Καλως ηρθες Evank. Ευχομαι να μην αντιμετωπισεις ξανα τέτοια ταλαιπωρία ό,τι αυτοκινητο και να παρεις, ό,τι μαρκα και αν είναι.
Από την άλλη, επειδη ο καθενας πορευεται αναλογα με τις εμπειρίες του, εγω εχω ορκιστεί να παίρνω ΜΟΝΟ ΤΟΥΟΤΑ.
Απο παππού, σε πατέρα και τωρα εγω, έχουμε κορολλα (ΚΕ30, ΕΕ80, Ε12) και ειναι ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ολες.
Τις εχουμε κανει γαιδουρια, τις εχουμε φορτωσει, τις εχουμε ξεσκίσει σε χιλιόμετρα και δεν είχαμε ποτε προβλημα ούτε μηχανικά, ούτε απο πλαστικά ούτε τίποτα.
Ειδικά την ΕΕ80 που είχαμε την είχαμε κάνει στην κυριολεξια φορτηγο αφου χτιζαμε ενα σπιτι και την χρησιμοποιουσαμε για να κουβαλαμε τσιμεντα, χωματα, μπετα, ασβεστες κτλπ... ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Στο λεω αυτο ωστε οταν σε ρωτανε για ΤΟΥΟΤΑ δεν πρεπει να λες "μακριά". Απλά μπορείς να λες οτι εσενα δεν σου βγηκε καλό.
Η ΤΟΥΟΤΑ ειναι η κορυφαια εταιρία σε πωλησεις σε όλο τον κόσμο και οι υπόλοιποι την κοιτανε με το κυαλι.
Ειμαι λοιπον σιγουρος πως δεν μπορει όλοι οι κατοχοι να ειναι "παραπλανημενοι".
Ευχαρηστιμένοι είναι και στο λεω και εγω, και ο παππους μου και ο πατερας μου και όλο το κλαμπ που γραφτηκες μονο και μονο για να μας πεις οτι δεν θα ξαναπαρεις το αυτοκινητο που αγαπαμε!
Ο καθενας εχει τα κριτηρια του οταν αγοραζει αυτοκίνητο. Αλλοι κοιτανε να ειναι καλό μηχανικά και αλλοι κοιτάνε να μην τριζει...
Δοξα το Θεο η αγορά ειναι μεγάλη και οι επιλογες πολλές...
Υ.Γ.: Εχουν πάρα πολλά παιδιά απο εδω μέσα ίδιο μοντελο με το δικό σου (Ε111 profacelift 1300cc). Αν μπορουν, θα παρακαλουσα να μας αναφερουν αν ειναι ευχαρηστιμένοι ή όχι. Απλά για να συγκρίνουμε...