Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
03-05-08, 21:01
|
banned
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
αν εισαι εγγυηση τα αλλαζεισ .......................κατι ξερω που σου λεω..
αλλαξα προσφατα στο yaris model 3/2004
|
03-05-08, 21:03
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Σου άλλαξαν αμορτισέρ στην εγγύηση μετά από 4 χρόνια?
|
04-05-08, 02:46
|
|
|
|
Περιοχή:
Papagou/Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
|
Ναι...μπορεις! Εισαι εντος εγγυησεως μεχρι τη συμπληρωση των 100,000 χλμ. Το γραφει ξεκαθαρα στο βιβλιαρακι
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Τον DjKey τον εχεις γνωρισει? Ειναι και αυτος παιδαρος σαν και εσενα...
|
πεσμου που εισαι τωρα και τι κανιιιιιεις...Τελλλος!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 05-05-08 στις 13:43.
Αιτία: Συγχώνευση δημοσιεύσεων...
|
05-05-08, 10:43
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
χαχαχχαα.....
Σωστός! Πάντως εγω δεν παρατηρησα κανένα πρόβλημα στα αμορτισερ ... ειδικά όταν έμπαινες με τα όσα στη στροφή στη Συγγρού...
|
05-05-08, 13:17
|
banned
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
|
αν εχεις φιλαρακια στα καταλυλα ποστα σου τα αλλαζουν αν οχι
χλωμα τα πραγματα
|
|
|
|
06-05-08, 01:19
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα - Περιστέρι
|
|
Παίδες καλησπέρα.
Σήμερα έκανα το service των 30.000km.
Δεν ξέρουν τι τούς γίνεται κατα πρότων και κατα δέυτερον αρχίζω να πιστέυω ότι τα ΤΟΥΤΟΥ μας βγάζουν αρκετά για την αξιοπιστία της TOYOTA.
Ακουστε ιστορία αλλά και παράλληλα συγχωρέστε με για το τεράστιο POST.
Ραντεβού 14.30.
Πήραν το αμάξι μέσα 15.20.
Κάνουν τους σχετικούς ελέγχους. Με ρωτάει για αντικατάσταση υαλοκαθαρηστήρα λόγο φθοράς (μπροστά), του λέω οκ άλλαξε τον χάλια είναι, αλλά τελικά μου αλλάξανε τον πίσω που ήταν σχεδόν καινούργιος.
Ολα καλά όλα ανθηρά και αν εξαιρέσω την καθυστέρηση για τιμολόγηση κ.λ.π λόγο πτώσης - βουτιάς του συστήματός τους, έφυγα 17.20.
Κάτι τυπάκια που φαινόταν γνώστες μου λένε οτι τα 2 μπροστα αμορτισέρ είναι στα πολύ τελευταία τους είδικα το μπροστα δεξια, αλλά και τα πίσω είναι αρκετά φθαρμένα.
Τους λέω ρε παιδιά ότι δεν γίνεται γιατι η χρήση που κάνω είναι αρκετά προσεκτική και πάλι το αμάξι έχει πάνω 30.281km πώς γίνεται αυτό. στο παλιό μου NISSAN CHERRY 1.3 άλλαζα κάθε 100.000km και άμα.
2 φορές το αμάξι κατέβηκε στο υπόγειο γκαράζ για αμορτισομέτρηση και γύρισε με τα ίδια απαγοητευτικά αποτέλέσματα ότι θέλουν τα 2 μπροστά πάσυ θυσία αλλά και τα πίσω αλλαγή.
Τέσπα πληρώνω 202.50€ και κανείς δεν μου λέει τίποτα για αλλάγη αν καλύπτεται από εγγύηση, ούτε μια συμβουλή, ούτε μια λύση.
Κατόπιν ερώτησης μου λέει ένα παλικαράκι εκεί ότι ο Υπευθυνος του SERVICE μόλις έφυγε και θα με πάρουν άυριο το πρωί να με ενημερώσουνε εάν καλύπτεται από εγγύηση η αν θα χρειαστεί να τα πληρώσω.
