Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MPORMPOKIS111
Φίλε Γιάννη δεν διαφονώ αλλά οπως είπαν με πήγαινε καρότσα γιατι ετσι έγινε. Εγώτους έβλεπα τους κριτές που τον εκαναν νόημα αλλα αυτός ο βλ@κ@ς δεν τους εβλεπε και το λοιπων την ώρα που τον περνούσα με βλέπει τον βλέπω και κόβει τα τιμόνια για επάνω μου λογικό ειναι και εγώ να το ρίξω έξω το κορολακι για να αποφύγουμε το μοιραίο μετά δεν με χάλασε η ζημιά καθολου οπως επισεις εγω δεν ξεκίνησα τίποτα καμία σκηνή αλλα οι ιδιοι οι κριτές να το πω ξεκίνησαν και τα ρίχναν σε αυτόν ΕΝΑΝΤΙΑ.Εγώ σε αυτόν δεν θα έκανα τιποτα και αλλωστε απο την συζητηση που έγινε εκεί ας το πούμε εγώ τους είπα ενα 'Μπράβω αφού δεν ήξερε τους κανόνες' και την εκανα.
|
Χαιρομαι που καταλαβαινεις πως και γιατι τα ειπα και δεν το πηρες στραβα!
Απλα θελω να μαθω τι εκανα οι κριτες?Εβγαζαν δηλαδη μπλε σημαια για προσπεραση καποιου γρηγοροτερου??ΟΧΙ!!Γιατι αυτο γινεται ΜΟΝΟ κατα την διαρκεια αγωνα!
Απλα μια συμβουλη οπως εγραψα και εγω τι κανω σε τετοιες περιπτωσεις,βγαινω μια απο την εξοδο και ξαναμπαινω καπακια αν καποιος με καθυστερει και μου κοβει τον ρυθμο μου.Αυτο προτεινω να κανεις και εσυ την επομενη φορα για την δικη σου ασφαλεια περισσοτερο και για να μην ξανασυμβει κατι τετοιο.
Αυτος ηταν ο μ@λ@κ@ς με το κουπε αυτο ειναι σιγουρο,το οτι σε ειπα και εσενα ετσι το ειπα μονο και μονο για την ενεργεια που εκανες βαζοντας σε κινδυνο εσενα πρωτα απ'όλα και τον μετα τον αλλον.Ποσο μαλλον για ενα γυρο ο οποιος δεν θα σου επεφερε τιποτα μιας και θα εβγαινες στα πιτς.
Σου ευχομαι για την κορρολινα σου περαστικα και αγυριστα και απο του χρονου πιο πολυ συγκεντρωση στην ασφαλη οδηγηση και οι χρονοι ερχονται μονοι τους μολις νιωσεις οτι εχεις μαθει την πιστα και πηγαινεις ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ χαλαρος μεσα στο καθισμα του οδηγου.Αν πηγαινεις με την ταυτοτητα στα δοντια που λεμε μονο λαθη και αξοδους θα εχεις!Και εννοειται οτι το μυαλο μας εκει και οχι στο "πω ρε π@υστη μου τι μ@λ@κι@ φαι εχουμε σημερα!"
Παντα φιλικα!