδαρια που αλλαξανε στον φίλο σου.
Αυτο που θελω να πω ειναι πως, αν ειναι χοντρη η ζημιά, μπορει να πρεπει να στην περασουν στην υπερεγγυηση αλλα αν δεν εχουν καποιο "οφελος" απο εσενα (πχ να τους τα ακουμπας τοσα χρόνια, να εισαι καλό πελάτης κτλπ) πιστευω θα προσπαθησουν να κανουν τον κινεζο και να το αποφυγουν. Θα πρεπει δλδ να κυνηγησεις το θέμα...
Πιστευω και ξαναλεω πως ολα ειναι θεμα μαρκετιν...
Σου δινουν κατι τετοια δολώματα για να λες "καλη η αντιπροσωπία. Παρότι η κλειδαριά ή το παραθυρο δεν ειναι στα μηχανικά μερη, μου το αλλαξανε στην εγγυηση" και για αυτους λογικά το κόστος ειναι μηδεν. Οπότε συνεχιζεις να το πηγαινεις το αμαξι αντιπροσωπία.
Αν τωρα ερθει καμια χοντρή ζημιά, αν ειναι εκτος εγγυησης μηχανικων μερων χαλαρα θα σε αδειάσουν (και με το δίκιο τους) αλλά και στα μηχανικά μερη να είναι θα πράξουν όμως ειπα... Αν δεν εισαι καλος "πελατης" θα κοιταξουν να το αποφυγουν και θα θελει κυνηγι το θεμα για να βρεις το δικιο σου.
|
13-11-08, 11:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ο κανόνας είναι αυτό που σας είπα! Υπάρχουν στα βιβλία συντηρησης κάποιες λεπτομέρειες για το τι ισχύει στην εγγύηση. Για να σας εξηγήσω τι καλύπτει η εγγύηση και τι όχι θα πρεπει να γράφω μέρες! Μπορώ όμως να απαντήσω σε κάποιον, αν χρειαστεί, για το αν είναι κάτι στην εγγύηση ή όχι.
Επίσης θα συμφωνήσω στο ότι σε κάποια καταστήματα κάποιες φορές, καλύπτουν στην εγγύηση εξαρτήματα που είναι εκτός αυτής, καθαρά γιατί θέλουν να έχουν ευχαριστημένους και πιστούς πελάτες.
13-11-08, 11:48
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Συγνώμη παιδία εγώ θα σας πώ το εξής η εγγύηση Toyota στην Ευρώπη ειναι 3 χρόνια και εδώ πώς οι αντιπρωσοποίες το κάνουν μέχρι και 10 χρόνια??? την στιγμή που και η Michubishi στην Ευρώπη έχει 3 χρόνια . Το φαινόμενο είχε ακούστεί και εδώ οτι η Τoyota θα αλλάξειο την εγγύηση και θα την κάνει 3 χρόνια και θα γίνει κατι για το Today Tommorow toyota είχε ακουστεί απο συγκεκρίμενα μέλοι του κλάμπ.Εμένα έχει πρόβλημα το φλοτέρ και έχει έξι χρόνια σηγά μην βάλω άλλο ξέρω οτι στο γέμισμα μου δίχνει μια γραμμή παρακάτω και τα προβλήματα που έχουν κατι άλλα αμάξια ...Και το θέμα ναι ειναι σύγουρα αντιπροσωπίας δεν το συζητό ο καθένας ΛΈΕΙ ότι θέλει δεν έχουν ενιαία πολιτική ούτε και τιμολόγια.Αυτό βλέπω
|
|
|
|
13-11-08, 11:59
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Πάντως και αυτό το 3+3 χρόνια πολλές φορές δεν ισχύει αφού φίλος άλλαξε στην αντιπροσωπεία της Πάτρας όλο το σύστημα της κλειδαριάς της 5ης πόρτας σε Ε12 h/b λίγο πριν λήξη η 6ετία χωρίς να πληρώσει cent... Δεν νομίζω να είναι μηχανικό μέρος η κλειδαριά... Πως αυτό δηλαδή το δικαιολόγησε στα κεντρικά η αντιπροσωπεία;
|
Την τελευταία φορά που πηγα στην αντιπροσωπία, είδα σε κάτι μεγάλες οθόνες που εχουν οτι κανανε ειδικές προσφορες για αυτοκίνητα που εχουν βγει απο την εγγυηση (εχουν περασει τα 6 χρόνια). Ελεγε δλδ οτι για σερβις σε κορολλα μοντελλο 99 πχ κοστίζει τόσο κτλπ. Και το σλογκαν ηταν οτι "γιατι να εμπιστευτείτε το αμαξι σε ξενο, ενω στην αντιπροσωπία κανουμε τοσο προσιτες τιμες..."
