Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
10-05-08, 21:41
|
|
|
|
Περιοχή:
athenz city
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
πριν καμια ωρα προλαβα και το γεμισα μετα απο πολυ ψαξιμο.μαλιστα στο τελευταιο που περιμενα ποση ωρα το εκλεισαν επειδη τελειωσε και εκει... κατεληξα σε μια bp οπου ειχαν μονο σουπερ αμολυβδη.... 1,35 το λιτρο.
αντε,οικονομικη οδηγηση τωρα παιδια...!
10-05-08, 21:53
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από johnboy
αυτο ειναι μεγαλη αληθεια, αλλα τι μπορεις να κανεις?
|
τι να κανεις?????????ποτε να μην ξαναβαλεις απο αυτον βενζινη.......αν καταλαβαιναμε ολοι τη δυναμη εχουμε ως καταναλωτες τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα.απλα πρεπει να πεις ενα οχι......και οχι ενα ωχ..αδερφε...δεν βαριεσαι...εγω θα σωσω την κατασταση...
10-05-08, 22:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Η απεργία θα κρατήσει αρκετά ακόμα........ οπλιστείτε με υπομονη. Εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά..... θα φάμε όλη την επόμενη εβδομάδα!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
10-05-08, 22:21
|
|
Moderator
|
|
|
|
Εγώ δεν πήγα καθόλου να ψάξω. Το ασημί βέλος είναι από της διακοπές όπως ήρθα με λαμπάκι αναμένο και έτσι θα παραμείνει. Άς ξεκουραστεί. Το Getz της δουλειάς έχει μισό ρεζερβουάρ και όσο βγάλει. Δεν θα κάτσω να σκάσω με τους μακάκες...
|
11-05-08, 00:05
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
|
|
αγ.δημητριο,καλαμακι,νεα σμυρνη και βουλιαγμενης το απολυτο τιποτα.εχω λιγο λιγοτερο απο μισο στο αε101 κ λιγο πανω απ τν μεση στο αε111.οσο με βγαλει ευκαιρια να αραξουν κ αυτα λιγο!!!
|
11-05-08, 00:14
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βόλος
|
|
εγω ειμαι μια γραμμη πανω απο τη μεση και λιγο παρακατω!πηγα σημερα στην λαρισσης να φουλαρω και ηταν ολα κλειστα,μονο ενα της ελιν ηταν ανοιχτο αλλα ειχε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ουρα που μολις την ειδα δεν σκεφτηκα καν να περιμενω!
11-05-08, 01:24
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Εγω εβαλα χθες ενα 30ευρω..η βελονα ειναι λιγο πιο πανω απο την 6η γραμμουλα..αρκετα καλα μπορω να πω ! Την βγαζω και την αλλη εβδομαδα ανετα
11-05-08, 01:32
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
λοιπον, επειδη ο πατερας μου δεν ειχε βαλει, και για να μην μεινω εγω χωρις αμαξι, εψαχνα 2.5 ωρες να βαλω, και βρηκα τελικα 1 shell, στο οποιο περιμενα ποση ωρα και εβαλα 40Ε. παραπανω δεν εβαζε. τιμη: 1.226!!!
παρεπιπτοντως περιμενα ουρα σε αλλα 2 και πριν φτασω τους τελειωσε. και για οσους ξερουν απο Θεσσαλονικη, ξεκινησα απο Καλαμαρια και εβαλα Κορδελλιο........
|
11-05-08, 01:44
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Η απεργία θα κρατήσει αρκετά ακόμα........ οπλιστείτε με υπομονη. Εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά..... θα φάμε όλη την επόμενη εβδομάδα!
|
Γιαννη ξερεις τι παιζει εδω στην Πετρουπολη?Βγηκες καθολου στο ψαξιμο???
11-05-08, 02:01
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Salonika
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
σε λίγο θα μου ανάψει λαμπάκι κ έχω μόνο για ένα πάνε-έλα δουλειά τη δευτέρα
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16741395 seconds (82,40% PHP - 17,60% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:01. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|