Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > Μοτερ. > 4AGE 20v Levin

4AGE 20v Levin 1600 20V TWIN GAM VTi Silvertop & Blacktop

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-10-08, 17:30
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αμα ηταν ετσι ρε χρηστο θα ηταν απο το εργοστασιο ελαφρυ..

για να μπει ελαφρυ θελει πολλα πολλα να συνεργαστει για να παρει τα μεγιστα και στις πιο πολλες περιπτωσεις το ποσο ειναι απαγορευτικο...

δεν βαζουμε ενα βολαν ελαφρυ η το τορνιρουμε και οκ τελειωσαμε, εχουμε ελαφρυ βολαν. δεν ειναι ετσι απλα
Παλιά 11-10-08, 18:01
Το avatar του χρήστη Χρηστος
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: carina e 20v st
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 390
Χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οσο αφορα τα τορνιρισμενα βολαν και εγω ειμαι κατα αλλα ρε πανο δηλαδη αν βαλεις ενα επωνυμο βολαν εσυ πιστευεις οτι ειναι λαθος?δηλαδη η τoda,tom's,cusco....k.a τα φτιαξανε ετσι απλα χωρις να εχουν ψαξει καθολου την αξιοπιστια και την σωστη λειτουργικοτητα?
Παλιά 11-10-08, 18:11
MARMEL Offline:
Αdministrator

μωρε το εψαξαν...
δεν ειπα οτι δε το εψαξαν....
αφου τα χουμε πει ρε χρησταρα...
Παλιά 11-10-08, 18:29
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Wink

Το ελαφρωμένο βολάν εξυπηρετεί σε συγκεκριμένη χρήση και απευθύνεται σε συνειδητοποιημένους χρήστες.
Αντενδείκνυται για χρήση από ανθρώπους που απλώς ενδιαφέρονται να μακρύνουν το spec-list του αυτοκινήτου τους.
Επίσης, αντενδείκνυται για χρήση από ανθρώπους που δεν είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν την άνεσή τους για κανένα μα κανένα λόγο.
Τέλος, είναι κάτι το άχρηστο για οδηγούς που δεν γνωρίζουν καν στις πόσες στροφές έχει κόφτη ο κινητήρας τους, και δεν έχουν ακούσει ποτέ πώς κάνει εκεί ο κινητήρας...
Στο θέμα μας, τώρα.
Προτείνω (συστήνω αν θέλετε) τη χρήση μόνο ενός επώνυμου ελαφρωμένου βολάν και όχι ενός ελαφρωμένου από κάποιο μηχανουργείο. Και ο λόγος είναι ότι αν γυρίσετε και ρωτήσετε λίγο, θα μάθετε -μπορεί και να γνωρίσετε- για κάποιους οι οποίοι κατακρεούργησαν είτε τα δικά τους κάτω άκρα, είτε του συνοδηγού τους, όταν το ελαφρωμένο "πατεντέ" βολάν στροφάροντας κοντά στους κόφτες, έσπασε, και κομμάτια του θέρισαν τα άκρα των μπροστινών επιβατών της καμπίνας. Σίγουρα υπάρχουν μηχανουργεία που κάνουν σωστή δουλειά, αλλά θα παίζατε τα πόδια σας; Εγώ, πάντως, όχι.
Και για να έρθουμε στα οφέλη, η βελτίωση της απόκρισης του γκαζιού και το καλύτερο τράβηγμα σε όλο το φάσμα των στροφών, είναι μερικά μόνο από αυτά που μπορεί να διαπιστώσει κάποιος από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα συμβίωσης.
Τέλος, πέρα από τις μάρκες που ανέφερε ο Χρήστος πιο πάνω, κοιτάξτε και τα Fidanza. Και αυτά είναι αρκετά καλά και η τιμή τους ελαφριά όσο και το βάρος τους, αρκεί να ξέρει κάποιος από πού θα τα πάρει...
Συμπερασματικά, μόνο επώνυμο βολάν...
Πάνος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-10-08, 21:11
MARMEL Offline:
Αdministrator

