Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
17-08-08, 21:48
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
Παντως στους προηγουμενος ολυμπιακους βγηκαμε δευτερη στον κοσμο βαση πληθυσμου μεταλια.Γενικοτερα πιστευω ημαστε φοβερη για ενα κρατος 10,000,000(λεμε τωρα) ατομων.
|
Συγνωμη αλλα απο που εχεις αυτη την πληροφορια?
κανοντας μια ερευνα στο
http://en.wikipedia.org/wiki/2004_Su...cs_medal_count
και σε σχεση με το πληθυσμο καθε χωρας
Ουγγαρια 10.400.000 17 μεταλλια
Αυστραλια 21.500.000 49 μεταλλια
Κουβα 11.200.000 27 μεταλλια
Ελλαδα 11.000.000 16 μεταλλια
Γεωργια 4.600.000 12 μεταλλια
και παει λεγοντας....
Ευτυχως πηραμε με τη κωπηλασια και την Δαβετζη 1 αργυρο και 2 χαλκινα..
|
18-08-08, 11:21
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
AΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80
|
Η Δαβετζη πηρε μεταλλιο τελικα;;; Μπραβο της!!! Καθως ειδα το πρωτο αλμα και μετα δεν ειδα τι εγινε....
|
18-08-08, 12:33
|
|
Moderator
|
|
|
|
Τα μετάλλια είναι δεδομένα για την χώρα μας,είτε είναι χρυσά,είτε αργυρά είτε χάλκινα.Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι ότι κάθε μέρα ξεσπά και από ένα κρούσμα ντόπινγκ.Από χτες αρχίσανε τα κανάλια ΠΆΛΙ με την Χαλκιά που βρέθηκε θετική.Πόλεμος στους αθλητές;Διαφθορά του αθλητισμού;
18-08-08, 12:53
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Ο αθλητισμος ειναι ζωη, ο πρωταθλητισμος ειναι θανατος...
το μέλλον όμως?
|
18-08-08, 16:51
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80
Συγνωμη αλλα απο που εχεις αυτη την πληροφορια?
κανοντας μια ερευνα στο
http://en.wikipedia.org/wiki/2004_Su...cs_medal_count
και σε σχεση με το πληθυσμο καθε χωρας
Ουγγαρια 10.400.000 17 μεταλλια
Αυστραλια 21.500.000 49 μεταλλια
Κουβα 11.200.000 27 μεταλλια
Ελλαδα 11.000.000 16 μεταλλια
Γεωργια 4.600.000 12 μεταλλια
και παει λεγοντας....
|
Καποθ το ειχα διαβασει...λαθος μου.
|
|
18-08-08, 17:37
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Πρωταθλητισμός και ντόπα είναι -πλέον- λέξεις συνώνυμες.
Δεν είναι δυνατόν κάποιος να τρέχει τα 100m σε χρόνο λιγότερο από 9,7sec.
Δεν είναι δυνατόν φυσιολογικές γυναίκες να πηδάνε πάνω από 15m στο τριπλούν.
Ή άλλοι να γυρνάνε την πίστα -η ολόκληρες χώρες- με το ποδήλατο σε χρόνο dt.
Όποιος πιστεύει ότι έστω και ένα μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση, είτε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα λέγεται, είτε Ολυμπιακοί Αγώνες, είτε και εγώ δεν ξέρω τι, τότε πλανάται πλάνην οικτράν.
Όταν αρχίσαμε να μαθαίνουμε και εμείς πώς "κλέβουν" και αρχίσαμε και εμείς να κάνουμε το ίδιο, άρχισαν να έρχονται τα μετάλλια.
Αλλά μετά, μας κατάλαβαν, ενώ εμείς ήμασταν ζαλισμένοι από τη μέθη των διακρίσεων και μας "σταύρωσαν", για να μην εξακολουθήσουμε με την υπεροψία που αποκτήσαμε.
Θέλουμε μετάλλια; Πρέπει να "επενδύσουμε" στην ντόπα! Έτσι, απλά και ψυχρά.
