Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-02-08, 13:00
Το avatar του χρήστη ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Offline:

Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: πλεον ΑΕ-111
Περιοχή: Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 325
ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλα ρε παιδια και ο αλλος με τα υγρα των φρενων δν το πηρε πρεφα απο τις σταγονες γυρω γυρω απο το λαστιχο και τη δαγκανα, ηθελε μονο τακακια??
Παλιά 21-02-08, 13:25
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 327
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Επίσης αυτά που λέγανε με τις βαφές και το όργανο που μετρούσανε το χρώμα οτι είναι ατρακάριστα κτλ. ενώ δεν ήταν, δεν τα θεωρώ 100% σωστά. Η κοροϊδία κοροϊδία βέβαια δε λέω, αλλά τι σημαίνει οτι έχει βαφεί ένα φτερό ή ένα καπό ή άλλαξε μια πόρτα, αν δεν ξέρεις τι τρακάρισμα ήταν. Δηλαδή αν έχει πειραχτεί μηχανή, άξονες και τέτοια που είναι σημαντικά.
Αν είναι μόνο λαμαρίνες για μένα δε λέει τίποτα. Μπορεί άφοβα να το πάρει κάποιος αβλεπί.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-08, 13:31
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 410
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ε ναι ρε παιδιά...η κοροιδία δεν είναι σε αυτό που έλεγαν οι μαντράδες "ατρακάριστο", γιατί μπορέί όντως να ήταν, αλλά στο "άβαφτο" που φυσικά δεν ήταν. Βέβαια αυτό δε σημαίνει τρακάρισμα 100%. Κ εμένα δεν έχει ακουμπήσει πουθενά ούτε καν ο τροχός στο πεζοδρόμιο στο παρκάρισμα στο αμάξι, αλλά το καπώ μου είναι ξαναβαμμένο λόγω γρατζουνιάς με κλειδί. Τρακαρισμένο θα το έβγαζαν όμως κ αυτό....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-08, 14:20
Το avatar του χρήστη ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Offline:

Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: πλεον ΑΕ-111
Δύναμη Σεβασμού: 325
ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το αλλο το AUDI που μετρησε την κολωνα της πορτας και το βρηκε 780 περιπου σκεψου τη τρακα εχει φαει αυτο αλλα κατα τα αλλα ειναι αβαφτο και προπαντως ατρακαριστο!!!
Παλιά 21-02-08, 14:30
Hlektrologos Offline:

Μοντέλο: ZZΕ111
Δύναμη Σεβασμού: 0
Hlektrologos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Οι μαντραδες και οι μηχανικοι κοιτανε να κανουν τη δουλεια τους και να βγαλουν τιποτα παραπανω αν γινεται χωρις δικο τους κοστος.Απο την αλλη οι δημοσιογραφοι ξερουμε τι ειναι και τι κανουν για λιγη τηλεθεαση.Αρα εγω πιστευω οτι οντος η αληθεια ειναι καπου στη μεση.

Καποια στιγμη εδειχνε ενα Polo αν θυμαμαι καλα που γυρναγαν το τιμονι και η ροδα αρχιζε να στριβει μετα τον πρωτο κυκλο που εκαναν.Δηλαδη αν αυτο το πηγαν ετσι για ελεγχο αποκλιεται να μην το προσεχαν οσο ασχετοι και να ηταν.Γι' αυτο λεω τα παραπανω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-08, 14:54
Το avatar του χρήστη nuntius
nuntius Offline:

Περιοχή: Next station...tsempolia
Δύναμη Σεβασμού: 301
nuntius είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μετά από πολύ καιρό έκατσα να δω τν και ο Νικολάκης είχε την τιμητική του...όμως σύγγνωμη κιόλας, αλλά άμα το polo είχε τέτοια εσκεμμένη βλάβη και δεν την επιδιόρθωσε το εξουσιοδοτημένο, τότε πως το γύρισαν μέχρι τον μηχανικό τους για να διαπιστώσει τη βλάβη με το μπροστινό σύστημα πειραγμένο; Θα έπρεπε να έχουν τρακάρει μέχρι να φτάσουν...είμαι λάθος; Αν ναι, πείτε μου...άρα μπορεί όντως να είχαν προκαλέσει την βλάβη, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να γίνεται αισθητή...

Στην τελική ο συνεργειάς δεν είναι υποχρεωμένος να λύσει και να δέσει εκ νέου όλο το αμάξι...εμείς πρέπει να του πούμε το πρόβλημα και αυτός να εστιάσει κάπου. Και δε νομίζω ότι δικαιολογείται χαλάρωση των βιδών του πίσω άξονα...Ωστόσο, το ζήτημα των φρένων είναι σοβαρότερο και η αμέλεια τους εγκληματική...
Να μην πω για το ότι δεν είδαν ότι τζογάρει το αμάξι...κι εγώ ο άσχετος το ξέρω.

Παρά ταύτα, μέσα στα συνεργεία που δεν βρήκαν καμία ζημιά στην άμοιρη corolla νομίζω ότι είδα και εκείνο που είχα πάει για τον δίσκο και μου είπε ότι ήταν άψογο το αμάξιβοήθειά σας αν πηγαίνετε εκεί...

