Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
10-11-08, 18:43
|
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ναι ετοιμο το πειρα το μοτερ πρεπει να ειναι GT κ οπως ειχα πει κ προηγουμενος φοραει 25αρα 5ο μπεκ κ αλλη αντλεια βενζηνης ολα τα αλλα ειναι μαμα κ σκεφτομαι για εξατμηση κ μουζοκαλοδια
|
|
|
|
10-11-08, 19:44
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagosr
Ευχαριστω πολυ για το θερμο σας καλοσωρισμα.Πιστευω οτι θα με στηριξεται με τισ γνωσεις κ την εμπιρεια σας το ιδιο θα κανω κ εγω αργοτερα οταν κ αν χρειαστει.Ωστοσο το μοτνελο ειναι το Ε111, σορυ αλλα ακομα δεν ξερω πως να βαλω φοτο κ τελος κυριε PeterIoannou σκεφτικα κ εγω αυτο που μου προτεινεται να κανω αλλα μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται παρ ολα αυτα εγω συμφωνο μαζι σας γιατι πιστευω οτι το 5ο μπεκ ειναι πλεων ξεπερασμενει τεχνολογια.ΕΡΩΤΙΣΗ? Με 4 μεγαλυτερα κ ενα SAF τις APEXi θα ειμαι καλυμενος καλυτερα κ αν ναι γιατι?
Ευχαριστω για την κατανωηση
|
Στην περίπτωση κατά την οποία τα εργοστασιακά μπεκ επαρκούν για να δώσουν το επί πλέον καύσιμο που απαιτείται από τις νέες ρυθμίσεις, είναι περιττό έξοδο η αλλαγή τους με μεγαλύτερα. Με μία παράταση του χρόνου ψεκασμού, μπορεί να καλύπτεσαι...(Υπάρχει 1000άρι που ήταν 65 περίπου εργοστασιακά άλογα και όταν τουρμπίστηκε στο 0,5bar έβγαλε σχεδόν 115 άλογα με τα εργοστασιακά μπεκ, τα οποία μπορούν να καλύψουν τη ζήτηση καυσίμου).
Από την άλλη, η επίσκεψη σε έναν σοβαρό μηχανικό που έχει ασχοληθεί κατά το παρελθόν με μοτέρ σαν το δικό σου, είναι νομίζω η καλύτερη και η πλέον ενδεδειγμένη λύση.
Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις στο μεσοδιάστημα, είναι να μιλήσεις με τα μέλη του club που έχουν κάνει την ίδια μετατροπή με εσένα -και είναι αρκετά- ώστε να μάθεις τι προβλήματα έχουν αντιμετωπίσει και ποιά είναι τα "σημεία-κλειδιά" για την απρόσκοπτη και αξιόπιστη λειτουργία του μοτέρ σου.
Καλή αναζήτηση και καλή "ανανέωση".
Πάνος.
|
10-11-08, 21:43
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
Κυριε PeterIoannou σας ευχαριστω παρα πολυ για τις χρησημες συμβουλες σας αλλα κ τον χρονο που αφιερωσαται για το θεμα μου
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,11290407 seconds (75,88% PHP - 24,12% MySQL) with 27 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:55. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|