Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
08-09-08, 15:10
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NyO
Οχι Φανη υγρα φρενων δεν εχω συμπληρώσει ποτε! Οταν τα ειδαν ετσι τα τακακια μου τα αλλαξαν (τα πισω) μαζι με τους δισκους γιατι ειχαν γινει κι αυτοι χαλια!
|
Ποτέ μην λες ποτέ!
Αλλαγή υγρών φρένων φαντάζομαι θα έχεις κάνει...Εκεί δεν νομίζω να σου ξαναγέμισαν τα υγρά μέχρι τη μέση....
|
08-09-08, 19:28
|
|
|
|
Περιοχή:
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αλλαγη υγρων φρενων εχω κανει παιδια , η σταθμη ειναι στο μεγιστο , τακακια εχω αλλαξει πριν λιγους μηνες οποτε δεν ειναι προς το τελος τους ..
Mε προβληματισε αυτο που ειπε ο billl για τον μετασχηματιστη απο τα xenon .. θα κοιταξω να δω , η μοναδα του ΑΒS ειναι κοντα στο δεξι φαναρι ? καπου εκει νομιζω ειναι κολλημενος.
|
08-09-08, 20:03
|
|
|
|
Περιοχή:
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
|
|
Μολις πηγα να δω που ειναι κολλημενος ο μετασχηματιστης , ειναι απο την μερια του φαναριου οπως φαινεται και στις φωτο που εβγαλα , εσεις που εχετε βαλει XENON που το εχετε κολλησει ?
|
08-09-08, 20:58
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
το διαγνωστικο δεν βρηκε το προβλημα?
|
08-09-08, 21:07
|
|
|
|
Περιοχή:
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
|
|
Δεν το 'χω παει ακομα στην αντιπροσωπεια να το δουν
|
08-09-08, 21:36
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
παντως στο δικο μου avensis οταν αναψε το λαμπακι του abs η διαγνωση ηταν εγκεφαλος abs, που παρεπιπτοντως ειναι και πανακριβος. μακαρι να ειναι κατι αλλο
|
08-09-08, 22:01
|
|
|
|
Περιοχή:
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από johnboy
παντως στο δικο μου avensis οταν αναψε το λαμπακι του abs η διαγνωση ηταν εγκεφαλος abs, που παρεπιπτοντως ειναι και πανακριβος. μακαρι να ειναι κατι αλλο
|
Ελπιζω να μην ειναι αυτο γιατι δεν ξερω αν καλυπτει τιποτα τετοιο η εγγυηση (διανυω τον 4ο χρονο χωρις να τον εχω κλεισει..)
Ξερει κανεις με εγγυηση τι παιζει αν μου βρουν εγκεφαλο ΑBS ?
|
09-09-08, 00:28
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Αν δεν είσαι ψιλογνωστός στην αντιπροσωπεία που θα το πας, προτείνω να βγάλεις προσωρινά τα xenon για να μην έχουν πάτημα να μην σε καλύψουν.
Ερώτηση. Όταν πέφτει η στάθμη των υγρών φρένων που σημαίνει πως θέλουν αλλαγή τα τακάκια ανάβει μόνο το λαμπάκι των φρένων έτσι δεν είναι;
Εμένα μόνο στα χιόνια που κυκλοφορούσα με το χειρόφρενο σηκωμένο το πάθαινε προσωρινά αυτό.( λαμπάκι φρένων+ABS) Μετά από ... reboot όλα καλά.
Εκεί που στα έχουν βάλει πάντως αποκλείεται να επηρεάζουν την μονάδα του ABS.
|
09-09-08, 08:49
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CICINIAOUU
εσεις που εχετε βαλει XENON που το εχετε κολλησει ?
|
Εγώ τα balast τα έχω κολλήσει αρκετά πίσω, κοντά στους θόλους...
09-09-08, 10:07
|
|
|
|
Περιοχή:
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
|
|
Καλημερα παιδια , πριν λιγο γυρισα απο το συνεργειο της αντιπροσωπειας , το βαλανε στο διαγνωστικο αλλα δεν βρηκαν απολυτως τιποτα..
Εγω ησυχος παντως δεν εμεινα .. η άληθεια ειναι ..
Μιας και με ξερουν στο συγκεκριμενο συνεργειο τους ανεφερα για τα xenon και μου ειπαν πως δεν υπαρχει περιπτωση να επηρεαζουν καθολου .
Φιλε billl , οταν πεφτει η σταθμη των υγρων φρενων απ' οτι ξερω αναβει μονο το λαμπακι του χειροφρενου.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16983700 seconds (81,77% PHP - 18,23% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:48. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|