Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-09-08, 23:22
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φιλε evank δεν ξερω τελικα για πιο λογο κακολογεις τοσο ενα corolla (τοσα και τοσα ειπες)αλλα οχι και να βρηκες την υγεια σου με accent η με leon... (θα γελαει και ο τοτος ρε συ)
τι να πω ισως εισαι ο πιο ατυχος που ειχε corolla...
γιατι ποτε και κανενας δεν ειχε πει παρομοια παραπονα με 101.... η με 111

σε δυο χρονια πιθανον να ακουμε για την 12αρα...

ρε σεις λετε να τα πουλησουμε και να παρουμε σεατ να σωθουμε?

ελπιζω τουλαχιστον με τα καινουργια εργαλεια σου να βρηκες την υγεια σου και μακρια απο ιαπωνα...
πιθανον να μη σε θελει...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 12-09-08 στις 00:11.
Παλιά 12-09-08, 00:18
EVANK Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 210
EVANK είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το πρωί θα βάλω την απόφαση.
Είναι σκαναρισμένη και έτοιμη να την δείτε.
Επίσης, μπορεί να με χαρακτηρίζετε όπως θέλετε αλλά όχι.. δεν είμαι και τόοοοοοοοοσο μ... ώστε να μπω εδώ να σας αναστατώσω για μια εργασία.
Οχι και έτσι βρε παιδιά!
Επίσης σε ερώτημα γιατί αποφάσισα τώρα να τα πω αυτά θα απαντήσω ότι
ποτέ δεν ασχολήθηκα με κανένα forum μιας και δεν με απασχολεί τι κάνει
ο κάθε τρελλαμένος με το ιχ του.
Τ το συγκεκριμένο μου κέντρισε το ενδιαφέρον επειδή (ναι θα το ξαναπώ) διάβασα 40 σελίδες παράπονα.
Μου το "σφυρίξανε" όπως λέμε.
Και επειδή είδα ότι κάποιοι ταλαιπωρούνται, αλλιώς δεν θα έψαχναν τρόπο
αποκατάστασης των θορύβων είπα να τους δώσω μια ιδέα η οποία σε εμένα έπιασε. Ετσι απλά και σε όποιον αρέσει έτσι? Με όλο το σεβασμό που βλέπετε ότι σας δείχνω.
Δεν μπήκα για να σας πω μαλ... ούτε κολόπαιδα όπως μερικοί λένε.
Οποιος δεν θέλει αντίλογο ας μην βρίζει.
Οποιος θέλει κουβέντα, έστω και έντονη καλοδεχούμενος.
Αλλιώς αν η δημοκρατία του καθενός του επιβάλλει να με κόψει τότε οκ
καλοδεχούμενο και αυτό.
Σιγά μη σας βρίσω βρεεεεεεεε

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλαρακι θα καταληξεις καπου?
ποσοστα απο την σεατ παιρνεις? οχι δεν προκειται να παρουμε σεατ... πανε σε αλλο φορουμ κατι θα βρεις...

πιστευω καταντησες κουραστικος...

ευχομαι να χαρεις τ αμαξακι σου και να θυμασε οτι αν η σεατ δεν εβαζε δωρεαν ιπποδυναμη διακοπτακια και κουραφεξαλα δεν θα πουλουσε ουτε βαλβιδες για τα καπακια των ζαντων τους....
Σου λεω ότι αυτή η ιπποδύναμη είναι μούφα.
Και θεωρώ ότι το ξέρεις.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7 Εμφάνιση μηνυμάτων
είδες λοιπόν οτι το πιθανότερο είναι να σου πούλησαν τρακαρισμένο 111.
Σε αυτό φταίει ο αντιπρόσωπος όχι η Toyota.
Μην μπαίνεις να κατηγορείς τα toyοta λοιπόν...
Ασε με σε παρακαλώ φίλε μου να ξέρω ποιος φταίει σε αυτές τις περιπτώσεις.
Μη το ψάχνεις.
Και η subaru έδωσε τρακαρισμένο και έφαγε μεγάλο πακέτο.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 12-09-08 στις 12:25. Αιτία: Συχγώνευση posts...
Παλιά 11-09-08, 14:41
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 547
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Φιλε δεν παει ετσι το περι τριγμων. Ο πατερας μου εχει την 101 και τα τελευταια 8 χρονια εχει κιτρινα ΚΟΝΙ, οπου αν εβγαινε ο οποιοσδηποτε τριγμος θα ηταν λογικο οταν μπαινει μια τετοια αναρτηση. Σε πληροφορω οτι μετα απο 8 χρονια το αυτοκινητο εμφανιζει τριγμους ΜΟΝΟ στην εταζερα, κι αυτο οχι απολυτα απο την αναρτηση αλλα πειδη το αυτοκινητο δυστυχως εχει χτυπηθει απο πισω 2 φορες. Α, και σε ενα αλλο σημειο εχει τριγμο και ειναι στον καθρεφτη επειδη εχω κρεμασμενη μια εικονα του Ταξιαρχη.
Παλιά 11-09-08, 15:37
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Καλως ηρθες Evank. Ευχομαι να μην αντιμετωπισεις ξανα τέτοια ταλαιπωρία ό,τι αυτοκινητο και να παρεις, ό,τι μαρκα και αν είναι.

