Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
03-04-08, 00:52
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καστέλλα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αν έλεγα για BLAUPUNKT γύρω στα 120 με κόκκινη οθόνη, θύρα USB και bluetooth (όχι απαραίτητα το τρίτο) ποιό μου προτείνετε?
|
29-04-08, 15:51
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βόλος
|
|
παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση..εχω ενα ραδιο σιντι της sony cdx-7500 και δεν εχει θυρα usb θα μπορουσε να γινει κατι να βγαλω μια θυρα εστω και στο ντουλαπακι του συνοδηγου?βασικα δεν ξερω αν γινεται κιολας παντως αυτη η πηγη εχει μια ελευθερη εισοδο,απο κει μηπως μπορει να γινει κατι?η αλλιως μετα παμε σε αλλη πηγη και ολο αυτο για μια μικρη θυρα helppp!!
29-04-08, 17:10
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΕΡΟΙΑ
|
|
Πριν απο 5μερες εβαλα αυτο: http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=34261
Απλο, ομορφο, λειτουργικο, φτηνο και πολυ καλο ηχο...
30-04-08, 01:06
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Ειδα σε αμαξι γνωστου μου την Pioneer την 6900!!!Απιστευτη πηγη και αποδιδει τριπλασια δυναμη στα ηχεια σε σχεση με τη μαμα πηγη!!!Παραθετω και φωτο
30-04-08, 09:19
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Ου να χαθείς να χαθείς σιχαμένε XLi!
Αφού η δικιά μου ήτανε ρε,
ντρέπεσαι να το πεις
επειδή είναι θαλασσί το κουκλί μου και το ζουλεύετε όλοι;
Παιδιά, η πηγή σκίζει...ένταση και γλύκα στον ήχο και μπόλικα γραφικά να χαζεύεις ώσπου να τρακάρεις!!!
30-04-08, 13:58
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
...και μπόλικα γραφικά να χαζεύεις ώσπου να τρακάρεις!!!
|
Να φανταστω οτι εχεις προσωπικη εμπειρια?
|
30-04-08, 17:30
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Ου να χαθείς να χαθείς σιχαμένε XLi!
Αφού η δικιά μου ήτανε ρε,
ντρέπεσαι να το πεις
επειδή είναι θαλασσί το κουκλί μου και το ζουλεύετε όλοι;
Παιδιά, η πηγή σκίζει...ένταση και γλύκα στον ήχο και μπόλικα γραφικά να χαζεύεις ώσπου να τρακάρεις!!!
|
Αυτο ακριβως.Ζηλευω την sea power!!!Δεν ηθελα να προδωσω καταστασεις ρε συ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δημητρη οχι προσωπικη εμπειρια με τα γραφικα δεν ειχε ακομα γιατι ουτε μια βδομαδα δεν την εχει πανω στο αμαξι!
30-04-08, 18:44
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Δημήτρη, άστα. Χαζεύω αλλάζοντας τα γραφικά και πλέον το ABS έχει γίνει συνήθεια...πλάκα κάνω. Αλλα είναι ωραίο να χαζεύεις κάτι στα φανάρια εκτός από τις γυναίκες που βάφονται με τα καθρεφτάκια....ήλεοςςςςςς
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι πια όποια πηγή πλην της μαμάς αποδίδει τα μαλλιοκέφαλά της, ειδικά με καλά ηχεία...
Φίλε Χρήστο, η ελεύθερη θύρα στην πηγή σου πού αντιστοιχεί; Υποστηρίζει κατ'αρχην ΜΡ3 η πηγούλα;
30-04-08, 19:06
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xrhstos1989
παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση..εχω ενα ραδιο σιντι της sony cdx-7500 και δεν εχει θυρα usb θα μπορουσε να γινει κατι να βγαλω μια θυρα εστω και στο ντουλαπακι του συνοδηγου?βασικα δεν ξερω αν γινεται κιολας παντως αυτη η πηγη εχει μια ελευθερη εισοδο,απο κει μηπως μπορει να γινει κατι?η αλλιως μετα παμε σε αλλη πηγη και ολο αυτο για μια μικρη θυρα helppp!!
|
Λογικά, δεν γίνεται αυτο που ζητάς.
Η θυρα usb δεν μεταφέρει ήχο αλλά ψηφιακά δεδομένα.
Αυτό που ισως μπορείς να κάνεις, είναι να πάρεις ένα φτηνο mp3 player, και να προσαρμόσεις με κάποιον τρόπο την έξοδο που έχει για ακουστικά στην είσοδο που λές ότι έχει το sony σου.
|
01-05-08, 01:36
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Παράθεση:
Αλλα είναι ωραίο να χαζεύεις κάτι στα φανάρια εκτός από τις γυναίκες που βάφονται με τα καθρεφτάκια....ήλεοςςςςς
|
χαχαχαχαχα εγραψες!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16689205 seconds (82,11% PHP - 17,89% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:37. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|