Παρ όλα τ αύτα στο χαρτί που μου δώσανε λέει ήδη ότι έγινε παραγγελία για 4 αμορτισέρ ενώ δεν πήρανε κάν την έγκρισή μου.
Μπορείτε να με βοηθήσετε.
Το συγκεκριμένο SERVICE είναι η 4η φορά που πάω και δεν είμαι καθόλου μα καθόλου ικανοποιημένος, και τζάπα να μου τα κάνανε όλα εγώ εκεί δεν ξαναπάω.
ΤΟΥΟΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ SERVICE Λ.Καβάλας (Χαιδάρι)
Υπεύθυνος : Στράντζαλης Παναγιώτης.
Βέβαια τους διαβεβαίωσα ότι εάν δεν καλυφτούνε εγγύηση να ψάξουν γωνία να κρυφτούνε θα τους πάρει και θα τους πάει στην HONDA που είναι δίπλα ακριβώς.
Τι λέτε ρε παίδες???
Δώστε γνώμες σας παρακαλώ γιατι μου φάινεται ότι με περνάν για μ@....
|
07-05-08, 02:55
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα - Περιστέρι
|
|
Καλημέρα DJKEY.
Όσο αναφορά το παραπάνω μου post.
Εμένα γιατι μου λένε ότι μάλλον είναι εκτός εγγύησης?
Σε ποιό βιβλιαράκι το λέει και που αν θυμάσαι να παω να τους το κολλήσω στη μαπα.
?
|
|
|
|
07-05-08, 09:51
|
banned
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από (@)WizZk1d(@)
Παίδες καλησπέρα.
Σήμερα έκανα το service των 30.000km.
Δεν ξέρουν τι τούς γίνεται κατα πρότων και κατα δέυτερον αρχίζω να πιστέυω ότι τα ΤΟΥΤΟΥ μας βγάζουν αρκετά για την αξιοπιστία της TOYOTA.
Ακουστε ιστορία αλλά και παράλληλα συγχωρέστε με για το τεράστιο POST.
Ραντεβού 14.30.
Πήραν το αμάξι μέσα 15.20.
Κάνουν τους σχετικούς ελέγχους. Με ρωτάει για αντικατάσταση υαλοκαθαρηστήρα λόγο φθοράς (μπροστά), του λέω οκ άλλαξε τον χάλια είναι, αλλά τελικά μου αλλάξανε τον πίσω που ήταν σχεδόν καινούργιος.
Ολα καλά όλα ανθηρά και αν εξαιρέσω την καθυστέρηση για τιμολόγηση κ.λ.π λόγο πτώσης - βουτιάς του συστήματός τους, έφυγα 17.20.
Κάτι τυπάκια που φαινόταν γνώστες μου λένε οτι τα 2 μπροστα αμορτισέρ είναι στα πολύ τελευταία τους είδικα το μπροστα δεξια, αλλά και τα πίσω είναι αρκετά φθαρμένα.
Τους λέω ρε παιδιά ότι δεν γίνεται γιατι η χρήση που κάνω είναι αρκετά προσεκτική και πάλι το αμάξι έχει πάνω 30.281km πώς γίνεται αυτό. στο παλιό μου NISSAN CHERRY 1.3 άλλαζα κάθε 100.000km και άμα.
2 φορές το αμάξι κατέβηκε στο υπόγειο γκαράζ για αμορτισομέτρηση και γύρισε με τα ίδια απαγοητευτικά αποτέλέσματα ότι θέλουν τα 2 μπροστά πάσυ θυσία αλλά και τα πίσω αλλαγή.
Τέσπα πληρώνω 202.50€ και κανείς δεν μου λέει τίποτα για αλλάγη αν καλύπτεται από εγγύηση, ούτε μια συμβουλή, ούτε μια λύση.
Κατόπιν ερώτησης μου λέει ένα παλικαράκι εκεί ότι ο Υπευθυνος του SERVICE μόλις έφυγε και θα με πάρουν άυριο το πρωί να με ενημερώσουνε εάν καλύπτεται από εγγύηση η αν θα χρειαστεί να τα πληρώσω.