Από την άλλη, επειδη ο καθενας πορευεται αναλογα με τις εμπειρίες του, εγω εχω ορκιστεί να παίρνω ΜΟΝΟ ΤΟΥΟΤΑ.
Απο παππού, σε πατέρα και τωρα εγω, έχουμε κορολλα (ΚΕ30, ΕΕ80, Ε12) και ειναι ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ολες.
Τις εχουμε κανει γαιδουρια, τις εχουμε φορτωσει, τις εχουμε ξεσκίσει σε χιλιόμετρα και δεν είχαμε ποτε προβλημα ούτε μηχανικά, ούτε απο πλαστικά ούτε τίποτα.
Ειδικά την ΕΕ80 που είχαμε την είχαμε κάνει στην κυριολεξια φορτηγο αφου χτιζαμε ενα σπιτι και την χρησιμοποιουσαμε για να κουβαλαμε τσιμεντα, χωματα, μπετα, ασβεστες κτλπ... ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Στο λεω αυτο ωστε οταν σε ρωτανε για ΤΟΥΟΤΑ δεν πρεπει να λες "μακριά". Απλά μπορείς να λες οτι εσενα δεν σου βγηκε καλό.
Η ΤΟΥΟΤΑ ειναι η κορυφαια εταιρία σε πωλησεις σε όλο τον κόσμο και οι υπόλοιποι την κοιτανε με το κυαλι.
Ειμαι λοιπον σιγουρος πως δεν μπορει όλοι οι κατοχοι να ειναι "παραπλανημενοι".
Ευχαρηστιμένοι είναι και στο λεω και εγω, και ο παππους μου και ο πατερας μου και όλο το κλαμπ που γραφτηκες μονο και μονο για να μας πεις οτι δεν θα ξαναπαρεις το αυτοκινητο που αγαπαμε!

Ο καθενας εχει τα κριτηρια του οταν αγοραζει αυτοκίνητο. Αλλοι κοιτανε να ειναι καλό μηχανικά και αλλοι κοιτάνε να μην τριζει...
Δοξα το Θεο η αγορά ειναι μεγάλη και οι επιλογες πολλές...

Υ.Γ.: Εχουν πάρα πολλά παιδιά απο εδω μέσα ίδιο μοντελο με το δικό σου (Ε111 profacelift 1300cc). Αν μπορουν, θα παρακαλουσα να μας αναφερουν αν ειναι ευχαρηστιμένοι ή όχι. Απλά για να συγκρίνουμε...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 11-09-08 στις 15:52.
Παλιά 11-09-08, 15:50
EVANK Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλως ηρθες Evank. Ευχομαι να μην αντιμετωπισεις ξανα τέτοια ταλαιπωρία ό,τι αυτοκινητο και να παρεις, ό,τι μαρκα και αν είναι.

