Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-01-12, 21:55
Το avatar του χρήστη g6_saligkaros
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Κερατσινι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 232
g6_saligkaros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αν μπορω να βοηθησω,εχω 45αρα γιατι τα ιαπωνεζικα συνηθως τετοια φορανε στενη δηλαδη δεξια,το δυναμο σου κανει σχεδια πιστευω..στροφες εχω 1000 αλλα και πιο κατω που πεφτει δεν χαλαει η φορτιση!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-01-12, 22:00
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
και εγω 45αρα εχω και δυστυχως την αλλαξα πριν 2 χρονια και εχει ακομα ψωμι,στην επομενη αλλαγη μπαταριας παω για μεγαλυτερη και θα μπει κ πισω για να εχω περισοτερο χωρο μπροστα.μηπως εχεις προβλημα με το βαρελακι του ρελαντι?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-01-12, 22:06
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Saligaros..1000 στροφες ρελαντι δεν ειναι σωστο.Αν θυμαμαι καλα 700-750 περιπου εχουν αυτα τα μοτερ.
Nikiforos..Εγω φοραω 60Α και η μονη διαφορα που ειδα ειναι οτι περνει πιο ευκολα μπροστα γιατι εχει περισσοτερα αμπερωρια εκκινησης..Βαλε 60Α την επομενη φορα δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Οταν ρυθμιζεις ρελαντι απο την βιδα..1ον σιγουρεψου οτι η βιδα δεν χανει αερα και 2ον οταν το ρυθμιζεις σκαστου μετα 2-3 ξερογαζα μεχρι 4.000-5.000 στροφες και μετα δες που θα κατσει το ρελαντι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-01-12, 22:11
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Την επόμενη φορα αναγκαστικά θα μπει 60αρα γιατί ετοιμάζομαι να βάλω υδρογόνο και θελω καλύτερα και ισχυρότερα ρεύματα. Τώρα για το πρόβλημα δεν το βλέπω φυσιολογικό κάτι δεν πάει καλά. Στην βιδα του ρελαντι εχει ενα λστιχακι oring στο κάτω μέρος το έχω ήδη αλλάξει και δεν χάνει, σίγουρα δεν φταει αυτη γιατι κραταει σταθερό ρελαντί στις 850στροφές (με ζεστο μοτερ). Πάντως προσεξα οτι μερικες φορες μετα απο ωρα δρομου πχ μεχρι να παω εξοχικο μετα το ρελαντι το κραταει 1000 ενώ καθημερινα πηγαινελα δουλεια μενει 850! η βαλβιδα ρελαντι ειναι αριστερα στην πολλαπλη οπως την κοιταμε? γιατι αυτο με κρυο το μοτερ κανει και εναν θορυβο σα να κροταλιζει! αν βγαλω την φυσα του δεν γινεται κάτι! εκτος οτι σταματαει ο θορυβος!
αναφέρομαι σε αυτην την βαλβιδα : http://www.toyotagtturbo.com/forums/...and+ Cleaning
αυτη δεν ειναι του ρελαντι? κανονικα δεν θα επρεπε να γινεται κατι αν βγαλω την φυσα?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-01-12, 22:15
Το avatar του χρήστη g6_saligkaros
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Κερατσινι
Δύναμη Σεβασμού: 232
g6_saligkaros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Saligaros..1000 στροφες ρελαντι δεν ειναι σωστο.Αν θυμαμαι καλα 700-750 περιπου εχουν αυτα τα μοτερ.
Nikiforos..Εγω φοραω 60Α και η μονη διαφορα που ειδα ειναι οτι περνει πιο ευκολα μπροστα γιατι εχει περισσοτερα αμπερωρια εκκινησης..Βαλε 60Α την επομενη φορα δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Οταν ρυθμιζεις ρελαντι απο την βιδα..1ον σιγουρεψου οτι η βιδα δεν χανει αερα και 2ον οταν το ρυθμιζεις σκαστου μετα 2-3 ξερογαζα μεχρι 4.000-5.000 στροφες και μετα δες που θα κατσει το ρελαντι.
τοσο κατω?θα το ριξω τοτε...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-01-12, 22:22
NikiforosGT Offline:
Moderator

