Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ Οργανωμενα μελη στην Καρδιτσα Λαμια Τρικαλα Λαρισα και γενικα στην κεντρικη Ελλαδα με επισημο εκπροσωπο τον toyota mania (Ηρακλη) και ο Χρηστος |
|
|
26-01-08, 22:31
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Λοιπον παιδια οσοι θελουν να ερθουν στην συναντηση το ραντεβου μας θα ειναι 12:00 πμ μετα τα φαναρια του Διμηνιου προς Βολο. Για οσους ερθουν απο Λαρισα κτλ. ειναι τα 2ρα φαναρια μπαινοντας προς βολο. Οσοι πιστοι προσελθετε!!!
26-01-08, 23:00
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Για αποριες, ας μου στειλει p.m οποιος θελει.
27-01-08, 19:37
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Για μια ακομη φορα η συναντηση στεφθηκε με επιτυχια μιας κ ειχαμε 5 αμαξια ΤΟΥΟΤΑ κ 7 ατομα. Πηγαμε για καφε οπου αναλωσαμε ολο μας τον χρονο να μιλαμε για το αγαπημενο μας σπορ! Ειχαμε κ εναν παρεισακτο γερμανοφιλο στην παρεα με κολημα τα ΜΙΝΙ COUPER αλλα τελος παντων!! Επισης να προσθεσω οτι τα χτυπηματα κατω απο την μεση προς τον γραφων ηταν απανοτα οσον αφορα την επιλογη αμαξιου προς αγορα!!! Mετα ειχαμε συνεχεια για τσιπουρα αλλα με λιγοτερα ατομα. 20 τσιπουρα απο 4 ατομα κ μεζεκλικια καργα! H επομενη συναντηση λογικα θα γινει σε κανα 2μηνο αλλα Λαρισσα για να μην τραβολογαμε κ τον Ηρακλη 2 ωρες δρομο κ κυριως γιατι οταν ερχεται Βολο ταραζει τους μεζεδες κ τα τσιπουρα!!! Για σου Ηρακλη μερακλη!!!
27-01-08, 19:42
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Γεια σου Γιαννη με το..... δν το λεω!!! οχι δν θα γινω κακος! Αν και πρωτη φορα που ηρθα μαζι σας οφειλω να ομολογησω οτι περασα πολυ ωραια αν και ηθελα να ρθω και για τσιπουρο αλλα γ@μω την σχολη μου γραφω μαθημα αυριο!!
27-01-08, 19:43
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παιδια μπραβο σας ζηλευω!Να ειστε καλα να το ξαναοργανωσετε!Ελπιζω να ειμαι και εγω πανω,να σας γνωρισω απο κοντα!
27-01-08, 19:45
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Μαρια
Παιδια μπραβο σας ζηλευω!Να ειστε καλα να το ξαναοργανωσετε!Ελπιζω να ειμαι και εγω πανω,να σας γνωρισω απο κοντα!
|
Μαρια που πανω Λαρισα ή Βολο?
27-01-08, 19:51
|
|
Moderator
|
|
|
|
Στο Βολο ειναι το σπιτι μου.
27-01-08, 19:53
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
αυτου ειναι το κολλημα?Λαρισα Ή Βολο?60χλμ διαφορα ειναι.
ειμασταν λιγοι κ καλοι που λενε.
κ στον Καφε ειμασταν εμορφα αλλα κ στα τσιπρα.
μα καλα ρε Ηρακλη κρυουλιαρη,αφου εχεις προβλημα με το φαι γιατι τρως κ δε πινεις?
οι υπολοιποι που φυγανε κ δε μπορεσαν να ερθουν στα τσιπρα χασανε εναν τομο γνωσεων απο τον tsaftsouf2000v.
οι πιτσιρικασες που λειψανε απο το γλεντι να μην αγχωνονται γιαντα δε ητανε κ η τελευταια συναντηση,επονται κ καλυτερες.....α τσααααααα
27-01-08, 19:56
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα που δν ηρθα για τσιπουρο γιατι ο Γιαννης θα εκραζε και μενα για τους μεζεδες!
27-01-08, 19:56
|
|
Moderator
|
|
|
|
Ηλια που τα ηπιατε?Παραλια?
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16543794 seconds (81,58% PHP - 18,42% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:45. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|