Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-08-08, 19:57
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
και εμενα σφυριζει συνεχεια απο τοτε που αλλαξα τακακια,εβαλα τα μπλε της toyota που ειναι τα σκληρα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-08, 20:09
Το avatar του χρήστη stm2001gr
stm2001gr Offline:

Μοντέλο: AE101
Περιοχή: Στην κατηφόρα!
Δύναμη Σεβασμού: 296
stm2001gr είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
nikiforeκανε μια βόλτα σε φρενά. πολλά μπορεί να παιζουν και θα φανεί στο φρενόμετρο. μπορεί να έχεις κολλημένες τις δαγκάνες εμπρός μπορεί και να θέλουν ρύθμιση οι πίσω. να πιάνουν μόνο μπροστά δηλαδή.
Παλιά 25-08-08, 20:47
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
τα έχουμε ελέγχει όλα δουλεύουν μιά χαρά, τώρα μόλις έλυσα τακάκια και βλέπω έχει κάτι imitation και δεν έχω ακούσει καθόλου καλά λόγια για αυτά, μάλιστα κάποιος του τα έβαλαν σε νέα corolla και τα πέταξε και έβαλε της toyota. Παραθέτω και φωτο μήπως και κάποιος τα γνωρίζει.

Ενδιαφέρον!
http://opc.mr2oc.com/

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 25-08-08 στις 21:03.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-08, 21:15
NikiforosGT Offline:
Moderator

http://homepage.mac.com/gavinwilliams/Rotor/1.jpg
κάποιος έκανε μοντίφες?
http://www.twincam.info/index.php?sh...#entry4272 84
αυτό που έλεγα παραπάνω εδώ έχουν πάρει δισκόπλακες από ST185 (celica GT4) και τις τρυπάνε να γίνουν 4μπουλονες και τις βάζουν σε ΑΕ101 με τον ίδιο τρόπο μπορούμε και εμείς και επίσης το ίδιο γίνεται και με 2πιστονα φρένα από κάποια μοντέλα avensis, δεν ξέρω μετά αν τα φρένα αυτα χωράνε σε 15αρες (285mm δισκόπλακα).
http://cgi.ebay.co.uk/Toyota-Corolla...713.m153.l1262
καλά αυτές οι corolla 2000cc που έχουν ίδιες δισκόπλακες με τα 1300cc τι μοντέλα είναι?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 25-08-08 στις 21:38.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-08, 22:08
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
η δαγκανα η διπιστονη απο λεβιν μπαινει σε μαμα δισκο της 111 255 δλδ χωραει κ σε 14αρα ζαντα.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-08-08, 00:36
Το avatar του χρήστη Stetas
Stetas Offline:
Moderator

Μοντέλο: Corolla E111L HB G6
Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 403
Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
NikiforosGT το ότι άλλαξαν χρώμα οι δισκόπλακες και έγιναν μωβ σημαινει οτι υπερθερμάνθηκαν υπερβολικά σε πρώτη φάση και σε δευτερη φάση οτι πάγωσαν πολυ απότομα (π.χ. μπορεί να έπεσες σε νερά). Χρώμα μώβ παιρνει το μέταλλο με την πολύ απότομη αλλαγή θερμοκρασίας(βαφή μεταλλου). Δεν ξέρω πόσο συντηρητικός είσαι με τα φρένα και αν και κατά πόσο χρησιμοποιείς την επιβράδυνση του κινητήρα για φρενο, όπως επίσης δεν είμαι σε θέση να σου πώ πόσο αξιόπιστες θα είναι οι δισκόπλακες απο δω και στο εξής.
Μια συμβουλή απο προσωπική εμπειρία:
Δοκίμασε με τα μπλε τακάκια τα γνήσια της Τοyοτα, θα τα βρείς στην αντιπροσωπεία, κοστίζουν περί τα 56 ευρώ μια τεράδα για τον μπροστινό άξονα (περυσι τα πήρα και τα έβαλα μονος). Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και το συνιστώ ανεπιφύλακτα, δεν σφυρίζουν φρενάρουν απίστευτα καλά και προπαντώς για την περίπτωσή σου δεν βγάζουν ούτε το παραμικρό ιχνος μαυρίλας ή μουτζούρας για να λερώνει το ζαντικό, Αυτό στο λέω από προσωπική εμπειρία, αυτά εξακολουθώ να φοράω ακόμα και σήμερα.
Αχνοφαίνονται λιγο αν πατήσεις πάνω στο μοντέλο και δείς τις φωτό που έχω στο γκαράζ.

