Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
04-05-08, 02:09
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εχω μια απορια...το corolla ts εχει αντισπιν που δεν απενεργοποιειται????Ειχα την τυχη να μπω σε celica ts αλλα ποτε σε corolla ts.νομιζω καποιος μου ειπε οτι ειναι μονιμος ενεργοποιημενω και δεν μπορεις να σπινιαρεις με τιποτα.Ειναι αληθεια αυτο????
04-05-08, 02:16
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παιδία το τοπικ το άνοιξα για να περιγράψω την εμπερια μου και να τη μοιραστω μαζι σας. Σας παρακαλω να μην ξεφευγετε απο το θεμα. δεν θελω να γινει πεδιο αντιπαραθεσης, ουτε να λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντό του.
εγω δεν συγκρινα με κανενα type R και με κανενα αμάξι γενικα. Έδωσα την αισθηση που μου προκάλεσε αυτο το αμάξι.
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
04-05-08, 02:32
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
DJKEY κατι μου εχεις πει κι εμενα για βολτα νομιζω.Ε φανταστικε Κωνσταντινε???χιχιχιχι.Παιδια αλλο πραγμα το ts.Δεν εχω μπει και πραγματικα το θελω πολυ...
04-05-08, 02:43
|
|
|
|
Περιοχή:
Papagou/Athens
|
|
Αγαπητοι Βαγγελη και Μιχαλη, Μιχαλη και Βαγγελη...ηταν δικη μου η χαρα να σας παρατηρω να απογειωνεστε στη Συγγρου με κοφτιασμενες πρωτες-δευτερες-τριτες και τεταρτες (180+km/h). Θα χαρω πολυ να με ξαναπροτιμησετε...τρελλα αγορια!
|
|
04-05-08, 10:37
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
Παιδία το τοπικ το άνοιξα για να περιγράψω την εμπερια μου και να τη μοιραστω μαζι σας. Σας παρακαλω να μην ξεφευγετε απο το θεμα. δεν θελω να γινει πεδιο αντιπαραθεσης, ουτε να λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντό του.
εγω δεν συγκρινα με κανενα type R και με κανενα αμάξι γενικα. Έδωσα την αισθηση που μου προκάλεσε αυτο το αμάξι.
|
Σόρρυ για το offtopic topic, προφανώς από μένα ξεκίνησε. Ότι έγραψα το έγραψα για να ενισχύσω αυτά που έγραψες, ότι η TS σου προσφέρει μια πολύ ωραία αίσθηση. Τον ίδιο ενθουσιασμό μου έχουν μεταφέρει και πολλοί φίλοι μου που τους έχω πάει βόλτα. Τον ίδιο ενθουσιαμό έχω και εγώ που το οδηγώ σχεδόν κάθε μέρα.
Απλά ήθελα να τονίσω πόσο διαφορετική είναι η άποψη του κόσμου για το αμάξι αυτό πριν μπει μέσα και το δει. Δεν το συνέκρινα με κανένα άλλο αμάξι απλά ανέφερα ποιές είναι οι κυριώτερες μομφές που ακούω...
|
04-05-08, 12:21
|
banned
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
|
τι θα λεγατε για μια συναξη ts (φυσικα να ερθουν οσοι θελουν) για να τα πουμε απο κοντα
|
04-05-08, 12:43
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Nea Iwnia!
|
|
Μ.Παρασκευη με Δευτερα του Πασχα ημουν στον αδελφο μου στην Ζυρηχη!
Ειχαμε νοικιαση ενα ΤΤ Tfsi.Ηταν οι τελευτεες μερες πριν παρω το Τς στη ελλαδα.Σας μιλαω απο την καρδια μου.Ωραιο και παρα πολυ γραμικο το μοτερ του ΤΤ.......αλλα αδιαφορο....ναι οκ...ροπη απο χαμηλα....αλλα οταν την Τριτη του πασχα πηρα το Τς στα χερια μου και πατησα μια 2α στην εθνικη ΤΡΟΜΑΞΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Τετοιο χαμογελο δεν μου εχει προσφερει κανενα αυτοκινητο ως τωρα και η αληθεια ειναι οτι αναλογικα με την ηλικια μου εχω οδηγηση αρκετα και πολυ δυνατα.
Δεν ειναι η δυναμη του Τς.....ειναι ο τροπος του!!!!!
|
04-05-08, 17:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DJKEY
Αγαπητοι Βαγγελη και Μιχαλη, Μιχαλη και Βαγγελη...ηταν δικη μου η χαρα να σας παρατηρω να απογειωνεστε στη Συγγρου με κοφτιασμενες πρωτες-δευτερες-τριτες και τεταρτες (180+km/h). Θα χαρω πολυ να με ξαναπροτιμησετε...τρελλα αγορια!
|
Τώρα που έγινε η αρχή, θα πρέπει να παίρνω τη δόση μου μια φορά στο τόσο... (κοινώς, θα σε πρίζω να με πηγαινεις καμια βολτίστα "ανοιξες το κουτί της Πανδώρας")
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Dr.Saimon
Δεν ειναι η δυναμη του Τς.....ειναι ο τροπος του!!!!!
|
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ...!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
04-05-08, 17:40
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
βαγγελακη χαιρομαι που σου αρεσε η βολτα με την ts (σε ολους θα αρεσε) ευχομαι να την οδηγησεις κιολας...
καποια στιγμη ομως μην ξεχασεις να σε κανουν με καλο εικοσαβαλβιδο βολτα... οπως του 2579 η του giwrgos20v η του φανη ετσι να νοιωσεις λιγο τους κραδασμους....
περαν της αθορυβης καροτσας λογω νεοτερης κατασκευης τοτε θα ηθελα να μας πεις αμα σ αρεσε η οχι.... ο κινητηρας
αναμενουμε ρε.......
13-10-12, 19:10
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσ/νικη
|
|
Τωρα που διαβαζα το ποστ μου ηρθε και μενα στο μυαλο η πρωτη φορα που μπηκα σε αυτο το αυτοκινητο.Η πρωτη μου φορα ηταν οταν το αγορασα,δηλαδη εμ μπηκα πρωτη φορα,εμ οδηγουσα κιολας.Πραγματικα απορουσα τι θα γινει τελικα σε αυτες τις πολυσυζητημενες 6200??!!Κυριολεκτικα μου εφυγε το τιμονι απο τα χερια,με τη μια εκοψα τη μαγκια(γιατι επιανα το τιμονι με το ενα χερι..) και απλα επιασα το τιμονι και με τα 2 χερια.Με ξαφνιασε οπως ορμησε και ειχα μαλλον το ιδιο χαζο χαμογελο που περιεγραψε ο φιλος πιο κατω..
Συμφωνω οτι ειναι ο τροπος που δουλευει και σε κανει να νιωθεις ετσι και οχι το οτι εχει σουπερ γκαζι.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16964412 seconds (82,87% PHP - 17,13% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:34. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|