Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
|
μια χαρα σας βρησκω[ειχα να κανω ποδηλατο 1 χρονο λογω που εφτιαχνα το σπιτι μου] εγω εχω ενα φιλο εχουμε παει θησειο για καφε βραδυ ανεβηκαμε γαλατσι βολτα τωρα που θα παρω καλο ποδηλατο θελω ενα σαββατο πρωι να παω αγ.θεωδορους-κινετα σιγα σιγα βολτα.εχω κανει 2 αγωνες βουνο 1 σαλαμινα και 1 στο παρκο κοντα μου αντωνη τριτση.τωρα κοντα εχει και αλλους αγωνες θα κανω λιγο προπονηση γιατι εχω καιρο καβαλησω οπως ειπα εχει παλι σαλαμινα open mtb και στο παρκο εδω α.τ.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas
spirosg6 πολυ τουμπανο το ποδηλατο αυτο. στον κασιματη ο οποιος ομως ειναι φαρμακοιο ο φουστης-αλλα φερνει καλα ποδηλατα δεν παιζει να βρεις των 100 ευρω.
|
ολα αυτα στα καρφουρ ειναι ακριβα γιαυτα τα πραγματα που φοραει ταχυτητες-φρενα κ.τ.λ. ειναι απλα τα ποδηλατα και ας βλεπεις δισκοφρενα οι αναρτησεις ειναι μαπα καλυτερα να μην φοραγε. αν ειναι μαπα θα τσακιστεις.και ειδικα η αναρτηση πισω πρεπει να ειναι πολυ καλη αλλιως οχι σου τρωει και ολη την ενεργεια.θα κανεις πενταλ θα πηγαινεις πανω κατω και τα ποδια σου μια θα τεντωνουν μια θα μαζευουν. ο κασσιματης εχει πολυ καλες τιμες εχω ψαξει και αλλου ειναι καλες οι τιμες του και αυτο που θελω να παρω θελω να δω την αναρτηση πισω αν ειναι καλη αλλιως δεν παιρνω με αναρτηση
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ma-corolla
εγώ αυτό θέλω αχολούμε απο μικρός αλλα δεν με βοηθάει το ποδίλατο λόγο χαμηλής ποιότητας Orient Tempo kai τώρα γλύκοκοιτάζω αυτό :
http://www.corollaclub.com/forums/ex...od.php?aa=1079
Κανω ποδίλατο σχεδόν κάθε μέρα. και δεν ξέρω τι να κάνω γιατί το Orient Tempo μου σπάει συνέχεια τον πίσω άξονα δεν είμαι υπέρβαρος είμαι 70 κιλά αλλά το ζορίζω σε ανηφόρες και most of time με 18 ταχύτητα.
|
το ιδιο ποδηλατο κοιταμε κατσε να παω να το παρω αυριο να προλαβω
www.cyclingnews.gr/ www.podilatodromio.gr/www.cyclist-friends.gr/ www.cybex.gr/mountainbike/www.bikereport.gr παρτε να εχετε σαιτ να δειτε και για αγωνες και βορεια ελλαδα.για να σπαει συνεχεια τον αξονα κατι γινεται.και γω με φθηνο ποδηλατο εχω κανει αγωνες των 100ε ειχα ψιλο προβληματα αλλα οκ.