Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-05-08, 11:34
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 407
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trelokomio Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν γνωριζω για την θερμοκρασια οδοστρωματος υγρασια κτλ. που αναφερεις. Το μονο που ξερω ηταν οτι ημουν μονος μου στο αυτοκινητο και ειχε βενζινη περιπου μισο τεποζιτο. Επισης το +-1 δευτερολεπτο που αναφερεις για το τετρακοσαρι τουλαχιστον ειναι πααααρα πολυ μεγαλη διαφορα και δεν υπαρχει περιπτωσει η μετρηση που εκανα να εχει σφαλμα της ταξης του δευτερολεπτου για το τετρακοσαρι τουλαχιστον. Τελος απο περιεργεια, στα νουμερα των μετρησεων που πηρα, θα ηθελα να μου πεις πια μετρηση σου φαινεται κατα τοσο πολυ λανθασμενη(+-1 δευτερολεπτο)!. Για να καταλαβω θεωρεις οτι μια ε12 1.4 γραφει καλυτερα η χειροτερα νουμερα απο αυτα που αναφερω??

Ειναι αυτο που λεει ο Ηρακλης. Τα 0-100 , ειναι κατι πολυ σχετικο , γι αυτο στο ειπα. Μετρα π.χ τα 60-160 , όπου εκει εαν δεν εχει κληση το οδοστρωμα και εχει ελαχιστο αερα , να ειναι μια ποιο αξιοπιστη μετρηση και να μπορουμε να εχουμε συγκριση!

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-05-08, 18:04
Το avatar του χρήστη trelokomio
trelokomio Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Περιοχή: Θεσσαλια
Δύναμη Σεβασμού: 246
trelokomio είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania Εμφάνιση μηνυμάτων
Πανο, απο την ταχυτητα εξοδου στο 400αρι και μονο απο την ταχυτητα εξοδου, φαινεται οτι εχει δυναμη το 14αρακι.Οι χρονοι 0-; ειναι θεμα καθαρα εκκινησης και οδηγου.Εαν μπορεις να κανεις δοκιμες με 2 ατομα και εως 0-1000, οπου απο εκει θελω 60-160 και ταχυτητα εξοδου στο χιλιομετρο.
Ειχα μετρηση και εγω παλια το avensaki μου, εαν τα βρω θα τα γραφω γιατι εκανα 70 φορες format απο τοτε
Hρακλη απο οτι μου ειπε ο φιλος μου αυτη η συσκευη δεν μετραει 0-1000 μετρα και ουτε 60-160 μετραει γιατι μετραει μονο επιδοσεις απο σταση. Αν το μετρησω μονος με χρονομετρο παλι δεν θα ειναι σωστη μετρηση επειδη στα 160Km δεν ξερω ποσο κλεβει το κοντερ μου για να μετρησω τα πραγματικα 60-160 km. Συμφωνα με αυτη τη συσκευη που το μετρησα τα 0-100κm ηταν 107 περιπου στο δικο μου κοντερ και στο 400αρι στο κοντερ μου επιανα 134 με 135 km ενω συμφωνα με αυτη τη συσκευη η πραγματικη μου εξοδο ηταν 124,8km. Οποτε μεχρι τα 135 περιπου κοντερισια τα πραγματικα ειναι 124,8(που ειναι τα κm που επιασα στο τετρακοσαρι) και δεν μπορω να ξερω τα πραγματικα 160km ποσα ειναι στο κοντερ μου. Επισης επειδη λες πως φαινεται μονο απο την εξοδο στο 400αρι οτι εχει δυναμη ο χρονος που σημειωσε ειναι χαλια??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-05-08, 19:23
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πανο μετραει χιλιομετρο γιατι το εχω μετρηση.Μαλλον δεν το ξερει καλα το μηχανημα.Μετραει και 60-160, απλως κατα την επιταχυνση σου βγαζει 0-40, 0-60, και ου το καθεξης μεχρι τα 0-220 και οσο το πας.Οποτε παιρνει το κομματι 60-160.
Μετραει τα παντο το μηχανακι αυτο.Εμεις το χρησιμοποιουσαμε στις αναβασεις για να δουμε τα πλευρικα G που πιαναμε.Μετραει επισης και ιπποδυναμη(κατα προσεγγιση)
Παλιά 02-05-08, 20:51
Το avatar του χρήστη kostasgasparis
kostasgasparis Offline:

