Τα ξεχωριστα ρευματα που λες Κυριακο δεν ειναι εφικτο παρα μονο σε κατασκευη καινουργιων δρομων.
Η λυση με την καλυψη των (δολοφονικων για εμας) στηριγματων με ενα συνεχες καλυμμα αρκετα ανθεκτικο αλλα και ταυτοχρονα να απορροφαει προσκρουση φανταζει σαν την καλυτερη λυση αυτην την στιγμη με τα δεδομενα της Ελλαδος.
Δυστηχως οι γκιλοτινες αυτες εχουν αφαιρεσει πολλες ζωες που πιο πολλες ελπιδες θα ειχε ενας αναβατης να επιζησει αν δεν υπηρχε καν μπαριερα στο εκαστοτε σημειο ατυχηματος οπου αυτο εχει συμβει...
Και για να προλαβω τους φιλους που εχουν αντιθετη αποψη για αυτο οτι εχουν σκοτωθει και ανθρωποι σε αυτοκινητα γιατι καρφωθηκαν οι μπαριερες μεσα στα αυτοκινητα,οποτε μας ενδιαφερει ολους μια καλη και μελετημενη λυση για το θεμα ατυχημα και παρεμποδηση περεταιρου τραυματισμου απο κακη τοποθετηση και ελειπης γνωση του τι μπορει να συμβει απο ενα μη σωστα μελετημενο μετρο ασφαλειας που υποτιθεται εινα ιεκει για να σωζει ζωες κι οχι για να αφαιρει....
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45
Ωραία βρέθηκε η λύση. Τώρα τρέξτε με 200 ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα.
|
H λυση αυτη εχει βρεθει εδω και πολλα χρονια απλα δεν εφαρμοζεται Σπυρο...και επειδη εισαι καθετος και κολλημενος εναντια στος μηχανες απ οτι βλεπω απο το υφος των γραφωμενων σου σε πληροφορω οτι εχω πολυ μεγαλυτερη αισθηση ασφαλειας (ενεργητικης) πανω στην μηχανη με 200χιλ παρα απο οτι εχω με το αμαξι μου στα 120-140.Οποτε εισαι ακυρος σορρυ.