Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
14-11-07, 23:52
|
|
Administrator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Κι εμενα μονο η μουρη του μου αρεσει.. το υπολοιπο δυστυχως ειναι.... Κριμα!
15-11-07, 01:01
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Ακη ακριβως το ιδιο ειπε και ο αδελφος μου. Οο για την παρομοιωση οτι μοιαζει με lacceti, Σπυρο επεσες διανα! Στην επομενη γενια (αν βγαλουν), το μονο που τους σωζει ειναι ενα format στα αρχεια τους. Δηλαδη να αρχισουν απο μηδενικη βαση. Glanzaboy φυσικα και ειναι ξεπεσμος αν απο τη μια μερα μου συγκρινουν το impi με το evo και ξαφνικα να συγκρινεται με αυτοκινητα σαν το leon cupra και το megane rs. Και αντε καλα με το leon κρυβεται και ενα group vag, οποτε λες παει στα κομματια, αλλα με το megane rs αυτο δεν το χωνευω. Δεν λεω βεβαια οτι εχεις λαθος σε αυτο που λες.
|
15-11-07, 16:03
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Από εμφάνιση είναι για τα μπάζα ...ή σχεδόν.
Βέβαια όταν μπω μέσα και το οδηγήσω ίσως τα ξεχάσω όλα. Ίσως...γιατί τελικές του τύπου 210,215 από 300 άλογα...και να σε περνάνε skoda...
Αν οδηγικά είναι καλύτερο (και ποιο γρήγορο) από τα προηγούμενα sedan, το συζητάμε.
|
15-11-07, 16:30
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
εμένα δε με χαλάει πάρα πολύ... ΟΚ το πίσω μέρος είναι λιγάκι χάλια. Υπάρχει όμως λόγος που το impreza εγινε κατα κάποιο τρόπο hachback. ο λόγος είναι η εμπλοκή της subaru στο WRC οπου εχει πολλά χρονάκια να δει ασπρη μέρα. Αν δείτε ποιοι πρωταγωνιστούν τα τελευταια χρόνια (Xara, C4, Focus) θα διαπιστώσετε ότι ειναι μονοδρόμος να εμπλακεις με ενα πιο "μαζεμενο" αμάξωμα. αλλά για να τρέξει στο WRC πρέπει να βγεί και στην παραγωγη... παρτε το λοιπον και περαστικα σε όποιους ηθελαν κατι πιο ομορφο...
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
15-11-07, 19:22
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
jle10 κανω αυτην την συγκριση γιατι μου μοιαζουν σαν σουλουπι....''μπαουλοειδες'' τουλαχιστον το τελευταιο evo το κρατησαν σε καποια επιπεδα στο σχημα με το προηγουμενο μοντελο ενω η subaru δεν εχει καμια σχεση το νεο σχημα με το παλιο.....
|
16-11-07, 01:12
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Glanzaboy (λεγε με Δημητρη φιλε μου) θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω σε αυτο που λες. Βαλε διπλα-διπλα το evo IX με το evo X. Το καινουριο μοντελο δεν εχει κρατησει τιποτα απο το προηγουμενο. Εκτος απο την ονομασια Lancer Evo. Απο κει και περα οι Ιαπωνες ξεκινησαν ενα αυτοκινητο απο μηδενικη βαση και απλα κεντησανε! Ασχετα αν λεγανε οτι δεν θα βγαλουν αλλο Evo. Εχω που το ακουω 3 χρονια αυτο το ανεκδοτο.
Ranger οκ, σιγουρα βοηθαει να τρεχεις σε αυτο το θεμο με ενα μαζεμενο αυτοκινητο. Κατα ποσο μπορει να θεωρειται μαζεμενο ομως ενα Citroen C4? Για το Xsara και το Focus να το δεχτω. Και τι σημαινε αυτο? Επειδη ηθελαν να το μαζεψουν, επρεπε να το κανουν ασχημοπαπο? Θελεις και μια αλλη εναλλακτικη? Ας κανανε ενα τελειως διαφορετικο σχεδιο για το STi, αφηνοντας τα σχολια για μη ομολογκαρισμενα αυτοκινητα. Ειδα ποσο χαλια πηγε το Evo IX που δεν ηταν ομολογκαρισμενο με το "πολιτικο" Lancer.
|
16-11-07, 15:14
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Φιλε δημητρη (Αντωνης)....Συμφωνω σε αυτο που λες αλλα αναφερομαι στο σχημα..σουλουπι...μορφη..μορφη ...μορφη...δεν εχει να κανει ουτε με την βαση ουτε με τα κουμπακια που εχει μεσα μιλαω για σουλουπι σχημα σχημα οτι κ το ενα και το αλλο μοιαζουν αφου ειναι τετραπορτο σενταν σενταν σενταν σενταν και οχι τυπου χατσ-μπακ χατσ-μπακ οπως τα leon και το ΚΙΑ που βγηκε τωρα
16-11-07, 16:33
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Ρε παιδια γιατι τα βαλατε με το lacetti? Εμενα μου αρεσει. Τοσο στραβος ειμαι κ δεν το βλεπω χαλια??
20-02-08, 18:47
|
|
τι λετε ορε παιδια μονο αυτο να ακουσετε που ανακινωσε το περιοδικο 4 τροχοι θα ξεχασετε την ασχιμια του αν και πιστεβω οτι ειναι το καλυτερο 5 θηρο και ομορφοτερο τετρακινητο με κεντρικο μπλοκε 300 αλογα 0-100 σε 5 δευτερα μονο με 50000 ευρω!!!
|
20-02-08, 19:30
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Ωραιο το impreza ξεφυγε λιγο απο το μονοτονο sedan αλλα τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κ@λους!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 20-02-08 στις 20:12.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16295004 seconds (82,15% PHP - 17,85% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:37. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|