Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-05-08, 00:26
Το avatar του χρήστη Vavvas
Vavvas Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: mazda 2 1,5cc
Περιοχή: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 268
Vavvas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
spirosg6 πολυ τουμπανο το ποδηλατο αυτο. Στα καρφουρ που δουλευω εχει ενα με 200 ευρω νομιζω jeep λεγεται και εχει τα παντα αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο καλο οσο αυτο που ειδες στον κασιματη ο οποιος ομως ειναι φαρμακοιο ο φουστης-αλλα φερνει καλα ποδηλατα δεν παιζει να βρεις των 100 ευρω.

Λοιπον σας παω μια κοντρα κατηφορα-ανηφορα οτι θελετε και μετα να τα χωσουμε στα λιμανακια
Παλιά 20-05-08, 01:11
Το avatar του χρήστη spirosg6
spirosg6 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: COROLLA G6
Περιοχή: Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
Δύναμη Σεβασμού: 250
spirosg6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30 Εμφάνιση μηνυμάτων
Σπυρακο τσεκαρε εδω!!!
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=13565
μια χαρα σας βρησκω[ειχα να κανω ποδηλατο 1 χρονο λογω που εφτιαχνα το σπιτι μου] εγω εχω ενα φιλο εχουμε παει θησειο για καφε βραδυ ανεβηκαμε γαλατσι βολτα τωρα που θα παρω καλο ποδηλατο θελω ενα σαββατο πρωι να παω αγ.θεωδορους-κινετα σιγα σιγα βολτα.εχω κανει 2 αγωνες βουνο 1 σαλαμινα και 1 στο παρκο κοντα μου αντωνη τριτση.τωρα κοντα εχει και αλλους αγωνες θα κανω λιγο προπονηση γιατι εχω καιρο καβαλησω οπως ειπα εχει παλι σαλαμινα open mtb και στο παρκο εδω α.τ.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas Εμφάνιση μηνυμάτων
spirosg6 πολυ τουμπανο το ποδηλατο αυτο. στον κασιματη ο οποιος ομως ειναι φαρμακοιο ο φουστης-αλλα φερνει καλα ποδηλατα δεν παιζει να βρεις των 100 ευρω.
ολα αυτα στα καρφουρ ειναι ακριβα γιαυτα τα πραγματα που φοραει ταχυτητες-φρενα κ.τ.λ. ειναι απλα τα ποδηλατα και ας βλεπεις δισκοφρενα οι αναρτησεις ειναι μαπα καλυτερα να μην φοραγε. αν ειναι μαπα θα τσακιστεις.και ειδικα η αναρτηση πισω πρεπει να ειναι πολυ καλη αλλιως οχι σου τρωει και ολη την ενεργεια.θα κανεις πενταλ θα πηγαινεις πανω κατω και τα ποδια σου μια θα τεντωνουν μια θα μαζευουν. ο κασσιματης εχει πολυ καλες τιμες εχω ψαξει και αλλου ειναι καλες οι τιμες του και αυτο που θελω να παρω θελω να δω την αναρτηση πισω αν ειναι καλη αλλιως δεν παιρνω με αναρτηση

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ma-corolla Εμφάνιση μηνυμάτων
εγώ αυτό θέλω αχολούμε απο μικρός αλλα δεν με βοηθάει το ποδίλατο λόγο χαμηλής ποιότητας Orient Tempo kai τώρα γλύκοκοιτάζω αυτό :
http://www.corollaclub.com/forums/ex...od.php?aa=1079
Κανω ποδίλατο σχεδόν κάθε μέρα. και δεν ξέρω τι να κάνω γιατί το Orient Tempo μου σπάει συνέχεια τον πίσω άξονα δεν είμαι υπέρβαρος είμαι 70 κιλά αλλά το ζορίζω σε ανηφόρες και most of time με 18 ταχύτητα.
το ιδιο ποδηλατο κοιταμε κατσε να παω να το παρω αυριο να προλαβω www.cyclingnews.gr/ www.podilatodromio.gr/www.cyclist-friends.gr/ www.cybex.gr/mountainbike/www.bikereport.gr παρτε να εχετε σαιτ να δειτε και για αγωνες και βορεια ελλαδα.για να σπαει συνεχεια τον αξονα κατι γινεται.και γω με φθηνο ποδηλατο εχω κανει αγωνες των 100ε ειχα ψιλο προβληματα αλλα οκ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη endurasKE-30 : 20-05-08 στις 10:14.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-05-08, 19:17
Το avatar του χρήστη Ma-corolla
Ma-corolla Offline:

Περιοχή: KOZANH
Δύναμη Σεβασμού: 304
Ma-corolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
έχω αλλάξει και ζάντα και τα πάντα μια αξωνα του αλλάζω και μια άξωνα μαζί με ζάντα τι να πώ???
thanks για το Link
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-05-08, 00:41
Το avatar του χρήστη spirosg6
spirosg6 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: COROLLA G6
Περιοχή: Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
Δύναμη Σεβασμού: 250
spirosg6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πηγα στον κασιματη σημερα η αναρτηση πισω σε αυτο το ποδηλατο που ηθελα να παρω δεν ειναι καλη τελειως απλη.ειχε και αλλα ποδηλατα αλλα οχι τετοιο σχεδιο[δεν θελω το κλασικο μτβ] μεχρι τα λεφτα που θελω ειχε πιο ακριβα.οπωτε παω να δω ενα giant χωρις αναρτηση πισω με το καινουριο σχεδιο
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,12710404 seconds (79,02% PHP - 20,98% MySQL) with 28 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:50.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com