Από την άλλη, επειδη ο καθενας πορευεται αναλογα με τις εμπειρίες του, εγω εχω ορκιστεί να παίρνω ΜΟΝΟ ΤΟΥΟΤΑ.
Απο παππού, σε πατέρα και τωρα εγω, έχουμε κορολλα (ΚΕ30, ΕΕ80, Ε12) και ειναι ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ολες.
Τις εχουμε κανει γαιδουρια, τις εχουμε φορτωσει, τις εχουμε ξεσκίσει σε χιλιόμετρα και δεν είχαμε ποτε προβλημα ούτε μηχανικά, ούτε απο πλαστικά ούτε τίποτα.
Ειδικά την ΕΕ80 που είχαμε την είχαμε κάνει στην κυριολεξια φορτηγο αφου χτιζαμε ενα σπιτι και την χρησιμοποιουσαμε για να κουβαλαμε τσιμεντα, χωματα, μπετα, ασβεστες κτλπ... ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Στο λεω αυτο ωστε οταν σε ρωτανε για ΤΟΥΟΤΑ δεν πρεπει να λες "μακριά". Απλά μπορείς να λες οτι εσενα δεν σου βγηκε καλό.
Η ΤΟΥΟΤΑ ειναι η κορυφαια εταιρία σε πωλησεις σε όλο τον κόσμο και οι υπόλοιποι την κοιτανε με το κυαλι.
Ειμαι λοιπον σιγουρος πως δεν μπορει όλοι οι κατοχοι να ειναι "παραπλανημενοι".
Ευχαρηστιμένοι είναι και στο λεω και εγω, και ο παππους μου και ο πατερας μου και όλο το κλαμπ που γραφτηκες μονο και μονο για να μας πεις οτι δεν θα ξαναπαρεις το αυτοκινητο που αγαπαμε!

Ο καθενας εχει τα κριτηρια του οταν αγοραζει αυτοκίνητο. Αλλοι κοιτανε να ειναι καλό μηχανικά και αλλοι κοιτάνε να μην τριζει...
Δοξα το Θεο η αγορά ειναι μεγάλη και οι επιλογες πολλές...
Να ευχαριστήσω εσένα και όλους σας για την υποδοχή.
(Ξεχασιάρης...)
Είδες ότι είπα πως γνωρίζω κόσμο και κόσμο που δεν αλλάζει την ΤΟΥΟΤΑ με τίποτα.
Ο καθένας έχει τους λόγους του και το αναγνωρίζω αυτό.
Δεν μπήκα απλά για να καρφώσω την ΤΟΥΟΤΑ και να φύγω.
Αλλά διαβάζοντας κατάλαβα ότι πολύς κόσμος ταλαιπωρείται με το να ψάχνει να βρει τι τρίζει, που τρίζει, πως τρίζει κλπ.
38 Σελίδες είναι αδιάψευστος μάρτυρας.
Αυτό που θα ήθελα να πω μόνο είναι ότι αν έχετε τέτοια προβλήματα σαν τα δικά μου μην τρέχετε συνέχεια σε συνεργεία και πλακώνετε τα αυτοκίνητά σας στα αφρολέξ.
Δεν θα κάνετε τίποτα. Απλά θα ανατριχιάσετε όταν καταλάβετε ότι με το
να γεμίζετε αφρολέξ το αυτοκίνητο το κάνετε ιδιαίτερα εύφλεκτο.
Να είναι καλά αυτός ο μάστορας σε συνεργείο πασίγνωστο που μου το είπε και
τα ξήλωσε όλα στο τέλος.
Πλέον, δεν κοιτάω τις πωλήσεις ενός αυτοκινήτου ούτε τις κριτικές.
(Ας αφήσουμε τις κριτικές των περιοδικών..πφφφφ βρώμαααααα)
Με αφήνουν αδιάφορο παντελώς. Και το leon βγήκε πρώτο την πρώτη χρονιά.
Γιατί αν μπω σε μια τέτοια λογική τότε υιοθετώ το ρητό (και συγχωρέστε με που θα το πω έτσι)...
"εκατομμύρια μύγες τρώνε σκ@τ@. Μήπως τελικά έχουν δίκιο αυτές????"
Παλιά 11-09-08, 15:55
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Και επαναλαμβάνω...

Εχουν πάρα πολλά παιδιά απο εδω μέσα ίδιο μοντελο με το δικό σου (Ε111 profacelift 1300cc). Αν μπορουν, θα παρακαλουσα να μας αναφερουν αν ειναι ευχαρηστιμένοι ή όχι. Απλά για να συγκρίνουμε...

