Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xrhstos1989
εγω που τον εχω τον αισθητηρα εκτος εισαγωγης υπαρχει καποιο προβλημα?
|
εγώ φίλε Χρήστο πιστεύω οτι υπάρχει πρόβλημα... Σκέψου λογικά, γιατί υπάρχει αυτός ο αισθητήρας (δλδ το air flow meter);;;. κάνει αυτό που λέει και το όνομα του: Μετράει τη ροή του αέρα που εισέρχεται στον κινητήρα και αντιστοίχως καθορίζει πόσο βενζίνη θα προσθέσει, έτσι ώστε να έχεις το κατάλληλο μείγμα (δλδ την βέλτιστη αναλογία κάυσιμου-αέρα). Αν έσυ το έχεις εκτός εισαγωγής, δινεις λάθος δεδομένα στην ECU (εγκέφαλος) του αυτοκινήτου σου. παίζει όπως το έχεις να καίει τα άντερα του ή να σου κρεμάει σε κάποιες στροφές κτλ...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spirosg6
βαλε φιλτροχοανη εκει που τελειωνει ο σωληνας απο την πεταλουδα οπως εχω κανει και γω και βγαλε το φιλτροκουτι κανε και μια μικρη τρυπα βαλε τον αισθητηρα και βαλε λιγη σιλικονη εκει γυρω.
|
εγώ στη δική μου είχα βάλει σελοτέϊπ, αλλά δεν έκανε καλή δουλεία και τελικά το κόλλησα με τσίχλα. Μετά από διάφορες δοκιμές, κατέληξα ότι καλύτερη είναι η Big Babοl με γεύση κεράσι... Τι λέτε ρε παιδια;;; Το σωστο είναι ο αισθητήρας να τοποθετηθεί μέσα στο σωλήνα της εισαγωγης μετά τη φιλτροχωάνη, αλλά και σε συγκεκριμένο σημείο (αποσταση απο τα τοιχώματα του σωλήνα κτλ) και να στηριχτεί καλα. Υπάρχουν ειδικοι αντάπτωρες στην αγορα για να κάτσει το air flow meter μαζί με τη βάση του...