Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 329
Ελα ρε Καβαλα !!! Ειναι αληθεια οτι οι Καβαλιωτες ειναι λιγο ατζαμηδες στην οδηγηση..μην ξεχναμε ομως οτι η Καβαλα ειναι απο τις πιο δυσκολες πολεις στην οδηγηση..Καλως ηρθες πατριωτη!
Δύναμη Σεβασμού: 242
ναι ενταξει συμφωνω για την ομορφια δεν θα θυσιαζα και εγω τιποτα
αλλα βλεπεισ την εχω πατησει πολλεσ φορες.
ποια η ομορφια οταν το βλεπεις με ξυσιματα απο προφυλακτηρες!!!!
αλλιως αν θελω ομορφια πρεπει να πληρωνω ολη την ωρα για βαψιμο,
γιατι βλεπεις ολοι οι ασυνηδητοι σου κανουν τη ζημια και εξαφανιζονται!!!
(παντως ετοιμαζομαι για ενα ωραιο facelift που ειδα!!!)
Δύναμη Σεβασμού: 511
Βρήκες τη χαρά σου κουφαλίτσα ......
Γιώργο μην κάνεις πολύ παρέα με τον DaveMustaine13, μπορεί να έχει παρενέργιες...
Πλάκα κάνω να τα πείτε απο κοντά και όταν έρθω ξανά επάνω θα προσπαθήσω να τα πούμε και απο κοντά.
Δύναμη Σεβασμού: 458
Τι να σου πω φιλε.Εσυ ξερεις.Εχεις ενα δικιο σ'αυτο που λες σαφως!!!Το καλυτερο θα ηταν να εχεις χωρο να το βαζεις ωστε να μην στο ακουμπανε...Τες πα οπως και να χει να το χαιρεσαι το αμαξι.Ακομα και με τα προστατευτικα κουκλα ειναι!
Δύναμη Σεβασμού: 458
E bay!!!!!Και φτηνες και καλες.
Δύναμη Σεβασμού: 242
τα michelin με την γρηγορη μου οδηγηση γενικα,τα "εφαγα" σε 20000κμ.πριν 1000 αλλαξα και εβαλα
dunlop sp sport fastresponse 195/60/15 88H.350€
Ειδα μεγαλη διαφορα!!Ειχα πολλα χρονια να ευχαριστηθω λαστιχο γενικα.
Και εκει που ειδα πολυ καλη επιδοση επισης ειναι και σε βρεγμενο!!!!
Τωρα το 88Η ειναι καλυτερα γιατι ζεστενεται πιο ευκολα και πιανει το λειτουργικο του σημειο πιο γρηγορα.