Μοντέλο: E11 - Kia pro cee'd 1.6
Περιοχή: Ν. ΜΑΚΡΗ
Δύναμη Σεβασμού: 219
kostasgasparis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παιδια ωραια η θεωρια αλλα στην πραξη δεν το βλεπω να επαληθευεται.χτες συγκεκριμενα μετρησα το δικο μου με ενα Ε12 1.4 και ενω μεχρι τα 100 εφαγα μια και κατι ψιλα καροτσες απο τα 120 και πανω τον εφτασα και τον περασα κιολας.ξερω οτι αυτο που λεω ειναι λιγο τραγικο μιας και το δικο μου δεω ειναι και απο τα πιο γρηγορα (σερνεται εδω που τα λεμε)!εν κατακλειδι θελω να φτασω στο εξης.εχει νοημα να δυναμομετρουμε τα αμαξια μας λες και ειναι καμια φεραρι?παραθετω το παραπανω επιχειρημα οχι γιατι με ενδιαφερει το αντικειμενο αλλα για να τονισω το εξης:ολα πανω κατω το ιδιο πανε.και δυστυχως απο TS και κατω δεν πανε!!!
Ροπή είναι το πόσο μακριά θα πάρουμε σβάρνα τον τοίχο μαζί μας..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-05-08, 21:26
trelokomio Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostasgasparis Εμφάνιση μηνυμάτων
παιδια ωραια η θεωρια αλλα στην πραξη δεν το βλεπω να επαληθευεται.χτες συγκεκριμενα μετρησα το δικο μου με ενα Ε12 1.4 και ενω μεχρι τα 100 εφαγα μια και κατι ψιλα καροτσες απο τα 120 και πανω τον εφτασα και τον περασα κιολας.ξερω οτι αυτο που λεω ειναι λιγο τραγικο μιας και το δικο μου δεω ειναι και απο τα πιο γρηγορα (σερνεται εδω που τα λεμε)!εν κατακλειδι θελω να φτασω στο εξης.εχει νοημα να δυναμομετρουμε τα αμαξια μας λες και ειναι καμια φεραρι?παραθετω το παραπανω επιχειρημα οχι γιατι με ενδιαφερει το αντικειμενο αλλα για να τονισω το εξης:ολα πανω κατω το ιδιο πανε.και δυστυχως απο TS και κατω δεν πανε!!!
Αν το δικο σου φοραει τον 14αρι vvti κινητηρα παω πασο(αν και δεν το εχω δοκιμασει) γιατι εχουμε το ιδιο μοτερ και το δικο σου ειναι πιο ελαφρυ.Αν ομως ειναι το 1300αρι με οσα και αν εχω ανοιξει ειδικα απο τριτη και μετα μενουν αρκετα πισω!
Για αυτο που λες σχετικα με το οτι οτιδηποτε κατω απο ts σερνεται, συμφωνω αλλα δεν εχουμε ολοι την οικονομικη δυνατοτητα να αποκτησουμε αμαξι με 200 αλογα και ετσι συμβιβαζομαι με αυτο που εχω!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania Εμφάνιση μηνυμάτων
Πανο μετραει χιλιομετρο γιατι το εχω μετρηση.Μαλλον δεν το ξερει καλα το μηχανημα.Μετραει και 60-160, απλως κατα την επιταχυνση σου βγαζει 0-40, 0-60, και ου το καθεξης μεχρι τα 0-220 και οσο το πας.Οποτε παιρνει το κομματι 60-160.
Μετραει τα παντο το μηχανακι αυτο.Εμεις το χρησιμοποιουσαμε στις αναβασεις για να δουμε τα πλευρικα G που πιαναμε.Μετραει επισης και ιπποδυναμη(κατα προσεγγιση)
Ηρακλη επειδη ελειπε σημερα ο φιλος μου με το μηχανημα και δεν το ειχα να το ψαξω για να δω αν μετραει χιλιομετρο.Εκανα μονος μια μετρηση ομως.Μετρησα 1000 μετρα και το δοκιμασα δυο φορες(και προς τα πανω και προς τα κατω). Και τις δυο φορες πηρα ακριβως το ιδιο αποτελεσμα. Ειχα στα 1000 μετρα ακριβως 165km στο κοντερ. Τωρα αν αυτο λεει τιποτα δεν ξερω...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-05-08, 21:41
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγω παλι πιστευω οτι τα αμαξακια μας δεν σερνονται καθολου ειδικα στην κατηγορια τους και ειδικα τα 1,6...αν βαλεις καποια πραματα δεν ειναι κακο να κανεις μια δυναμομετρηση και ας πηρες 5,6 αλογα.Ενταξει δεν ειναι τουρμπατα αλλα αυτα εχουμε καια αυτα αγαπαμε και με αυτα βαζουμε τις κοντρες μας και κανουμε τις πλακες μας.
Παλιά 02-05-08, 22:05
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trelokomio Εμφάνιση μηνυμάτων
Ειχα στα 1000 μετρα ακριβως 165km στο κοντερ. Τωρα αν αυτο λεει τιποτα δεν ξερω...
Εαν ειναι πραγματικα, ειναι αρκετα ικανοποιητικο νουμερο, φανταστικο θα ελεγα.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω παλι πιστευω οτι τα αμαξακια μας δεν σερνονται καθολου ειδικα στην κατηγορια τους και ειδικα τα 1,6...αν βαλεις καποια πραματα δεν ειναι κακο να κανεις μια δυναμομετρηση και ας πηρες 5,6 αλογα.Ενταξει δεν ειναι τουρμπατα αλλα αυτα εχουμε καια αυτα αγαπαμε και με αυτα βαζουμε τις κοντρες μας και κανουμε τις πλακες μας.
Συμφωνω 100%
Παλιά 03-05-08, 01:51
trelokomio Offline:
Κυριλέ Μέλος