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-08-08, 11:26
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Δύναμη Σεβασμού: 335
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παιδια μαλον δεν ψαχνεται το forum καθολου για να βρειτε απαντησεις.Το εχω ξαναπει πολακις κ θα το ξαναπω ακομα μια οποτε δωστε βαση κ μην με αμφισβητησεται γιατι τα εχω κανει πανω στο δικο μου αμαξι. Θα πας σε μαντρα με μεταχειριζμενα ανταλακτικα τουοτα κ θα ζητησεις 2 βασεις μπροστινων φρενων απο AVENSIS 01 μοντ. Μην ζητησεις απο ταξι γιατι τις φοραγανε κ τα ΙΧ. Να ειναι απο τις διπιστονες δαγκανες ομως κ οχι απο τις μονοπιστονες. Μην παρεις τις διπιστονες δαγκανες ουτε τις δισκοπλακες! Μετα θα πας στην Τουοτα Κηφισος στα ανταλακτικα κ θα ζητησεις τον Τρυφωνα. Σε αυτον θα ζητησεις να σου δωσει καινουργιες δισκοπλακες απο LEVIN που ειναι 4μπουλονες κ τακακια απο AVENSIS. Εχουν 100ε οι δισκοπλακες κ 50-60ε τα τακακια! Τα παιρνεις σπιτακι σου κ καθεσαι σαν κ μενα κ αλλαζεις τα φρενα με μορφη βγαλε-βαλε κ εισαι οκ!!! Θα κρατησεις τις δικες σου δαγκανες που κουμπωνουν ακριβως κ ειναι υπεραρκετες. Μην ψαχτεις για διπιστονες γιατι δεν τις σηκωνει ουτε η αντλια σου ουτε το σεβρο σου!!! Επισης οι διαστασεις σε αυτα τα φρενα ειναι 275mm διαμετρος με 25mm παχος κ μπαινουν μια χαρα σε 15αρα ζαντα! Τα πισω ειναι 269mm διαμετρος με 10mm παχος! Τελος κ ευχαριστω!
Παλιά 26-08-08, 13:23
NikiforosGT Offline:
Moderator