Παρ όλα τ αύτα στο χαρτί που μου δώσανε λέει ήδη ότι έγινε παραγγελία για 4 αμορτισέρ ενώ δεν πήρανε κάν την έγκρισή μου.
Μπορείτε να με βοηθήσετε.
Το συγκεκριμένο SERVICE είναι η 4η φορά που πάω και δεν είμαι καθόλου μα καθόλου ικανοποιημένος, και τζάπα να μου τα κάνανε όλα εγώ εκεί δεν ξαναπάω.
ΤΟΥΟΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ SERVICE Λ.Καβάλας (Χαιδάρι)
Υπεύθυνος : Στράντζαλης Παναγιώτης.
Βέβαια τους διαβεβαίωσα ότι εάν δεν καλυφτούνε εγγύηση να ψάξουν γωνία να κρυφτούνε θα τους πάρει και θα τους πάει στην HONDA που είναι δίπλα ακριβώς.
Τι λέτε ρε παίδες???
Δώστε γνώμες σας παρακαλώ γιατι μου φάινεται ότι με περνάν για μ@....
|
\
Καλημέρα
Φιλαράκι με αφορμή σε αυτό που έπαθες
Θα ήθελα να προσθέσω ότι :
Σχετικά με το πασπαλιαρη ΑΛΛΑ ΑΣΤΟ …….
Αν θες κάτι από εγγύηση πες μου να το ψάξω και να κανείς την δουλειά σου ……….
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 07-05-08 στις 10:06.
|
07-05-08, 10:10
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Φίλε (@)WizZk1d(@) δεν υπάρχει περίπτωση να μην καλύπτονται από την εγγύηση. Εμένα μου έχουν αλλάξει τα δύο μπροστινά κανονικά μετά από μέτρηση που μου έκαναν και δεν πλήρωσα τίποτα. Εάν δεις ότι σου δημιουργούν πρόβλημα, επικοινώνησε με τον fanis μιας και η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία είναι συνεργαζόμενο κατάστημα του club...
|
|
08-05-08, 01:19
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα - Περιστέρι
|
|
Παιδιά ευχαριστώ πάντως. Τελικά ΝΑΙ έκανα δουλειά... Επιτέλους...
Δούλευα χθές βράδυ νύχτα (23.00-07.00) τελείωσα πήγα για ένα καφεδάκι σε ένα φίλο και κατα τις 09.00 σκάω μύτη βρίσκω τον Κύριο Υπεύθυνο εκεί του λέω πάλι το σκηνικό και μου ρωτάει πόσα χλμ το αμάξι, πόσα έτη κλπ.
με ρωτάει τι χρήση κάνω, σε τι δρόμους και τα σχετικά?
Δεν καταλαβαίνω.
Έπρεπε να του πώ ότι βάζω κάθε μέρα 10γκόμενες μέσα το βάφω κίτρινο σαν ταξί και αλωνίζω τα βουνά στον Όλυμπο κάνωντας κόντρες με άλλα (4x4).
Να μην σας τα πολυλογώ μου λέει κλείσε ραντεβού κ.λ.π και μάλλον έριξε το φταίξιμο στον Τεχνικό που με εξυπηρέτησε.
Τι να πώ. Αφού έκανα δουλειά μου.
Ερώτηση : Μετά από αλλαγή αμορτισέρ θέλω Ευθυγράμμιση + ζυγοστάθμιση και τέτοια η μπα?
Επίσης ένας φίλος καλός εργάζεται σε ΤΟΥΟΤΑ (έναντι ΕΛΑΙΣ) νομίζω ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΣ αν δεν κάνω λάθος και μου είπε άν δεν βγάλεις άκρη με ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗ έλα εδώ να το φτιάξουμε.
Τον ρώτησα να τους πήγαινα και 4 ελλατήρια χαμηλώματος (3cm) να μου τα περάσουνε και να τους πληρωσω εργατικά κανονικά αλλά μου είπε να μην το κάνω διότι σε κανα 4-5 μηνες θα θέλω πάλι αμορτισέρ.
Ισχύει?
Και πάλι ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολυ για την βοήθειά σας.
Με εκτίμιση!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18968701 seconds (83,82% PHP - 16,18% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:43. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|