Βασικα ουτε εγω θελω φιλτατη Μαρια να αλλαξει το στεκι αλλα ουτε και η ημερα της συναντησης.Να αλλαξει το υφος και η αντιμετωπιση καποιων μελων θελω.Αυτη ηταν και η αφορμη για το ποστ αυτ που εγραψα.
Ειπα απο την αρχη οτι δεν υπηρξε ποτε ποστ οτι δεν θα γινει στις γιορτες συναντηση και εγω πηγα γνωριζοντας οτι θα γινει συναντηση,οταν δεν γινονται συναντησεις παντα μα παντα απο την αρχη του φορουμ εκανα ποστ στην αρχικη σελιδα και ειδοποιουσαν τους παντες.
Εσενα θα σου αρεσε να ερθεις και να μην δεις κανεναν?Σαφως και οχι.Αυτο εγινε εχθες.Ηρθε ο Κωνσταντινος απο αμερικη και μου λεει τι εγινε μονοι μας ειμαστε?
Αυτο που με εκνευρισε στην περιπτωση την χθεσινη ηταν οτι ειχε μπει ποστ απο τον Φανη και επρεπε τουλαχιστον οι παλιοι να ειναι ολοι εκει!(αν καποιοι ειναι εκτος Αθηνας η ειναι αρρωστοι σαφως και δεν θα τους επιβαλλω να ερθουν) αλλα εφοσον ηρθαν δυο mods και μαλιστα καθυστερημενα περιμεναν μετα να κατσω με αυτους και ειχα ηδη κατσει με καποια αλλα παλια μελη τα οποια ΕΚΕΙΝΟΙ δεν γουσταρουν δεν φταιω εγω σε τιποτα ετσι δεν ειναι??
Και κατι που ξεχασα να αναφερω εγω θελω να τα εχω καλα με ολους!Αν οποιοσδηποτε νομιζει οτι επειδη καποιος καθεται με ολους ειναι διπροσωπος,διπρβσοποι ειναι καποιοι αλλοι,αυτο δεν σημαινει οτι η αφορμη για το ξεσπασμα του ποστ αυτου ηταν αυτα τα παλια μελη.Το αρχικο ποστ δεν ειχε καμμια σχεση με τα παλια μελη,να το ξεκαθαρισουμε αυτο!!!Γιατι??Γιατι καποια πουλακια σφυριξαν στον Φανη (ρουφιανιες που ελεγα σε πιο πανω ποστ) οτι επειδη καθομουν με αυτους επηρεαστηκα και θελησα να χαλασω το κλαμπ στο οποιο ΕΓΩ ειμαι πολυ πιο παλιος απο αυτους εδω μεσα και εχω κανει φιλιες που θα υπαρχουν για πολυ καιρο ακομα.
Ξαναλεω αυτα που εγραψα τα εγραψα γιατι αισθανθηκα βλακας (για να μην πω την αλλη λεξη) που πηγα εγω στην συναντση και λειπαν οι διοργανωτες της.Μεχρι και ο Λεωνιδας ηρθε ρε σεις,αυτο μονο σας λεω.
Απο κει και περα καντε οτι νομιζετε καλυτερο για το κλαμπ και συμφωνω απολυτως με τον Πανο (marmel) οτι τα μελη κανουν το κλαμπ,αλλα αν δεν υπαρχουν τα μελη ποιος ο λογος να υπαρχει η συναντηση της παρασκευης.Για την παρεα??Αν ειναι ετσι παιρνω τηλ εγω τον Πανο,τον Φανη,Τον Νικο,τον Κυριακο,τον Μιχαλη και παω με την παρεα μου για καφε αλλη μερα οχι την μερα της συναντησης του κλαμπ!
Ελπιζω με μονη αυτην την τελευταια δηλωση να καταλαβατε πολλα.
Φιλικα παντα για το καλο του κλαμπ GIANNIS_G6