Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Εθελοντική Αιμοδοσία
|
Είμαι εθελοντής αιμοδότης (έχω κάρτα αιμοδοσίας και δίνω τακτικά)
|
|
8 |
19,05% |
Δίνω αίμα όταν το χρειάζεται κάποιο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο
|
|
19 |
45,24% |
Δεν είμαι επειδή δεν το είχα σκεφτεί ποτέ
|
|
7 |
16,67% |
Δεν είμαι επειδή δεν γουστάρω
|
|
0 |
0% |
Δεν είμαι επειδή φοβάμαι τις βελόνες
|
|
0 |
0% |
Δεν είμαι επειδή φοβάμαι μήπως κολλήσω κάποια ασθένεια κατά τη διαδικασία
|
|
0 |
0% |
Δεν είμαι για άλλους λόγους…
|
|
8 |
19,05% |
|
|
16-11-07, 20:05
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
επειδη στις επιλογες δεν περιλαμβανεται η επιλογη ΄΄Ειμαι κ οπου παει΄΄,σε αυτη τη κατηγορια ειμαι κ γω.
17-11-07, 04:26
|
|
Administrator
|
|
|
|
Μπραβο και απο εμενα Βαγγελη για την κουβεντα που ανοιξες! Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δωσει ποτε αιμα αλλα καθε φορα που βλεπω τα φορηηγακια του Ερυθρου Σταυρου στις κεντρικες πλατειες της Πατρας το σκεφτομαι σοβαρα!
Αν κανονιζαμε και σαν κλαμπ να παμε ακομα και για αιμα, θα ηταν ομολογουμενως ωραια εμπειρια.. Ισως και να μην πηγαινα ποτε μονος, αλλα αν παμε παρεα...Σκεψου και το αλλο,θα δωσει και ο Αντρεας μετα απο καιρο με τη βοηθεια σου!
17-11-07, 04:31
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Εγω ποτέ δεν εχω δώσει αίμα αλλά αυτές τις μέρες έχει στο πανεπιστήμιο Πατρών κινητή ομάδα αιμοδοσίας (έξω απο την πρυτανεία,είχε ανακοίνωση και την είδα τυχαία).Ίσως είναι ευκαίρια να δω πως έιναι , αφού γίνεται για καλό σκοπό!
17-11-07, 15:55
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
salonika
|
|
συγχαρητηρια για το θεμα!!!!!!εγω εδωσα πρωτη φορα πριν 3 βδομαδες αιμα για τον αδερφο μου.ενταξει μολις ειδα εκεινη τη βελονα φοφηθηκα λιγακι αλλα με τα ματια κλειστα δε καταλαβα τιποτα,νομιζα πως με τρυπησαν με μια πολυ πολυ μικρη βελονα,καθως εδινα αιμα τα εχανα λιγο και μολις τελειωσα ενιωσα πολυ αδυναμος.ειχα φαει σωστα οπως μου ειχαν πει αλλα επειδη ειχα απτις 8 το πρωι μεχρι τις 6 μαθημα και δουλεια και επρεπε μεχρι τις 7 να δωσω αιμα μουπαν οτι λογω κουρασης ημουν ετσι.μετα ηπια το χυμο και τα μπισκοτακια καθησα και κανα μισαωρο και καπως συνήλθα.να φανταστειτε δεν ειχα δυναμη ουτε τη πορτα του αμαξιου να ανοιξω!!!!!!σιγουρα θα ξαναδωσω αιμα οποτε και για οποιον χρειαστεί!ασχετο αλλα δε μου ειπαν ουτε καν τι ομαδα αιματος εχω και στο βιβλιαριο υγειας μου επισησ δε τη γραφει.μηπως γνωριζει κανενας πως μπορω να τη μαθω?
|
17-11-07, 17:40
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μια εξεταση αιματος στο πλησιεστερο μικροβιολογικο εργαστηριο θα σου λυσει την απορια.
|
23-11-07, 15:20
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
π.φαληρο
|
|
οπως βλεπουμε ομως ανοιξαμε μια συζητηση για αιμοδοσια ειπαμε ολοι πολυ καλα λογια αλλα δυστηχως κανεις δεν παιρνει μια προτοβουλια για να συνεχιστει το θεμα και να γινει κατι ουσιαστικο ωστε να γινει και υοιλοποιηση.εχουνε γινει παρα πολλες συζητησεις για αυτα τα θεματα και ποτε δεν κατεληξαν σε πραξη δυστηχως..