πανο εγγυαται κανεις οτι το επωνυμο βολαν θα αποδωσει? χωρις ρευματα? χωρις ζυγοσταθμιση? χωρις εγκεφαλο? χωρις αλλα καλουδια για ευστροφια του μοτερ? ξερει κανεις αμα προλαβαινουν να επαναφερουν την βαλβιδα τα ελατηρια βαλβιδων? ξερει κανεις αμα λιπαινεται το εμβολο και ο διωστηρας σωστα? και δεν μιλαω μονο για την ευστροφια αλλα και την αυξηση οριου στροφων του κοφτη. γιατι αν θα απεδιδε ενα ελαφρυ βολαν θα απεδιδε ειδικα περαν του οριου στροφων του κατασκευαστη...

ενδυκνειεται δλδ για αγωνιστικη χρηση που σημαινει θα χρειαστει ενα πληρες πακετο για να επιτυχεις την μεγιστη αποδοση...
ποιος ο λογος να κανεις τα μισα? να παρεις τι?
το μονο κερδος ειναι περισσοτερη καταναλωση
και ειδικα στις ανηφορες....
Παλιά 11-10-08, 22:22
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Δύναμη Σεβασμού: 335
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Eγω προσωπικα που εβαλα TODA βολαν μονο οφελος ειδα. Κ επειδη εχω βαρεθει να τα λεω ας ψαχνουν καλυτερα τα παιδια στα τοπικ κ θα τα βρουνε! Επισης μια παρακληση... Ας μιλανε ΜΟΝΟ τα παιδια που εχουν κανει τετοια μετατροπη γιατι εχουν διαβασει πολλα κουλα τα ματια μου!!!! Ρε Πανο ΕΛΕΟΣ πια... τι δουλεια εχουν τα ρευματα κ οι κοφτες με το βολαν? Επισης σταματα την πιπιλα με τις ανηφορες κ την καταναλωση! 155 αλογα εχει το μοτερ ... λες να κολοσει στην ανηφορα??? Σταματα να τρομοκρατεις τους παντες με την θεωρια!!! Δες το στην πραξη κ μετα μιλα... ΑΜΑΝ (τα καθαρματα)
Παλιά 11-10-08, 22:46
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος Εμφάνιση μηνυμάτων
καλα ρε πανο τι λες στο κοσμο και τον φοβιζεις........ρε βασιλη το δικο σου ελαφρωσες και ποσο?καλα θα ηταν να λεμε την γνωμη μας οταν ημαστε σιγουροι για κατι ή το εχουμε κανει ηδη στο δικο μας αυτοκινητο και ξερουμε τι παιζει,αν ειχε διαφορα στη αποδοση ή δεν δημιουργησε καποιο προβλημα στην λειτουργια
Ελαφρωσα το μαμα βολαν κατα 800γρ..
Αποψη μου δεν αξιζει,δεν ειδα καμια σημαντικη διαφορα στην επιταχυνση..
Τα σπαστικα τωρα με το που αφησεις γκαζι το αμαξι κοβει λες και το φρεναρεις σιγα σιγα και σε ρυθμους πολεις (1η ρελαντι και τσουλημα) το αμαξι δυσκολευεται να κινηθει..
Εμενα ειναι και τουρμπο κιολας αλλη ιστορια αλλα εγω δεν επρεπε να δω μεγαλυτερη διαφορα??

