Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V
Eγω προσωπικα που εβαλα TODA βολαν μονο οφελος ειδα. Κ επειδη εχω βαρεθει να τα λεω ας ψαχνουν καλυτερα τα παιδια στα τοπικ κ θα τα βρουνε! Επισης μια παρακληση... Ας μιλανε ΜΟΝΟ τα παιδια που εχουν κανει τετοια μετατροπη γιατι εχουν διαβασει πολλα κουλα τα ματια μου!!!! Ρε Πανο ΕΛΕΟΣ πια... τι δουλεια εχουν τα ρευματα κ οι κοφτες με το βολαν? Επισης σταματα την πιπιλα με τις ανηφορες κ την καταναλωση! 155 αλογα εχει το μοτερ ... λες να κολοσει στην ανηφορα??? Σταματα να τρομοκρατεις τους παντες με την θεωρια!!! Δες το στην πραξη κ μετα μιλα... ΑΜΑΝ (τα καθαρματα)
|
γιαννη ολα αυτα τα πα για να δωσω να καταλαβουν οτι αν θα δεις κατι που να αξιζει τον κοπο θα το δεις με πληρης πακετο που κοστιζει αρκετα....
θα θελα να μαθω που το ειδες το ωφελο γιατι εγω δεν πιστευω να ειδες.
πως ξαφνικα με ενα βολαν βλεπεις ωφελος?
ελπιζω να μην εφτεξε το βολαν που καταστραφηκε ο κινητηρας σου!
οσο για την πραξη πιστεψε με εχω ελαφρωσει 4 βολαν και εχω αγορασει αλλα 2 aftermarket πιο ελαφρια και το μονο που καταφερα ηταν να χαλασω και τους 6 κινητηρες και το χειροτερο ειναι οτι οι 3 ηταν αγωνιστικοι.(μοτοσυκλετας)4 τετραχρονοι και 2 διχρονοι
ρευμα και κοφτες παιζουν τον ρολο τους γιαννη.
επισης μπορει καποιος να αποδειξει οτι ο πολυστροφος αυτος κινητηρας θα δουλευει σωστα απο λιπανση και απο επαναφορα ελατηριων των βαλβιδων?
κολωσει δεν κολωσει στην ανηφορα βαση λογικης δεν αποδιδει αν δεν εχεις το γκαζι τερμα καρφωμενο....
το εχει παρατηρησει και ο χρησταρας αυτο ρε...
τεσπα ας κανει οτι θελει ο φιλος που το ρωτησε
η γνωμη μου ειναι οτι περισσοτερο απωλεια θα δει παρα καλο!!!