Θέλουμε καθαρό, πραγματικό και τίμιο αθλητισμό;
Τότε ο μόνος δρόμος είναι αυτός των χωρών που ενώ είχαν την παντοκρατορία στα αθλήματα, ξαφνικά βούλιαξαν στην αφάνεια (π.χ. Γερμανία, Αγγλία κλπ).
Πιο ριζοσπαστική πρόταση;
Ολυμπιακοί Αγώνες μόνιμα στην Ελλάδα, χωρίς ντόπα και επί ποινή ισόβιου αποκλεισμού οποιουδήποτε βρεθεί να έχει κάνει χρήση ουσιών!
Και επανακαθορισμό των ρεκόρ, με βάση το "αντοπάριστο" δυναμικό των αθλητών.
Δύσκολο, έτσι;
"Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη!"
Οπότε, ας μην παραπονιόμαστε για πέτσινα μετάλια και ας μην αναζητούμε συνομωσίες κατά της χώρας μας και άλλα τέτοια παιδικά σενάρια... Το "εμπόριο" έχει κανόνες, τους οποίους όποιος τους παραβιάζει, τιμωρείται από το σύστημα...
Ξερίζωμα χρειάζεται, ή αναγέννηση του αθλητισμού και τοποθέτηση σε νέα υγιή θεμέλια.
Για να μην είναι μέσο προπαγάνδας και κέρδους.
Πάνος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PeterIoannou : 18-08-08 στις 17:43.
Αιτία: Προσθήκη κειμένου
|
|
|
|
18-08-08, 17:46
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εγω ακουσα και το αλλο και δεν ξέρω αν ισχύει... Αν εχει ακουσει καποιος κατι παρόμοιο ας μου πει...
Άκουσα πως οι Αμερικάνοι κατεβαίνουν στην Ολυμπιάδα με την προϋπόθεση ότι δεν θα τους γίνει έλεγχος ντοπινγκ απο την WADA ! (όπως γινεται σε όλες τις χώρες) !
Έχουν λέει δικό τους ελεγκτικό όργανο...
Αν ισχύει κατι τέτοιο... μια χαρα...
Αυτος ο Phelps ο κολυμβητης που έχει σαρωσει όλα τα μετάλλια δηλώνει καθαρός ρε συ Πάνο... Το οφείλει λεει στην καλή διατροφή, την προπόνηση και το ταλέντο του...
Ο Bolt o Τζαμαικανός δεν ειναι ότι ετρεξε τα 100μ σε 9.69... ειναι ότι 20 μετρα πριν τον τερματισμό εκανε και πλάκα !!! Τους ειχε αφησει όλους 5 μετρα πισω και χαιρετουσε τις καμερες και τον κοσμο πριν τερματίσει! Δλδ αν την πήγαινε σερί όλη την κούρσα σε πόσο χρόνο θα ειχε κανει τα 100Μ ? Κατω απο 9" ???
Πάντως βλέπω πως η Τζαμάικα πρεπει να εχει γινει το καινούριο ιατροφαρμακευτικό πειραματικό κεντρο του αθλητισμού... Σε ολα τα αγωνισματα του στίβου εχουν σαρωσει όλα τα μετάλλια... Αντρες και γυναικες !
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 18-08-08 στις 18:13.
|
18-08-08, 18:02
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
To θεμα ειναι πως οπως υπαρχει το ντοπινγκ... υπαρχει και το αντιντοπινγκ με το οποιο βρισκουν τροπο να μην φαινετε οτι περνει καποιος ντοπινγκ οι αμερικανοι ειναι στανταρ ντοπαρισμενοι οπως και ολος ο κοσμος απλα δεν μπορουν να ανιχνευτουν τουλαχιστον ετσι πιστευω εγω.
|
|
18-08-08, 18:13
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Εγω ακουσα και το αλλο και δεν ξέρω αν ισχύει... Αν εχει ακουσει καποιος κατι παρόμοιο ας μου πει...
Άκουσα πως οι Αμερικάνοι κατεβαίνουν στην Ολυμπιάδα με την προϋπόθεση ότι δεν θα τους γίνει έλεγχος ντοπινγκ απο την WADA ! (όπως γινεται σε όλες τις χώρες) !