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-10-08, 01:50
MARMEL Offline:
Αdministrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V Εμφάνιση μηνυμάτων
Eγω προσωπικα που εβαλα TODA βολαν μονο οφελος ειδα. Κ επειδη εχω βαρεθει να τα λεω ας ψαχνουν καλυτερα τα παιδια στα τοπικ κ θα τα βρουνε! Επισης μια παρακληση... Ας μιλανε ΜΟΝΟ τα παιδια που εχουν κανει τετοια μετατροπη γιατι εχουν διαβασει πολλα κουλα τα ματια μου!!!! Ρε Πανο ΕΛΕΟΣ πια... τι δουλεια εχουν τα ρευματα κ οι κοφτες με το βολαν? Επισης σταματα την πιπιλα με τις ανηφορες κ την καταναλωση! 155 αλογα εχει το μοτερ ... λες να κολοσει στην ανηφορα??? Σταματα να τρομοκρατεις τους παντες με την θεωρια!!! Δες το στην πραξη κ μετα μιλα... ΑΜΑΝ (τα καθαρματα)
γιαννη ολα αυτα τα πα για να δωσω να καταλαβουν οτι αν θα δεις κατι που να αξιζει τον κοπο θα το δεις με πληρης πακετο που κοστιζει αρκετα....

θα θελα να μαθω που το ειδες το ωφελο γιατι εγω δεν πιστευω να ειδες.
πως ξαφνικα με ενα βολαν βλεπεις ωφελος?
ελπιζω να μην εφτεξε το βολαν που καταστραφηκε ο κινητηρας σου!

οσο για την πραξη πιστεψε με εχω ελαφρωσει 4 βολαν και εχω αγορασει αλλα 2 aftermarket πιο ελαφρια και το μονο που καταφερα ηταν να χαλασω και τους 6 κινητηρες και το χειροτερο ειναι οτι οι 3 ηταν αγωνιστικοι.(μοτοσυκλετας)4 τετραχρονοι και 2 διχρονοι

ρευμα και κοφτες παιζουν τον ρολο τους γιαννη.
επισης μπορει καποιος να αποδειξει οτι ο πολυστροφος αυτος κινητηρας θα δουλευει σωστα απο λιπανση και απο επαναφορα ελατηριων των βαλβιδων?

κολωσει δεν κολωσει στην ανηφορα βαση λογικης δεν αποδιδει αν δεν εχεις το γκαζι τερμα καρφωμενο....
το εχει παρατηρησει και ο χρησταρας αυτο ρε...

τεσπα ας κανει οτι θελει ο φιλος που το ρωτησε
η γνωμη μου ειναι οτι περισσοτερο απωλεια θα δει παρα καλο!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 12-10-08 στις 01:56.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-10-08, 12:09
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Δύναμη Σεβασμού: 335
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
εγω καταρχην δεν ειμαι υπερ του ελαφρωματος του εργοστασιακου βολαν.Ειπα οτι εβαλα επωνυμο σε μοτερ αυτοκινητου κ οχι μηχανης! Κ ΟΧΙ δεν εφταιξε το βολαν.Το σκατοκεφαλο μου εφταιξε που ηθελα πειραματισμους με την εισαγωγη αερα κατακαλοκαιρο με 37+ βαθμους!
Παλιά 12-10-08, 13:36
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γιανν αν ηταν απο μια εισαγωγη αερα να σπαει το μοτερ.. γαματα φιλε θα ειχα σπασει τοσα...
Στο πρωτο μοτερ το ειχα ετσι οτι ρουφαγε το τουρμπο,μετα εβαλα κουνοποσυρμα και τωρα εχω την μαμα εισαγωγη..

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > Μοτερ. > 4AGE 20v Levin

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
εχει κοφτη km το μαυροκαπακο?? Nikos4 4AGE 20v Levin 33 25-01-15 12:49
Υγραέριο σε μαυροκαπακο COROLLA293 4AGE 20v Levin 17 25-03-14 00:13
τα παντα για μαυροκαπακο.... Pantelis 4AGE 20v Levin 0 18-04-13 20:58
βοηθεια για 20ν μαυροκαπακο ari SUPPORT 279 23-02-09 18:49
20v μαυροκαπακο alejandro 4AGE 20v Levin 8 29-09-06 18:03

Page generated in 0,17185402 seconds (83,05% PHP - 16,95% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:26.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com