εδώ εχω και το θεμα για το ρελαντί : http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=18283 όπως βλέπουμε στις φωτος της βιδας που το ρυθμιζουμε φαινεται το λαστιχακι oring (δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικο στην Toyota) μου ειπαν να βρω τπτ του εμπορίου! παντως την εφτιαξα. Κανει σε κανέναν άλλον η βαλβιδα ρελαντι (οταν ειναι κρυο το μοτερ) σαν να κροταλίζει? πχ οπως οταν βαρανε οι βαλβιδες? γιατι αν βγαλω την φυσα εκεινη την στιγμη δεν ακουγεται τπτ και δεν βλεπω διαφορά στο ρελαντι! ειναι φυσιολογικο αυτο? μηπως τα εχει παιξει αυτη και ριχνει χαμηλα τις στροφες οταν εχω πολλα φορτια και εχω το θεμα με το δυναμό? γιατι τρεμει καπως και το αμαξι τοτε! ξεχασα να πω αν ανοιξω κατι στο αμαξι που τραβαει ρευμα εκτος πτωση τασης βλεπω και πτωση στροφων!!! γιαυτο και τρεμει το αμαξι που ειπα πριν! με εξαιρεση το A/C γιατι εχει δικια του βαλβιδα ρελαντι και το ανεβαζει πολυ πανω (ειναι ρυθμιζομενη).

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 10-01-12 στις 22:28.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-01-12, 22:32
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
κανονικα πρεπει να σβηνει το μοτερ και να μην κραταει ρελαντι.ουσιαστικα αυτη η βαλβιδα ρυθμιζει το ρελαντι αυξομειονοντας την υποπιεση.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-01-12, 22:37
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason Εμφάνιση μηνυμάτων
κανονικα πρεπει να σβηνει το μοτερ και να μην κραταει ρελαντι.ουσιαστικα αυτη η βαλβιδα ρυθμιζει το ρελαντι αυξομειονοντας την υποπιεση.
Αν σου ειναι ευκολο μπορεις αυριο να δοκιμασεις στο δικο σου να δεις αν σβησει και να μου απαντησεις εδώ? δεν ξερω τι φταιει ρε γμτ! μπορει νανε επειδη ειναι παλια η μπαταρια μου αν και παιρνει μπρος τσακμακι, νανε η βαλβιδα ρελαντι (δεδομενου οτι το προβλημα ειναι μονο στο ρελαντι) ή να ειναι ακόμα και το δυναμό! υπόψην επειδη τα φυσακια δεν εκαναν απο του 4EFTE, ειναι του 4EFE αυτό! το αλλο εκανε.......φτερά! μηπως εχει διαφορα με του 4EFTE και εχει ασθενή ρεύματα?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-01-12, 22:58
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 307
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν σου ειναι ευκολο μπορεις αυριο να δοκιμασεις στο δικο σου να δεις αν σβησει και να μου απαντησεις εδώ? δεν ξερω τι φταιει ρε γμτ! μπορει νανε επειδη ειναι παλια η μπαταρια μου αν και παιρνει μπρος τσακμακι, νανε η βαλβιδα ρελαντι (δεδομενου οτι το προβλημα ειναι μονο στο ρελαντι) ή να ειναι ακόμα και το δυναμό! υπόψην επειδη τα φυσακια δεν εκαναν απο του 4EFTE, ειναι του 4EFE αυτό! το αλλο εκανε.......φτερά! μηπως εχει διαφορα με του 4EFTE και εχει ασθενή ρεύματα?
το αυτοκινητο υστερα απο πορεια ειδικα με κρυο καιρο σου ανεβαζει ρελαντι ακομα και πανω απο 1000 ? οταν σταματησεις?
Παλιά 10-01-12, 23:03
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μηπως θελει καθαρισμα το μοτερακι του ρελαντι εκει που περνανε τα νερα στην πεταλουδα?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πρόβλημα στην μπαταρία akisdio SUPPORT 19 15-02-22 08:55
Δυναμό Corolla 04 1.4 -> Αλλαγή με μεγαλύτερο tsatasos TOYOTA COROLLA E 12 1 19-07-15 23:59
Τεντωτήρας ιμάντα δυναμό (E12) exs TOYOTA COROLLA E 12 6 18-10-13 08:39
Αλλαγή Δυναμό (Bosch;) koslyr TOYOTA COROLLA E 12 17 14-06-10 22:58
Σφίξιμο ιμάντα δυναμό antonios7 TOYOTA COROLLA 111(G6) 3 03-11-09 18:13

Page generated in 0,17341208 seconds (82,99% PHP - 17,01% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:26.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com