Και αυτό το βάψιμο;;; Άλλη πατάτα...και τί έγινε άμα το αμάξι βάφτηκε γιατί το είχε καραγδάρει ο απρόσεκτος οδηγός; Δεν σημαίνει ότι έχει ζημιά...αν ηθελαν να μας πουν αν το αμάξι είναι τρακαρισμένο, να πήγαιναν τα μεταχειρισμένα σε φασματογράφο, να φανεί που είναι και που δεν είναι κομμένο το αμάξι...

Δεν έχω θείο μαντρά, αλλά η εκπομπή ήταν υπερβολική...ωστόσο μου άρεσε η διήγηση του δημοσιογράφου για το γερμανικό τζιπ του που δεν ανταποκρινόταν ο αριθμός πλαισίου σε πραγματικά στοιχεία...

Μήπως από δω και πέρα όταν μας λένε ότι θέλουμε το τάδε ανταλλακτικό να το παίρνουμε μόνοι μας από αποθήκη ΤΟΥΟΤΑ και να το πηγαίνουμε να μας το περάσουν;;;

Ουπςςςς... έγινααα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-08, 15:50
papadodi Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Ε12 f/l 1.4
Δύναμη Σεβασμού: 246
papadodi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Συμφωνω οτι το τραβηξαν απο τα μαλλια.Ο οποιοσδηποτε μπορει να προκαλεσει σε ενα αυτοκινητο ο,τι προβλημα του κατεβει στο κεφαλι, να το στειλει για ελεγχο και να μην το εντοπισουν.Αφηστε το παραμυθι βαμμενο=τρακαρισμενο(στις βαμμενες κολονες οκ)Απλα θελω να προσθεσω τα εξης:
1. Ο μηχανικος που τα "χαλουσε" και μετα τα ξανατσεκαρε ηταν ο εκπροσωπος του συλλογου των ιδιοκτητων ελευθερων συνεργειων, ο οποιος ειχε και βημα στην εκπομπη και ελεγε συνεχεια ποσο καλοι ειναι σε σχεση μετα εξουσιοδοτημενα.(μπορει οντως να ειναι καλυτεροι αλλα στην προκειμενη περιπτωση υπηρχε και ο παραγοντας συμφερον)
2. Ενταξει δεν κοιταξαν καθε βιδα παξιμαδι κτλ(λογικο). Οταν ανεβαζαν το αμαξι ή εστω οταν το κουνουσαν μεσα στα εξουσιοδοτημενα συνεργεια δεν καταλαβαιναν οι το τιμονι ειχε τοσο τζογο???
3. Ασχετο αλλα αν καταλαβα καλα ο ελεχος ''ταξιδιου" περιλαμβανει τσεκαρισμα ολων των υγρων αντε και τακακια.Οποιος πληρωνει 20 ευρω γι'αυτο καλα να παθει
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-08, 16:07
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Δύναμη Σεβασμού: 408
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εγω θελω να παρεμφω , εδω και να πω κατι γενικα για την εκπομπη. Αυτα που λεει , γενικα στις εκπομπες του , καποιες φορες ισχυουν. Τις περισσοτερες φορες ομως τα παρουσιαζει με τετοιο τροπο ωστε να φαινονται τραγικα και πολλες φορες να μην ισχυουν στην πραγματικοτητα, με σκοπο να τρομοκρατει τον κοσμο.

Τελος να πω ,πως σε μια απο τις εκπομπες του πηγαν οι συνεργατες σε εταιρια πολυ γνωστου μου , και προσποιηθηκαν οτι κανουν μια εργασια. Στην συνεχεια ο ενας εκανε τον επιχηρηματια και ο αλλος το εργαζομενο. Την συνεχεια μπορειται να την καταλαβετε....... Το κορυαιο απ ολα ηταν οτι στην εκπομπη του ελεγαν πραγματα τα οποια , η συγκεκριμενη εταιρια δεν ασχολουταν καθολου.....

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-08, 17:02
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οταν εβγαλε το θεμα με την γνωστη αμερικανικη εταιρια ντονατ(ελα ντε ποια ειναι!??!?!?) την αλλη μερα πηγα με τον κολλητο μου και φαγαμε απο 2 ντονατ και ηπιαμε και μια σοκολατα...ουτε κοψιμο ουτε τιποτα...ασε που ηταν και απιστευτα γενικα... γνωμη μου?αν ειναι να εχουν τετοια γευση ας ειναι το αλευρι 2 χρονων...τζαμπα καναμε τα εμβολια στον στρατο??????
Παλιά 21-02-08, 19:52
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania Εμφάνιση μηνυμάτων
Στο συνεργειο πας και λες το προβλημα σου συγκεκριμενα και στο διωρθωνουν,οπως και στον γιατρο.Στον γιατρο δεν πας και τους λες, "γιατρε για ψαξε μηπως εχω τιποτε" πας και τους λες το προβλημα σου συγκεκριμενα.Με ποναει το κεφαλι, η κοιλια, το ποδι,εχω πυρετο κ.α
Σωστος...χιχιχι!!!!!!!

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,16620803 seconds (82,75% PHP - 17,25% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:37.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com