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αλλά στο forum έχουν γραφτεί πολλά έψαξα όσο έψαξα δεν βρήκα αυτό που ζητούσα και άνοιξα topic, χρόνος δεν υπάρχει να ψάχνω το forum με τις ώρες και ρόλο παίζει και τι γράφεις στην αναζήτηση. Τα φρένα μου απλά γίνονται έτσι, νερά ΔΕΝ έπεσαν ποτέ πάνω τους, ούτε και πάτησα αφού οι δρόμοι σε όλες τις περιπτώσεις ήτανε στεγνοί, εξάλου με τα νερά θα είχανε στραβώσει, ενώ είναι μια χαρά τώρα. Η λύση που μου έχουν προτείνει μηχανικοί είναι φρένα από Levin ολόκληρα όπως έχω βάλει ολόκληρα άκρα και πίσω και δεν μου είπανε τίποτα για ότι δεν τα σηκώνει το σεβρο ή η αντλία φρένων. Αυτό με τα φρένα από levin το έχουν κάνει και άλλοι χωρίς προβλήματα. Το κακό με αυτή την λύση είναι ότι πιθανώς (μάλλον σίγουρα) να θέλουν τακάκια και δισκόπλακες αφού τα μεταχειρισμένα είναι λίγο χάλια (πχ στο σταρλετ 2 φορές ήτανε στραβές).
Η λύση του tsaftsouf20V είναι καλύτερη αφού θα έχω και νέες δισκόπλακες αλλά και νέα τακάκια. Το θέμα είναι αυτές τις βάσεις των φρένων που λες τις δίνουν σκέτες? γιατί οι μαντράδες διάφορους που εχω ρωτήσει κατά καιρούς τα πουλάνε όλα κομπλέ συνήθως και λέγοντας βάσεις τι εννοείς? τα άκρα? ή τις βάζεις (πλαίσια) που μπαίνουν τα τακάκια και με 2 βίδες αυτά βιδώνουν επάνω στο άκρο?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-08-08, 10:10
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Δύναμη Σεβασμού: 335
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αλλά στο forum έχουν γραφτεί πολλά έψαξα όσο έψαξα δεν βρήκα αυτό που ζητούσα και άνοιξα topic, χρόνος δεν υπάρχει να ψάχνω το forum με τις ώρες και ρόλο παίζει και τι γράφεις στην αναζήτηση. Τα φρένα μου απλά γίνονται έτσι, νερά ΔΕΝ έπεσαν ποτέ πάνω τους, ούτε και πάτησα αφού οι δρόμοι σε όλες τις περιπτώσεις ήτανε στεγνοί, εξάλου με τα νερά θα είχανε στραβώσει, ενώ είναι μια χαρά τώρα. Η λύση που μου έχουν προτείνει μηχανικοί είναι φρένα από Levin ολόκληρα όπως έχω βάλει ολόκληρα άκρα και πίσω και δεν μου είπανε τίποτα για ότι δεν τα σηκώνει το σεβρο ή η αντλία φρένων. Αυτό με τα φρένα από levin το έχουν κάνει και άλλοι χωρίς προβλήματα. Το κακό με αυτή την λύση είναι ότι πιθανώς (μάλλον σίγουρα) να θέλουν τακάκια και δισκόπλακες αφού τα μεταχειρισμένα είναι λίγο χάλια (πχ στο σταρλετ 2 φορές ήτανε στραβές).
Η λύση του tsaftsouf20V είναι καλύτερη αφού θα έχω και νέες δισκόπλακες αλλά και νέα τακάκια. Το θέμα είναι αυτές τις βάσεις των φρένων που λες τις δίνουν σκέτες? γιατί οι μαντράδες διάφορους που εχω ρωτήσει κατά καιρούς τα πουλάνε όλα κομπλέ συνήθως και λέγοντας βάσεις τι εννοείς? τα άκρα? ή τις βάζεις (πλαίσια) που μπαίνουν τα τακάκια και με 2 βίδες αυτά βιδώνουν επάνω στο άκρο?
Tα ακρα απο levin με τις 275μμ δισκοπλακες οποιος σου ειπε οτι μπαινουν ειναι ασχετος του κερατα γιατι απλα το levin με τις 275μμ φοραει ακρα με συστημα αναρτησης superstrut κ οχι macferson που φοραει η corolla. Αν πας να βαλεις τα ακρα θα πρεπει να αλλαξεις κ μπροστα αναρτηση! Οσο για το αν τα σηκωνει το σεβρο/αντλια ενοουσα τα διπιστονα απο avensis. Του levin ειναι μεν δυπιστονα αλλα με πιο μικρα πιστονακια. Τωρα απο βασεις εννοω τα πλαισια που καθονται τα τακακια κ βιδωνουν με 2 βιδες πανω στο ακρο. Εγω εχω αγορασει κατα καιρους 2-3 σετ για λογαριασμο αλλων απο δω μεσα (carinaman-δικα μου) κ μια τα αγοραζα κομπλε με τις δαγκανες κ αλλοτε εβρισκα κ αγοραζα μονο τις βασεις. Οπως σου κατσει ειναι. Απο τιμη υπολογιζε 100-200ε! Αν θες πας κατευθειαν στην ΤΟΥΟΤΑ κ τις αγοραζεις καινουργιες τις βασεις αλλα εκει θες κανα 250αρι σιγουρα!
Παλιά 27-08-08, 11:51
NikiforosGT Offline:
Moderator

sorry έγραψα λάθος παραπάνω για τα μπροστινά από levin βάζουμε βάσεις, δαγκάνες και δισκόπλακες όχι ολόκληρα τα άκρα, έχεις δίκιο. Θα δω τι θα κάνω προφανώς την λύση που λες αλλά όχι αυτό τον καιρό γιατί έχω άλλα έξοδα στην μέση, εξάλου δεν κάνω μεγάλες διαδρομές με το αμάξι, ότι κάνω το καλοκαίρι είναι, με μικρές διαδρομές δεν υπάρχει πρόβλημα. Ευχαριστώ για την λύση πάντως θα την έχω υπόψη μου.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Μπροστινό σήμα. keratsiniotis TOYOTA COROLLA E 12 10 30-07-11 09:45
Πρόβλημα με τα φρένα 4a-ge dim_moy UPDATES 4 03-06-10 03:15
Corolla πρόβλημα με φρένα Snoo TOYOTA COROLLA E 12 30 17-07-09 02:43
Πρόβλημα με Φρένα??? mariouli TOYOTA COROLLA E 12 28 10-04-08 16:44
Sos Πώς Βγαζουμε Φαναρι Μπροστινό Από Ε12 niknik SUPPORT 11 19-01-06 02:36

Page generated in 0,18467498 seconds (83,26% PHP - 16,74% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:22.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com