Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
19-04-08, 00:24
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
θεωρώ το corolla ομορφότερο, αν κι αυτά γούστα είναι.
επίσης την κονσόλα του corolla αρκετά ομορφότερη.
επίσης αυτά τα extra παραθυράκια του auris μπροστά με χαλάνε πολύ.
παραπέμπουν σε corolla verso...όπως και η κονσόλα του.
θα πουλήσει ακόμα περισσότερο το facelift auris αν συμβούν τα εξής:
1) επιδόσεις λίγο καλύτερες του corolla ή τουλάχιστον ισάξιες.
2) κονσόλα ίδια με του corolla.
3) θα περίμενα τα πλαστικά που χρησιμοποιούνται να είναι 2 κλάσεις πάνω...και όχι αυτό το χάλι που έχουν κάνει. λες και είναι πλαστικά κινέζικα παιχνίδια...
δίνεις που δίνεις 20χιλιάρικα για το 1.6 όχι να μπαίνω σε πλαστικό τρενάκι...
πιάστε για παράδειγμα εκείνο το μπράτσο που έχουν κάνει στην κονσόλα...παναγία βόηθα, ποιος γκιόζης σκέφτηκε αυτό το έκτρωμα και ποιος χαντζαιβάτης σκέφτηκε να το κάνει με πλαστικό τελευταίας ποιότητας...
επίσης ένα άγγιγμα του ταμπλό θα σας πείσει πόσο σκληρό πλαστικό χρησιμοποιείται...δεν είναι δυνατόν. η τουότα μπορεί και καλύτερα.
|
19-04-08, 00:32
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
βασικά επειδή ανοίχτηκε θέμα απαντάω. Ίδια είναι τα μοντέλα, την ίδια μηχανή φοράνε, απλά το ένα hatch το άλλο sedan. Το λιφτμπακ το έφαγε η μαρμάγκα (ποτέ δε μου άρεσε).
|
Χμ... οχι τιποτα αλλο, εχω λιφτμπακ και οταν "μεγαλωσω" και κανω λεφτα θελω να παρω ολες τις λιφτμπακ...χμ...
|
|
|
|
19-04-08, 01:00
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Βασιλη εγω ξερω να πω μονο οτι η ΤΟΥΟΤΑ ηταν πρωτη σε πωλησεις τους μηνες Ιανουαριο και Φεβρουαριο. Παντως σε αυτο που λεει ο Αντωνης εχει δικιο. Οταν πηγα τον Δεκεμβρη για το μεγαλο service ιμαντα χρονισμου, ειχα την ευκαιρια μεσα σε αυτο το πενταωρο να πεταχτω στην εκθεση του Πασπαλιαρη και να εχω μια επαφη τοσο με το Corolla, οσο και με το Auris. Τα πλαστικα του τελευταιου οντως ειναι πολυ σκληρα και δειχνουν φτηνιαρικα, ωστοσο αν δειτε τον "χαρτη" του αυτοκινητου θα παρατηρησετε οτι καποιες περιοχες, μεταξυ αυτων και το ταμπλο, ειναι πρασινα. Ο λογος ειναι οτι οταν πια ερθει η ωρα της αποσυρσης, καποια τμηματα ανακυκλωνονται, για αυτο και ειναι φτηνα σε κατασκευη. Δεν σημαινει βεβαια οτι δικαιολογω αυτο το πραγμα. Στο θεμα της κονσολας, δεν μπορω να πω οτι ειναι ασχημη, και δεν βλεπω να εχουν ιδιαιτερες διαφορες, περαν οτι στο Auris ο λεβιες ειναι σε αρκετα "πολεμικη" θεση. Τα παραθυρακια τωρα. Φιλε μου Αντωμη δεν νομιζω οτι εχω να κανω καποιο σχολιο, καθως η τοποθετηση σου με καλυπτει απολυτα. Μα ειναι δυνατον σε νεανικο αυτοκινητο να κανουν τετοιες πατατες? Για το μονο που δεν μπορω να μιλησω ειναι οι επιδοσεις τους, γιατι δεν εχω οδηγησει κανενα απο τα δυο (οχι πως το δικο μου το χω οδηγησει μονος μου, ελλειψει διπλωματος), αλλα δεν μπορω να στηριχτω και σε μια σελιδα με αριθμους.
|
19-04-08, 02:45
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
ρε παιδια αφου εχουνε ιδια μοτερ και λογικα το κορολλα ειναι πιο βαρυ...ποιες επιδοσεις???
19-04-08, 03:07
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Εδω σας παραθετω τα τεχνικα χαρακτηρηστικα και των 2 αυτοκινητων, μεσα στα οποια ειναι και οι επιδοσεις.
|
19-04-08, 14:10
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παντως το auris το δινει ελαφρυτερο και εχουν τα ιδια μοτερ...στα 1,4 εχουν ιδιες επιδοσεις.Εγω παντως δεν πιστευω της επιδοσεις που δινει η ΤΟΥΟΤΑ σε ολα δινει λιγοτερο απο οτι πανε.Παντως ωραια θα ητανε να ανοιγανε ενα κορολλα Ε12 1.6 vs Ε15 1,6 vs auris 1.6 αντε ας βαλουμε και Ε111 G6 1.6 vvt-i καιE111 1.6 4afe.
19-04-08, 14:21
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλια
|
|
Εγω παντως δεν πιστευω της επιδοσεις που δινει η ΤΟΥΟΤΑ σε ολα δινει λιγοτερο απο οτι πανε.
εγω πιστευω οτι στα 0-100 τουλαχιστον δινει περισσοτερο. το δικου μου ε12 1.4 ειμαι σιγουρος οτι εναι αρκετα κατω απο τα 12 sec που ανακοινωνει η toyota.
|
19-04-08, 14:33
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Φιλε αυτο εννοουσα απλα το εγραψα αναποδα... ...ειδικα το corolla ts το σκοτωσαν δινει 8,4 και στις Ε12 1,4 και στο δικο μου δινει 11,3 και στο ΑΥΤΟΤΡΙΤΗ το μετρησαν 10,5.Ασε που βαση αποδοσεων το βλεπω καιστο δρομο οτι εχει καλυτερες επιδοσεις.
19-04-08, 14:41
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
Φιλε αυτο εννοουσα απλα το εγραψα αναποδα... ...ειδικα το corolla ts το σκοτωσαν δινει 8,4 και στις Ε12 1,4 και στο δικο μου δινει 11,3 και στο ΑΥΤΟΤΡΙΤΗ το μετρησαν 10,5.Ασε που βαση αποδοσεων το βλεπω καιστο δρομο οτι εχει καλυτερες επιδοσεις.
|
γραψε λαθος δεν το αντιληφθην σωστα! το ε12 1.4 το δινει σιγουρα 12 ο κατασκευαστης και αποκλειτε ουτε με σφαιρες να κανει τοσο. πιστευω σιγουρα πως ειναι γυρω στο 11.
|
19-04-08, 14:56
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
ασχετο...βλεπεις dragon ball????
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16367006 seconds (82,23% PHP - 17,77% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:55. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|