Απ'ότι καταλαβαινεις, κοιτανε να μη χασουνε τον πελατη ούτε μετα την ληξη της εγγύησης και πανε να συναγωνιστουνε τα εξω συνεργεία. Κατεβαζουνε τις τιμες (σιγουρα οχι τοσο οσο τα συνεργεία) αλλα σου λενε οτι αν δωσει λιγο παραπανω θα κανει το σερβις σε ΤΟΥΟΤΑ.
Οπότε... το να αλλαξουνε μια κλειδαριά στο φίλο σου λιγο πριν την ληξη της εγγυησης, τον κρατανε ευχαριστημένο και θα τον κανουν να σκεφτεί να συνεχισει να πηγαινει εκει το αμαξι και μετα τη ληξη της εγγύησης.
Είπαμε... μάρκετιν...
|
13-11-08, 12:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Ενιαία τιμολόγια πρέπει να υπάρχουν πλέον, τουλάχιστον στο θέμα των ανταλλακτικών και των αξεσουάρ. Αυτό έχω δει εγώ και άλλα μέλη κάνοντας αναζήτηση σε διάφορες αντ/πίες για αξεσουάρ και ανταλλακτικά.
Αυτό το θέμα με της εξυπηρέτηση των καλών πελατών δεν είναι λίγο παγίδα για την ίδια την αντ/πεία όμως; Εγώ ξέρω τον Μάικ και ξέρω ότι η τάδε αντ/πεία του άλλαξε το παράθυρο στα 5 χρόνια. Πάω στην ίδια αντ/πεία στην οποία δεν είμαι πελάτης με το ίδιο πρόβλημα και τι θα υποστηρίξουν; Ότι δεν μπαίνει στην εγγύηση αυτό; Και εάν εγώ τους πω ότι "ρε μάγκες στον τάδε με το τάδε αυτ/το γιατί το περάσατε;" τι θα μου πούνε μετά; Τα κάλαντα; Που πάει τότε η πολιτική των ευχαριστημένων και πιστών πελατών;
13-11-08, 12:07
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Μιχάλη σε ευχαριστώ για το τοπικ αλλά εμένα ειναι Ε12 όπως και σένα θα πέριμένω μάλλον κανένα χρόνο και θα πάω να το αλλάξω φλοτέρ 60ευρώ και εργασία σύνολο 100 ευρά. Σχετικά με το ότι θέλουν το πελάτι κοντα τους είναι η φιλοσοφία του Ιαπωνα τέτοια.
|
13-11-08, 12:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Μπα... Αντρεα... Ισως ψαξουν να σου βρουνε 1000 δικαιολογίες γιατι η περιπτωση η δική σου ειναι εντελως διαφορετικη απο την περιπτωση την δική μου.
Θα σου πουνε οτι εμενα μου εσπασε ο μηχανισμός που ειναι μηχανικο κομματι ενω εσενα σου χαλασε το καλωδιο που ειναι ηλεκτρικό κομματι...
χχαχαχχαχαχαχ
|
13-11-08, 12:37
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Μπα... Αντρεα... Ισως ψαξουν να σου βρουνε 1000 δικαιολογίες γιατι η περιπτωση η δική σου ειναι εντελως διαφορετικη απο την περιπτωση την δική μου.
Θα σου πουνε οτι εμενα μου εσπασε ο μηχανισμός που ειναι μηχανικο κομματι ενω εσενα σου χαλασε το καλωδιο που ειναι ηλεκτρικό κομματι...
χχαχαχχαχαχαχ
|
αν θελουν να βρουν δικαιολογια βρισκουν...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19202995 seconds (84,32% PHP - 15,68% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:52. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|