Να συγκρίνουμε ποιος ειναι μυγα και ποιος σκ@το...
Παλιά 11-09-08, 16:02
EVANK Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Και επαναλαμβάνω...

Να συγκρίνουμε ποιος ειναι μυγα και ποιος σκ@το...
Ξαναλέω και πάλι...
Δεν απευθύνω ποτέ προσωπικούς χαρακτηρισμούς.
Είπα ότι εγώ σταμάτησα να σκέφτομαι έτσι. Εγώ όμως.
Μην αρπάζεστε γιατί η πρώτη μου κουβέντα ήταν ότι σέβομαι την αγάπη σας
στο corolla.
Αλλά και εσείς την αηδία μου γι αυτό!
Παλιά 11-09-08, 16:16
Το avatar του χρήστη KOMIS
KOMIS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 251
KOMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μηπως βρε φιλαρακι εχεις εσυ seat και το πηγαινοφερνεις στα συνεργεια και κανας φιλος σου με corolla σου κανει πλακα και μπηκες εδω να βγαλεις το αχτι σου?.....
Παλιά 11-09-08, 16:48
Το avatar του χρήστη Stetas
Stetas Offline:
Moderator

Μοντέλο: Corolla E111L HB G6
Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 410
Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Evank κάθισα με υπομονή και λύπη παράλληλα να διαβάσω όλο το ποστ σου, πραγματικά είναι απορίας άξιο πως μετά απο τόσα χρόνια ας πούμε απο τη στιγμή που έπαθες ότι έπαθες στο αμάξι σου, δήθεν έμαθες οτι υπάρχει ενα corollaclub και μπήκες με χαρά να μας ενημερώσεις και να μας αποτρέψεις απο το να αγοράσουμε το συγκεκριμένο μοντέλο. Και μάλιστα τα λές ολα αυτά σε ένα απο τα μεγαλύτερα αυτοκινητιστικά club με χιλιάδες περήφανους κατόχους Toyota Corolla.
Λοιπόν εγώ είμαι περήφανος κατοχοςμιας corollas ιδιας σαν τη δική σου. Σε διαβεβαιώ οτι δεν έχει κάνει τσίκ ολα τα χρόνια που την έχω και δεν έχει βγάλει το παραμικρό προβληματάκι και έτσι οπως την μεταχειρίζομαι και έτσι όπως την προσέχω, και λέω την προσέχω διοτι έχω την υπόνοια (χωρίς να θέλω να προσβάλλω ή να θίξω) οτι τα μισά απο τα προβλήματα που αναφέρεις οφείλονται σε λάθος χειρισμό δικό σου και όχι σε αστοχία υλικού. Στέκομαι σε δύο-τρία βασικά που ανέφερες.
Καμμιά E111 μαμίσια χωρίς μετατροπές και βελτιώσεις μα καμμιά δεν έχει διαλύσει μέχρι και σημερα σασμάν. Πως έγινε στη δικιά σου, οι αλλαγές σου όσα χρόνια την είχες ήταν σωστές?
Καμμιά επίσης δεν έχει μπλοκάρει immobilizer και τρόμπες βενζίνης.
Οσο για τριγμούς τι να πώ μάλλον όλοι εμείς δεν ακούμε τόσο καλά ούτε καν μυγα στο χιλιόμετρο όπως εσύ γι αυτό δεν ακούμε τίποτα στα δικά μας.

Ευχομαι το νέο σου αυτοκίνητο να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις σου και σε συμβουλεύω, αν δεν είναι πια αργά, να διαβάσεις προσεκτικότατα τις οδηγίες χρήσης ιδιοκτήτη (Owners Manual) για την περαιτέρω χρησιμοποίηση του αυτοκινήτου σου.

