καλα ρε παιδια που τα εχετε διαβασει αυτα? εγω ψάχνω (στο ιντερνετ) εδω και μηνες να μαθω τι ακριβως σασμάν φοραει το corolla E111 98 κτλ , και δεν βρισκω κατι που να εχει γραμενα ,ονομα σασμαν,αυτοκινητα που το φορανε,και σχεσεις -ratio. σαν να μην μου εφθανε αυτο, απο τοτε που του εβαλα τις ρόδες του celica(gti 1600 1988 4age 16v μπροστοκινητο) 195/60/14 ,με brigestone μαρτης 2007 , μπορει να κραταει πολυ πολυ καλυτερα στις στροφες, αλλα ανεβηκε η καταναλωση. και τωρα ειναι που χρειαζεται περισοτερο μια μακρητερη 5η ή ενα 6αρι νομιζω (γιατι μου αρεσουν αυτες οι διαστασεις ,αντε οταν αλλαχτουν τα λαστιχα να παω στο 185 αλλα οχι παρακατω). αλλα δεν μπορω να επικοινωνοισω με τους εμπορους μεταχειρισμενων γιατι δεν ξερω τι να ζητησω. εμπας περιπτωση ψαχνω να μαθω τι φοραει και το celica και εχω πελαγωσει. να ενα λινκ που βρηκα με κατι σχεσεις. αλλα νομιζω οτι αφορα τους πισωγλέντιδες.
http://www.toysport.com/Technical%20...nsmissions.htm τωρα που στην αναζητηση μπλεκει και ο παραγοντας πισοκινητο, να δω ποτε θα ξεμπερδεψω. αμα εχετε και εσεις τιποτα λινκ για βαλτε τα