Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 248
το φιλαρακι μου ειναι σε μεγαλο δηλημα δεν ξερει ποιο να επιλεξη απο τα δυο κ η τιμες πανο κατο ειναι ιδιες.εγω παντος θα επελεγα το κομπρεσορ κ ας καιει νομιζο ομως οτι με νορμαλ οδηγηση δεν θα πηνη κ πολυ τι λετε?
Δύναμη Σεβασμού: 237
είμαι κι εγώ στη φάση αλλαγής μοτέρ μεταξύ 4A-GZE ,4A-GE 20v και 4E-FTE. ( Στην αρχή έλεγα για 3SGTE αλλά τα λεφτά είναι πολλάάάάάά....μετά έλεγα αν έμπενε μοτέρ ιμπρεζα αλλά δεν γινόταν με λίγα χρήματα)... ποιά η γνώμη σας ?
Δύναμη Σεβασμού: 182
Φίλε βάλε 4efte που είναι και φτηνό σαν μοτερ(το βρίσκεις και σε καλη κατασταση παρά τα χρόνια του) και απο γκάζι γ@μει!!
Φτιαξε μετα λίγο τα περιφεριακα, δώσε και λίγο πίεση(με την ίδια ή 25αρα τουρμπίνα) και ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!!!!
Αν έχεις λεφτά βάλε το 4agze και κάντο τουρμπάτο!!
Υ.Γ. προσοχη με την πιεση....
Δύναμη Σεβασμού: 272
απαντ
Ο 4A-GZE ειναι λιγο σπανιος και παλιος...
4A-GE βαλε...
Οποιο θες απ τα δυο...Μαυρο κατα προτιμηση...
Το εχει φορεσει και απ τη μανα του αυτον τον κινητηρα...Τι πιο ομορφο???
4E-FTE δεν εχεις κανενα λογο να βαλεις...
1300 ησουν και 1300 θα ξαναεισαι????
Δε πα να χει τουρμπο και οτι σκατο θελει...
Δύναμη Σεβασμού: 147
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
Ο 4A-GZE ειναι λιγο σπανιος και παλιος...
4A-GE βαλε...
Οποιο θες απ τα δυο...Μαυρο κατα προτιμηση...
Το εχει φορεσει και απ τη μανα του αυτον τον κινητηρα...Τι πιο ομορφο???
4E-FTE δεν εχεις κανενα λογο να βαλεις...
1300 ησουν και 1300 θα ξαναεισαι????
Δε πα να χει τουρμπο και οτι σκατο θελει...
Συμφωνώ. Και εγώ το 2004 στο μαυροκάπακο κατέληξα και πραγματικά είναι άπεχτω. Και γκάζι και νορμάλ κατανάλωση. Και απο 'κέφια' να φάνε και οι κότες. 8200 βαράει και τα σπάει.
Δύναμη Σεβασμού: 237
Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι εγώ εκεί έχω καταλήξει , βέβαια για τη μετατροπή απο 1.3 σε 1.6 ο καθένας ζητάει ότι του έρθει. Καμία πρόταση για οικονομικό πακέτο εδώ Αθήνα μαζί με ηλεκτρολόγους και όλα για μαυροκάπακο πάντα και με εγγύηση ? Μέσα στην κρίση πίστεψα ότι θα ήταν όλα σχετικά φθηνά αλλά τπτ :/ Η μετατροπή πιο ακριβή από το αμάξι...
Δύναμη Σεβασμού: 182
Εχετε οδηγήσει αμαξι με 4efte οσοι διαφωνείτε??? Φίλε πριν αποφασίσεις οδήγησε η εστω μπες να σε κάνoυν βόλτα καποιοι με τα ανάλογα μοτερ.
Αν θες γκάζι όπως και να χει ατμόσφαιρας, βάλε 2λιτρο που τουλάχιστον είναι 200 άλογα από την μανα του !!
Το 1600 δεν εχει περιθωρια βελτιωσης! Θα ειναι πάντα 160. Δεν λέω οτι είναι λίγα αλλα μόλις το βαρεθεις.....
Α' και θα σε περνανε και τα 1300(όχι πάντα βέβαια) και θα ξενερωνεις..