Corollaclub
Πάτρα
Παλιά 11-09-08, 17:04
EVANK Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stetas Εμφάνιση μηνυμάτων
Evank κάθισα με υπομονή και λύπη παράλληλα να διαβάσω όλο το ποστ σου, πραγματικά είναι απορίας άξιο πως μετά απο τόσα χρόνια ας πούμε απο τη στιγμή που έπαθες ότι έπαθες στο αμάξι σου, δήθεν έμαθες οτι υπάρχει ενα corollaclub και μπήκες με χαρά να μας ενημερώσεις και να μας αποτρέψεις απο το να αγοράσουμε το συγκεκριμένο μοντέλο. Και μάλιστα τα λές ολα αυτά σε ένα απο τα μεγαλύτερα αυτοκινητιστικά club με χιλιάδες περήφανους κατόχους Toyota Corolla.
Λοιπόν εγώ είμαι περήφανος κατοχοςμιας corollas ιδιας σαν τη δική σου. Σε διαβεβαιώ οτι δεν έχει κάνει τσίκ ολα τα χρόνια που την έχω και δεν έχει βγάλει το παραμικρό προβληματάκι και έτσι οπως την μεταχειρίζομαι και έτσι όπως την προσέχω, και λέω την προσέχω διοτι έχω την υπόνοια (χωρίς να θέλω να προσβάλλω ή να θίξω) οτι τα μισά απο τα προβλήματα που αναφέρεις οφείλονται σε λάθος χειρισμό δικό σου και όχι σε αστοχία υλικού. Στέκομαι σε δύο-τρία βασικά που ανέφερες.
Καμμιά E111 μαμίσια χωρίς μετατροπές και βελτιώσεις μα καμμιά δεν έχει διαλύσει μέχρι και σημερα σασμάν. Πως έγινε στη δικιά σου, οι αλλαγές σου όσα χρόνια την είχες ήταν σωστές?
Καμμιά επίσης δεν έχει μπλοκάρει immobilizer και τρόμπες βενζίνης.
Οσο για τριγμούς τι να πώ μάλλον όλοι εμείς δεν ακούμε τόσο καλά ούτε καν μυγα στο χιλιόμετρο όπως εσύ γι αυτό δεν ακούμε τίποτα στα δικά μας.

Ευχομαι το νέο σου αυτοκίνητο να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις σου και σε συμβουλεύω, αν δεν είναι πια αργά, να διαβάσεις προσεκτικότατα τις οδηγίες χρήσης ιδιοκτήτη (Owners Manual) για την περαιτέρω χρησιμοποίηση του αυτοκινήτου σου.
Ηδη απάντησα, δες σε παρακαλώ την προηγούμενη απάντηση.
Σαν κάτοχος οποιοδήποτε αυτοκινήτου, το προσέχω πάντα γιατί όλα τα ιχ
σήμερα κοστίζουν ένα σωρό λεφτά.
Και δέχομαι ότι το δικό σου το corolla είναι άψογο και χαίρομαι γι αυτό.
Τα "πορίσματα" των βλαβών είναι του εκάστοτε συνεργείου και όχι δικά μου.
Αυτό με την τρόμπα λαδιού μου το πέταξε κατάμουτρα ο τεχνικός στην επισκευή όταν είδε γιατί δεν έπαιρνε μπροστά το αυτοκίνητο.
Το σασμάν δεν διαλύθηκε, βλάβη έπαθε στις φουρκέτες.
Το τζιμάνι που το έλεγξε εκ μέρους του μετέπειτα αγοραστή με ρώτησε
γιατί άνοιξα το σασμάν (γιατί αύτά φαίνονται) και όταν του είπα απλά
απάντησε τα γιαπωνέζικα το κάνουν αυτό.
Σας είπα ότι μηχανικός δεν είμαι αλλά όχι και έτσι με το manual.
Εκτός αυτού εκτός corolla έχω οδηγήσει σαν κάτοχος είτε σαν εταιρικά ένα σωρό αυτοκίνητα. Οτι μπορείς να φανταστείς.
Και έχω ένα μειονέκτημα. Ολα, μα όλα είτε δικά μου είτε νοικιάρικα τα σοβόμουν το ίδιο και δεν τα έσπαγα όπως μερικοί εξυπνάκηδες που βλέπουμε στους δρόμους κάθε μέρα.
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πέθανε ο Τατσούρο Τογιόντα πρώην πρόεδρος της Toyota NikiforosGT Γεγονότα 2 08-01-18 10:18

Page generated in 0,39083409 seconds (86,59% PHP - 13,41% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:05.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com