Έχουν λέει δικό τους ελεγκτικό όργανο...
Αν ισχύει κατι τέτοιο... μια χαρα...
|
Δεν ξέρω τι κάνουν τα Αμερικανά, αλλά τίποτε δεν θα με εξέπληττε.
Εδώ, στην Ολυμπιάδα της Αθήνας, ενώ τους έψαχναν και δεν τους έβρισκαν, δεν έγινε τίποτε...
Παράθεση:
...Αυτος ο Phelps ο κολυμβητης που έχει σαρωσει όλα τα μετάλλια δηλώνει καθαρός ρε συ Πάνο... Το οφείλει λεει στην καλή διατροφή, την προπόνηση και το ταλέντο του...
|
Συγνώμη, τώρα! Αν βγω εγώ και πω πως είμαι καλύτερος οδηγός από τον Ραϊκόνεν ή τον Μάκινεν ή τον Σόλμπεργκ, θα με πιστέψει κανείς ή θα με αρχίσουν στις ντομάτες και τα γιαουρτάκια 2%;
Όταν πήγαινα γυμναστήριο, έβλεπα μέσα κάτι "κτηνάκια", "ντουλάπες", "άσβερκους" (έτσι τους λέγαμε) οι οποίοι ήθελαν να μας πείσουν πως το σώμα τους δεν είχε "φουσκώσει" από τα αναβολικά που κυκλοφορούσαν με τους κουβάδες μέσα στο γυμναστήριο. Τι να λέμε τώρα...
Παράθεση:
...Ο Bolt o Τζαμαικανός δεν ειναι ότι ετρεξε τα 100μ σε 9.69... ειναι ότι 20 μετρα πριν τον τερματισμό εκανε και πλάκα !!! Τους ειχε αφησει όλους 5 μετρα πισω και χαιρετουσε τις καμερες και τον κοσμο πριν τερματίσει! Δλδ αν την πήγαινε σερί όλη την κούρσα σε πόσο χρόνο θα ειχε κανει τα 100Μ ? Κατω απο 9" ???...
|
Κατάλαβες τι εννοώ... Μιλάμε για νέα φάρμακα και νέους συνδυασμούς, οι οποίοι δεν είναι γνωστοί, ώστε να ανιχνευθούν. Αν τα δείγματα που έπαιρναν μπορούσαν να τα διατηρήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι πολύ πιθανό να βλέπαμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα...
Παράθεση:
...Πάντως βλέπω πως η Τζαμάικα πρεπει να εχει γινει το καινούριο ιατροφαρμακευτικό πειραματικό κεντρο του αθλητισμού...
|
Και η Κίνα ένα πράγμα....
Πάνος.
ΥΓ: Κάντε ένα συγκριτικό -αν μπορείτε- μεταξύ των φωτογραφιών των ίδιων αθλητριών με χρονική διαφορά 4, 8 και 12 χρόνων. Από την αλλαγή των χαρακτηριστικών του προσώπου τους, θα βγάλετε ενδιαφέροντα συμπεράσματα...
|
18-08-08, 21:08
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
οι ολ.αγωνες εχουν ξεφτιλ.τελειως.μπιζνες και μονο μπιζνες.δεν υπαρχει ουτε ενας που να μην ειναι ντοπας...ειδικα οι αμερικανοι.που οντος δεν δεχοντε ελεγχο αντιντοπ.αλλωστε τι ελεγχο να κανουν?αφου γινανε τρανσφορμερς απο τα φαρμακα.μονο που τους βλεπεις φτανει.αλλα αλλο ελληνες,αλλο αμερικανοι,δεν ασχολουμε καθολου πλεον με τους ντοπιακους αγωνες.παντος αν ημουν υπουργος θα εφτιαχνα αληθ.ολυμπιακους αγων.οπως παλια στην ολυμπια.θα γινονταν μονο εκει,και για χρυσο....στεφανι ελιας.και ασε τους βαρβαρους να περνουν τις ντοπες και τα λεφτα.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,21793509 seconds (86,27% PHP - 13,73% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:19. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|