Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
1. MAZDA 3 MPS
2. MAZDA RX8 (Facelift - 212hp or 231hp)
3. HONDA TYPE-R
4. EOS 2.0 (150hp)
|
Για καλη μου τυχη τα εχω οδηγησει και τα 4.
1. Πραγματικα αστειρευτη δυναμη με πολυ εντονο ηχο, αρκετα καλη θεση οδηγησης με ωραια καθισματα. Αν και με μπλοκε μπροστα, θελει προσοχη μιας που τα 260 αλογακια του πεφτουν πολλα για εμπρος κινηση (ανοιγει γραμμη ευκολα σε κλειστες στροφες). Κορυφαια τιμη.
2. Πολυ διασκεδαστικο προειδοποιωντας τι επεται με πολυ καλη θεση οδηγησης που σε ιντριγκαρει να το λιωνεις. Πινει υπερβολικα πολυ και λαδι και βενζινη. Παντα μιλωντας για το 231. Το "μικρο" κατ'εμε σερνεται.
3. Ενταξει αν και ειναι το αντιπαλο δεος μου, θα μιλησω τιμια και σταρατα. Το αμαξι τα σπαει γενικα. Εχοντας εμπερια και απο το προηγουμενο το οποιο ειχα στα χερια μου περιπου 10 μερες, το καινουριο θεωρω οτι ειναι μακραν πιο αυτοκινητο. Δυναμη γνωστη σε μενα πανω-κατω, στριψιμο κορυφαιο με περισσοτερο παιχνιδι απο τον προκατοχο του, σκληρο οσο πρεπει χωρις να σπαει μεση οπως το προηγουμενο, και με καταναλωση αυξημενη μεν, λογικη δε.
4. Μου αρεσε πολυ σαν εναλλακτικη λυση, με πολυ καλη ποιοτητα κυλισης, με αμεσοτατο τιμονι αλλα με οχι κατα τη γνωμη μου καλη θεση οδηγησης (κοινως κατι δεν μου καθοτανε καλα). Επισης ο μηχανισμος της οροφης λειτουργει πολυ καλα και ο χωρος αποσκευων και με κλειστη και με ανοιχτη οροφη ειναι κορυφαιος για cabrio.
Value for money: Mazda 3 MPS
Προσωπικη Επιλογη: Honda Civic Type-R
...ευχομαι να βοηθησα λιγακι...