[quote=toyota mania;290631]Εαν ειναι πραγματικα, ειναι αρκετα ικανοποιητικο νουμερο, φανταστικο θα ελεγα.

Hρακλη οπως σου τα km που αναφερω ηταν κοντερισια και αν κρινω απο την αποκλειση που μου εβγαλε το G-TECH στα 135km πιστευω πως στα 165 κοντερισια πρεπει να κλεβει γυρω στα 10km οποτε τα πραγματικα πρεπει να ειναι γυρω στα 155km στα 1000 μετρα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-08, 02:13
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Δύναμη Σεβασμού: 407
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Να ρωτησω κάτι ασχετο? Αυτο το οργανο συνδέεται στον εγκεφαλο του αυτοκινήτου? Πως ακριβως κάνει τις μετρήσεις?

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-08, 10:20
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 444
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Εννοω, τι θερμοκρασια ειχε το οδοστρωμα , τι υγρασια ειχε , τι αερα ειχε και με τι κατευθυνση ο ανεμος και αλλα πολλα.
To παρατραβας και συ!
Το παλικαρι πηρε ενα μηχανημα και αρχισε το μετρημα. Το μονο που χρειαζεται ο ο δρομος να ειναι επιπεδος.
Δεν θα κανει μετρησεις αλά POWER. Βαρος αυτοκινητου, κατασταση αναρτησης, κατασταση ελαστικων, κατασταση δισκο-πλατω, χλμ μοτερ κλπ.

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
διαφορα επιδοσεων-καταναλωσης χρηστος ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 3 01-07-14 11:44
ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ NikiforosGT SUPPORT 12 04-01-12 23:23
ΜΕΤΡΗΣΗ ΛΑΔΙΟΥ SolidSnake TOYOTA COROLLA T-SPORT 9 21-09-10 21:07

Page generated in 0,17062998 seconds (83,06% PHP - 16,94% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:34.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com