δεν θελω να θιξω ουτε να προσβαλω κανεναν το λεω ειληκρινα.
ευχαριστω
|
|
|
|
23-11-07, 18:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, αλλά το πρόβλημα ξέρεις απο που ξεκινάει;; Από το γεγονός οτι το συγκεκριμενο τοπικ το εχουν διαβάσει 170 μέλη, αλλά έχουν απαντήσει μόνο 12. Εγώ οταν ανοιξα τη δημοσκόπηση περίμενα οτι αυτοί που δίνουν αίμα θα είναι πολυ λίγοι. Προφανως αυτοί που δεν δίνουν προτιμούν απλά να μην πάρουν θέση. Πως λοιπον να κανονίσουμε ομαδική αιμοδοσία του club τη στιγμή που η πλειοψηφία των μελών δεν παίρνουν θέση για το θέμα ούτε μέσα στο forum μας;;; Εγώ στο αρχικό ποστ το πρότεινα, αλλά δεν είδα πολύ κόσμο πρόθυμο να αγκαλιάσει μια τέτοια πρωτοβολία.
Για να ξανασκεφτούμε λιγάκι το θέμα, ερχονται και Χριστούγεννα, πρέπει να κάνουμε και καμια καλή πράξη...
Marmel εσύ να μην δώσεις αίμα. όποιος φουκαράς το πάρει θα τρελαθει...!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
23-11-07, 19:35
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Βαγγέλη πολύ καλό αυτό που σκέφτηκες, να κανονίσουμε δηλαδή ομαδική αιμοδοσία σαν club,μακάρι να το κανονίσουμε και να γίνει.Πρωτοποριά! (δεν νομίζω να έχει γίνει απο άλλο club)
23-11-07, 21:51
|
Νεότατος
|
|
|
|
Γειά χαρά σε όλους !Είμαι κι εγώ εθελοντής αιμοδότης και πιστεύω ότι η ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας πρέπει να μας προβληματίζει και να μας αφορά όλους γιατί ολοι δυστυχώς θα βρεθούμε σε κάποια στιγμή στη ζωή μας ή εμείς ή κάποιο συγγενικό μας προσωπό να έχουμε ανάγκη απο αίμα .Αλλωστε κάποια δημόσια νοσοκομεια αν δώσεις 3 φορές αίμα και δεν το χρησιμοποιήσεις ,δικαιούσε δωρεάν τσεκ απ 1 φορά το χρόνο .
|
23-11-07, 22:32
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostask
[...] Αλλωστε κάποια δημόσια νοσοκομεια αν δώσεις 3 φορές αίμα και δεν το χρησιμοποιήσεις ,δικαιούσε δωρεάν τσεκ απ 1 φορά το χρόνο .
|
Νομίζω ότι όλοι οι εθελοντές αιμοδότες έχουν δικαίωμα να κάνουν 1 φορά το χρόνο check-up σε δημόσιο νοσοκομείο. Δεν γνωρίζω να υπάρχει αυτός ο περιορισμός που λες.
Πάντως, σχετικά με το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει οργανωθεί μία τέτοια κίνηση, το θέμα αυτό δημιουργήθηκε από τον Βαγγέλη προκειμένου να φανούν οι προθέσεις των μελών σχετικά με ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Σίγουρα, όταν θα οργανωθεί μία τέτοια δράση από το club πιστεύω ότι το ενδιαφέρον των μελών θα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που φαίνεται από την συμμετοχή τους και τις παρεμβάσεις τους στο συγκεκριμένο θέμα.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18019700 seconds (83,05% PHP - 16,95% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:11. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|