Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
08-11-08, 01:16
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Καλοί πολίτες στους 'παλιούς' και καλή θητεία στους 'νέους'! Όσο για το στρατό, όπως έχει γίνει, χάσιμο χρόνου και τίποτε άλλο. Τίποτε όμως.
08-11-08, 01:36
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΤΕΤΕΣ
μαγκες ο στρατος ειναι η καλυτερη εμπειρια αμα δεν πασ φανταρος δεν γινεσαι αντρας..οπως μια γυναικα πρεπει να κανει παιδι για να ολοκληρωθει ως γυναικα ετσι κ ο αντρας πρεπει να παει στρατο για να ολοκληρωθει....(μαλ....ιες)
|
Ο στρατος υπηρχε καποτε αυτο τωρα ειναι παιδικη χαρα και ειναι μονο χασιμο χρονου...ειμαστε για κλαματα δυστηχως.
08-11-08, 11:45
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Καταραμένες πευκοβελόνες το μονο που έμαθα στο στρατο είναι το πόσο χαλια είναι η κοινωνία μας, να πλενω τα πάντα ακόμα και αν είναι καθαρισμένα να σκύβω το κεφάλι σα Μ...ας στο κάθε αγρίκο άχρηστο και αγράμματο και φυσικά να αναθεματίζω ενα πολυ μεγάλο μπράβο μας εμπρός προς τα πίσω .............
|
08-11-08, 14:16
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
πλακα κανω ο στρατος ειναι ενας χρονος χαμενος απο την ζωη μας το μονο καλο ειναι οι φιλοι που κανεις...καλοι πολιτες στους παλιους καλη θητεια σε οσους πανε τωρα....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΤΕΤΕΣ : 08-11-08 στις 15:19.
|
08-11-08, 21:05
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll
11 Νοέμβρη μπαίνω Τρίπολη, αλλά νομίζω πως δεν είναι και ό,τι καλύτερο να μετράς τις μέρες γιατί θα σου φαίνονται ατελείωτες
|
Ελα Ψαρακα!!!! Αντε αντε! Να υποθεσω αεροπορια?????? Λοιπον οταν θα φτασεις και εσυ στο μεσο! Θα δεις τι ωραια που θα ειναι να μετρας!!!!!
Ανυπομονω να πω , το Απολελε και Τρελελε!!!!!!!
|
08-11-08, 21:17
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
παιδια οταν θα παρετε το χαρτι σας θα δειτε πως θα ξεχασετε τα παντα κ θα νοιωσετε μια ευχαριστηση απιστευτη
|
|
|
|
08-11-08, 22:10
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Πωπω τι αντιθεσεις ειναι αυτες ρε μαγκες???Καταρχην ο καθε ανθρωπος λογω της διαφορετικοτητας του χαρακτηρα του κ λογω της μοναδικοτητας του περνα διαφορετικα στο στρατο κ μαζευει διαφορετικες εμπειριες...
Ομως ουτε ισχυει το οτι ειναι το τρελο σχολειο που αν δεν παει ενας αντρας δε θα γινει αντρας ποτε,διοτι μπορει αυτος ο καποιος αυτα που εζησε κ ζει στη ζωη του να τον κανουν 10φορες πιο αντρα κ πιο σκληραγωγημενο
Αλλα ομως ουτε ισχυει το οτι ο στρατος ειναι χασιμο χρονου,κατι το αχρηστο κ γω δεν ξερω τι αλλο.
Τελειωνοντας τη θητεια μου μου εφυγε ολη η αγανακτηση που ειχα για το στρατο κ αυτο γιατι γιατι με επηρεασαν ολες αυτες οι αποψεις των αλλων στην ουσια.Δε θα πω ουτε οτι εχασα 1χρονο απτη ζωη μου αλλα κ ουτε οτι αυτος ο χρονος ηταν καθοριστικος για μενα η κατι το τοσο σημαντικο
Αυτο που θα πω ειναι οτι ειδα ολων των ειδων τους ανθρωπους κ συναναστραφηκα μαζι τους πραγμα που δε θα ηταν κ ο,τι πιο ευκολο να κανω μεσα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα εξω στην κοινωνια.Δοκιμασα τα ενα μικρο μερος του εαυτου μου κ σωματικα αλλα κ ψυχολογικα.Απεκτησα καποιες εμπειριες.Πηγα σε μερη που δεν υπηρχε περιπτωση να διανοηθω να παω σαν τουριστας κ ομως πηγα κ τα γνωρισα.Διαπιστωσα οτι χωρις βισμα σε αυτη τη χωρα ουτε στο περιπτερο δεν κανεις τη δουλεια σου.Εκανα φιλους αλλα διεγραψα κ "Φιλους".Εχω το καμαρι να λεω οτι φυλαξα σκοπεια απεναντι απτον Τουρκο συναδελφο κ συνανθρωπο μου στους -10 κ πιστεψτε με οι συνθηκες μας εδεναν κ δε μας αφηναν περιθορια οταν κοιταζαμε απεναντι να βλεπουμε με βλεμμα εχθρας τα φανταρακια που απλα ηταν σε αλλο εδαφος.
Αυτα εχω να πω ως πιο προσφατος πολιτης κ πρωην Στρατιωτης κ οχι φανταρος γιατι η λεξη αυτη ειναι βρισια.
09-11-08, 14:41
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dinos
Αλλα ομως ουτε ισχυει το οτι ο στρατος ειναι χασιμο χρονου,κατι το αχρηστο κ γω δεν ξερω τι αλλο.
|
Ντινο , θα διαφωνησω καθετα με αυτο που ειπες. Φυσικα και ειναι χασιμο χρονου. Καθε μηνα ξερεις ποσα λεφτα χαλαω και αλλα ποσα χανω για καθε μηνα που ειμαι εκει μεσα? Και αυτο γιατι? Για να φυλαω σκοπια απο τον κανεναν(δεν εννοω σκοπιες συνορων και μιλαω γενικα)? Για να σκουπιζω και να καθαριζω τον καθε βρωμιαρη? Να πω οτι καναμε κατι που θα μας χρησιμευε στην ζωη μας , να παω οκ. Τι , να κοιμομαστε ολοι μερα δεν ειναι χασιμο χρονου?
Οσο αναφορα , ειδα διαφορους ανθρουπους κτλ , αυτο δεν χρειαζεται να πας στρατο για να το δεις. Παλια ισως , αλλα ετσι οπως εχει γινει η κοινωνια μας , δεν χρειαζεται.
Αυτα απο εμενα.
|
09-11-08, 14:59
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Οκ συμφωνουμε σε αυτο...ομως αυτα τα συναισθηματα κυριευουν το μυαλο σου τωρα που εισαι μεσα...αργοτερα θα εχεις αλλα κ θα δεις οτι θα ειναι εντελως διαφορετικα
09-11-08, 16:32
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
ντινο πιστευω συγνωμη κιολας οτι εισαι λαθος κανεις δεν γουσταρει να κανει σκοπια στου -10 οσο στρατοκαυλος κ αν ειναι κ εγω εχω απολυθη 6 μηνες τωρα αλλα πιστεψε με καλυτερα τωρα γιατι? γιατι βγαζω λευτα κ χαλαω λιγοτερα, δεν εχω κανενα πανω απο το κεφαλι μου..για εσενα μπορει ο στρατος να μην ειναι χασημο χρονου για αλλους ομως ειναι ..το μονο καλο ειναι οι φιλοι που εχω κανει..
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16781497 seconds (82,67% PHP - 17,33% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:02. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|