Μετά από πολύ καιρό έκατσα να δω τν και ο Νικολάκης είχε την τιμητική του...όμως σύγγνωμη κιόλας, αλλά άμα το polo είχε τέτοια εσκεμμένη βλάβη και δεν την επιδιόρθωσε το εξουσιοδοτημένο, τότε πως το γύρισαν μέχρι τον μηχανικό τους για να διαπιστώσει τη βλάβη με το μπροστινό σύστημα πειραγμένο; Θα έπρεπε να έχουν τρακάρει μέχρι να φτάσουν...είμαι λάθος; Αν ναι, πείτε μου...άρα μπορεί όντως να είχαν προκαλέσει την βλάβη, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να γίνεται αισθητή...
Στην τελική ο συνεργειάς δεν είναι υποχρεωμένος να λύσει και να δέσει εκ νέου όλο το αμάξι...εμείς πρέπει να του πούμε το πρόβλημα και αυτός να εστιάσει κάπου. Και δε νομίζω ότι δικαιολογείται χαλάρωση των βιδών του πίσω άξονα...Ωστόσο, το ζήτημα των φρένων είναι σοβαρότερο και η αμέλεια τους εγκληματική...
Να μην πω για το ότι δεν είδαν ότι τζογάρει το αμάξι...κι εγώ ο άσχετος το ξέρω.
Παρά ταύτα, μέσα στα συνεργεία που δεν βρήκαν καμία ζημιά στην άμοιρη corolla νομίζω ότι είδα και εκείνο που είχα πάει για τον δίσκο και μου είπε ότι ήταν άψογο το αμάξι
βοήθειά σας αν πηγαίνετε εκεί...
Και αυτό το βάψιμο;;; Άλλη πατάτα...και τί έγινε άμα το αμάξι βάφτηκε γιατί το είχε καραγδάρει ο απρόσεκτος οδηγός; Δεν σημαίνει ότι έχει ζημιά...αν ηθελαν να μας πουν αν το αμάξι είναι τρακαρισμένο, να πήγαιναν τα μεταχειρισμένα σε φασματογράφο, να φανεί που είναι και που δεν είναι κομμένο το αμάξι...
Δεν έχω θείο μαντρά, αλλά η εκπομπή ήταν υπερβολική...ωστόσο μου άρεσε η διήγηση του δημοσιογράφου για το γερμανικό τζιπ του που δεν ανταποκρινόταν ο αριθμός πλαισίου σε πραγματικά στοιχεία...
Μήπως από δω και πέρα όταν μας λένε ότι θέλουμε το τάδε ανταλλακτικό να το παίρνουμε μόνοι μας από αποθήκη ΤΟΥΟΤΑ και να το πηγαίνουμε να μας το περάσουν;;;