Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E*101 1992>1996 |
|
|
27-12-08, 10:23
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Καλημέρα, οι οδηγίες των Kyb AGX λένε ότι δεν δουλεύουν σωστά με ελατήρια πάνω από 3cm. Μετά μπορεί να έχει προβλήματα αν χαμηλώσει και άλλο. Εμένα με eibach πάντως που είναι πάνω από 3cm δεν δουλεύουν όπως γράφω και παραπάνω, είναι σαν να στηρίζετε το αμάξι ΜΟΝΟ στα ελατήρια και όχι πάνω σε αμορτισερ!
|
06-01-09, 08:37
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Τελικά George N έβαλες τα eibach που έλεγες να μας πεις εντυπώσεις? και σε scooby ενώς φιλου με AGX και χαμήλωμα έχει τα ίδια προβλήματα με μένα! και του έσπασε και ένα ελατήριο!!!
|
06-01-09, 11:45
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Γενικα απο οτι ξερω τα περισσοτερα aftermarket που δεν εχουν απο την μανα τους ρυθμιση καθ'υψος το καλητερο σημειο για να λειτουργησουν καλα ειναι στους 3-4 ποντους maximum και για να μην χασει την γεωμετρια του στο δρομο και για να μην λιωσεις τις αναρτησεις πολυ γρηγορα.Εγω παντως με αυτα που εχει απο το εργοστασιο ειμαι ευχαριστημενη και δεν μιλαμε για απλη οδηγηση μονο αλλα και για καπως πιο απαιτητικη οταν το παιρνει το αγορι μου
|
06-01-09, 14:00
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
μιλάς για τα kyb τα μαύρα και χωρίς χαμήλωμα???
|
06-01-09, 15:32
|
|
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
|
|
Οχι Νικιφορε δεν τα εβαλα ακομη λογο εορτων δεν βρηκε χρονο το φιλαρακι μου που θα μου τα βαλει αλλα ελπιζω μερχι τελος τις αλλης εβδομαδας θα τα εχω βαλει σιγουρα. Φαντασου που και εγω στην αρχη δεν σκεφτομουν για τυχων προβλημα πλεον το σκεφτομαι και ανιπομονω να δω τι θα γινει. Λιγη υπομονη ακομα!
|
06-01-09, 23:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
ούτε και εγώ μπόρεσα να τα αλλάξω ακόμα! άντε να δούμε! είμαι περίεργος!
|
12-01-09, 13:31
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Το έχω ξαναγράψει βέβαια, αλλά με KYB (τα κόκκινα, δεν ξέρω αν βγαίνουν ακόμα) και eibach pro kit το αυτοκίνητο ήταν τρένο. Η οδήγηση πλέον ήταν απόλαυση. Ναι, χαμήλωσε αρκετά (αρκετά περισσότερο απο 3,5 πόντους) ή διαφορά ηταν εκπληκτική. Στα 10.000 χμ που τα είχα δεν παρουσιάστηκε κανενα πρόβλημα. Πριν το δώσω άλλαξα ξανά στα μαμά και έγινε το χάλι το ίδιο.
Το ιδανικό θα ήταν προοδευτικά ελατήρια, το ίδιο σκληρά με τα eibach αλλά όχι χαμηλώματος.
Περιμένουμε νέα σου GEORGE N.
|
12-01-09, 15:06
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
εγω φοραω τα apex ελατηρια κιτρινα και ΚΥΒ μαυρα,καμια σχεση με της μαμας,πιο καλο στησιμο,λιγο κοπανημα και στις στροφες μπαινω πολυ πιο καλα απο πριν.
Η επομενη αλλαγη οταν ερθει η ωρα,θα ειναι coilover της KW.
13-01-09, 19:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Τα κόκκινα που λες προφανώς λες για τα AGX που είναι και ρυθμιζόμενης σκληρότητας. Εγώ είμαι άκρως απογοητευμένος, ίσως να φταίνε τα ελατήρια, πάντως το αμάξι είναι βάρκα και λόγω καιρού ακόμα δεν έχω αλλάξει με τα μαμίσια τα ελατήρια να δω τις βελτιώσεις. Πολύ φοβάμαι που περνάει ΚΤΕΟ κατά τις 20 του μήνα μη με κόψουν έτσι που είναι σαν βάρκα. Στο τέλος θα το περάσουν για low ride corolla έτσι που πηδάει!
|
18-01-09, 17:15
|
|
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
|
|
Νικηφορε καλησπερα μολις χθες εβαλα τα ελατηρια eibach3 ποντων στα agx πραγματικα το αυτοκινητο και σαν εμφανηση και σαν κρατημα καμια σχεση πολυ καλη συμπεριφορα στο δρομο. Τωρα πορωθικα πιο πολυ με την corollitsa μου. Συντωμα θα βαλω και φοτο εσυ? Τι εκανες τελικα?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15817404 seconds (81,93% PHP - 18,07% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:41. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|