Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NyO
Καλως ηρθες κι απο μενα φιλε μου.
Σιγουρα ειχες μια πολυ ασχημη εμπειρια με το αυτοκινητο σου. Μονο που οπως σου ειπαν και τα παιδια παραπανω μαλλον επεσες στην περιπτωση! Στο αυτοκινητο σου μαζευτηκαν οσα προβληματα μπορει να εχουν 100 ιδιοκτητες Corolla εχοντας απο 1 ο καθενας ομως!
Αυτος βεβαια δεν ειναι λογος για να αφοριζεις μια εταιρια που ειναι μαλιστα και πρωτη σε πωλησεις Παγκοσμιως! Δεν νομιζω ειναι τυχαιο γεγονος αυτο ουτε να εχει παραπλανησει τοσο κοσμο μαζικα!
Και για να σου δωσω ενα αντιστοιχο παραδειγμα με το δικο σου, αλλα αυτη τη φορα απο το αντιθετο στρατοπεδο, της Γερμανιας δηλαδη, θα σου πω οτι ιδιοκτητης ολοκαινουριας BMW Z4 (αξιας 50.000+ ευρω) ετοιμαζοταν να κανει αγωγη στον αντιπροσωπο (δεν γνωριζω αν την εκανε τελικα) διοτι απο την στιγμη που το πηρε στα χερια του εκτος του οτι του εσβηνε στα καλα καθουμενα και εν κινηση, στις πρωτες βροχες το αυτοκινητο εμπαζε νερα απο την αναδιπλουμενη οροφη του!! Το περιστατικο αυτο το γνωριζουν αρκετοι απο εδω. Αυτο ομως για ολους εμας δεν σημαινει οτι η BMW δεν ειναι απο τις κορυφαιες αυτοκινητοβοομηχανιες η οτι όλα της τα αυτοκινητα ειναι ετσι.
Αν εισουν εσυ ο ιδιοκτητης του συγκεκριμενου αυτοκινητου αραγε, θα μιλουσες με τον ιδιο τροπο για την BMW, οπως μιλας για την ΤΟΥΟΤΑ;;;
|
Δεν αμφιβάλλω ότι όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες πότε-πότε βγάζουν
προβληματικά αυτοκίνητα.
Γνωρίζω ότι η VW έχει αντικαταστήσει GOLF (όχι ένα μόνο), με βλάβες στον εγκέφαλο παρακαλώ.
Γνωρίζω ότι το ίδιο έχει κάνει και η CITROEN στο ZX.
Από την εποχή του OPEL OMEGA που έπαιρνε φωτιά στα 150χλμ, της BMW 740 που ανεξήγητα στα 180 έσβηνε, της 350SLK που στο αυτόματο κιβώτιο
άλλαζε 1η-4η-1η και το έκανε μαντάρα κλπ κλπ.
Πουθενά όμως, δεν παρήχθησαν τόσα αυτοκίνητα που να τρίζουν τόσο.
Εδώ μιλάμε για ένα σωρό, άλλο το ενα-δυό και τρία και πέντε με μηχανικά
προβλήματα, άλλο ολόκήρες γραμμές παραγωγής.
Είναι κορυφαία η ΤΟΥΟΤΑ και μάλιστα στην Αμερική την σέβονται πολύ περισσότερο από άλλες.
Εχει ένα όνομα πως να το κάνουμε. Αλλά όμως, δεν το φροντίζει όσο πρέπει.
Είναι σαν τον εστιάτορα που σκίζεται στην αρχή ναπιάσει κόσμο και μετά ρίχνει την ποιότητα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Ειλικρινά παντως θα ήθελα να μας εξηγησεις το λογο που (ετρεξες κιολλας) να γραφτεις στο κλαμπ μας.
Γραφτηκες απλα για να μας πεις οτι αηδιάζεις με τα κορόλα?
Μπράβο σου! Σε λαθος φορουμ βρηκες να το γραψεις ομως...
Ειναι σαν να μπω εγω στο σαιτ με τα Seat που τοσο εκτιμάς και να τα βρίζω. Ξέρεις τι θα μου πούνε? "Μη σωσεις να ξαναπάρεις"...
Δλδ πρέπει να σε πονεσε πολύ αυτη η ιστορία με τα κορόλα για να μπεις μετα απο τοσα χρονια και να γραψεις με τόση μανία ολόκληρο διδακτορικό με τα παράπονα σου... Ας το χαρακτηρίσω ήπια ως "παράπονο" (και οχι αλλιως οπως θα το ελεγε ο Φρόϋντ).
Αλλα...
Τί πιστευεις οτι καταφερες με αυτο? Ποιος ηταν ο σκοπός σου δλδ ? Να μας πεισεις να μην ξαναπαρουμε ΤΟΥΟΤΑ? Να μας μειωσεις την αγαπη που εχουμε για αυτο το αυτοκίνητο?
Λυπαμαι, αλλα αν ηταν αυτος ο σκοπός... μαλλον απετυχες...
Καλύτερα μπες σε καποιο αλλο σαιτ εκτος ΤΟΥΟΤΑ να καθεστε να κουτσομπολευετε και να θαβετε τα κορολλα και να ψάχνετε με "ακοή που ακουει μυγα στο χιλιόμετρο" να βρείτε κατι ελλατωματικό ωστε να προσπαθησετε να ικανοποιησετε και να επιβεβαιώσετε την προτίμηση σας σε άλλες μάρκες.
Φιλε μου σου ευχομαι να παθεις αυτο που επιθυμεις και ο ιδιος. Να μην ξαναπαρεις ΤΟΥΟΤΑ ποτέ.
Φιλικά τα λέω όλα τα παραπάνω, όσο δεν πάει.
|
Δεν μπορείς ή δεν θέλεις να καταλάβεις?
ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ.
Οτι και να μου πεις για την Seat πραγματικά δεν με ενδιαφέρει.
Μπορώ να σου πω κάλλιστα ότι πχ το ibiza είναι 1000 φορές χειρότερο από μια corolla και ας μην είναι στην ίδια κατηγορία για σύγκριση.
Δεν μπήκα εδώ για να σας πω αν αγαπάω την corolla ή όχι.
Είναι σαν να πάρω κασκόλ του ΠΑΟ και να πάω στο Καραισκάκη να φωνάζω ΠΑΟ ΟΛΕ.
Ημαρτον, ρε παιδιά!!!!!!!!!
Αν δεν υπήρχαν 40 σελίδες με παράπονα από τριγμούς δεν θα σας έγραφα τίποτα. Αυτά γιατί τα παραβλέπετε?
Τις ειρωνίες που ο κάθε κάτοχος λέει εδώ μέσα τις παραβλέπετε επειδή έχει corolla?
Καμία αντικειμενικότητα στην η κρίση σας ή είναι ιδέα μου?
Εγώ σας είπα και θα το ξαναπώ, Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ (ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΔΩ) ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ.
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ, ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΕΛΛΑΤΩΜΑ.
Ολα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες.
Να τα χαίρεστε τα corollάκια σας, να το χαίρομαι το seatάκι μου και καλά νάμαστε!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KOMIS
|
αυτό ήταν καλό...!