Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E*90 1986>1992 |
|
|
09-11-07, 00:22
|
|
Administrator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80
Το χα κανει και γω με κατι λεντ λαμπακια. Ωραιο ειναι αλλα κουραστικο γιατι το ματι παει στο δυνατο φως. Προσωπικα το θεωρησα καγκουρια (ταιριαζει κυριως σε αισθητικα βελτιωμενα αυτοκινητα και επισης καινουργια). Τωρα ουτε την πλαφονιερα δεν αφηνω να αναβει. Ισως βγαλω και τα λαμπακια που ειναι στο κοντερ και αφησω μονο μπαταρια, χειροφρενο, λαδια. Μαυρη μαυριλα πλακωσε.
|
Γιατι τοση μαυριλα ρε συ Τολη?
Παντως ενα διακριτικο και οχι πολυ φωτεινο μπλε που ειχε ενας φιλος μου ηταν ωραιο!
09-11-07, 14:16
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gourtz
εγω εχω βαλει στα ποδια οδηγου και συνοδηγου και εχω παρει ρευμα απ οτην μπαταρια με μια ασφαλειουλα μικρη κτλ
|
Μπορείς μήπως να μου πεις ακριβώς την διαδικασία????
09-11-07, 18:28
|
|
|
|
|
Για να παρεις ρευμα για τις λαμπες ειναι απλο.Το ενα καλωδιο που θα εχουν οι λαμπες θα πρεπει να συνδεθει στο σασι (-).Το αλλο καλωδιο (+) θα πρεπει ειτε να το πας στην μπαταρια και να το ενωσεις με τον θετικο της πολο, ειτε να ψαξεις στα καλωδια κατω απο τις ασφαλειες ποιο εχει ρευμα συνεχεια και να το ενωσεις με αυτο.Προσοχη στην δευτερη περιπτωση μην κοψεις κανα καλωδιο και μετα τρεχεις.Αν δεν ξερεις να το κανεις πηγαινε σε ενα μαγαζι που τοποθετει ηχοσυστηματα και θα στις περασει αυτος.
|
|
|
|
09-11-07, 18:49
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill
Για να παρεις ρευμα για τις λαμπες ειναι απλο.Το ενα καλωδιο που θα εχουν οι λαμπες θα πρεπει να συνδεθει στο σασι (-).Το αλλο καλωδιο (+) θα πρεπει ειτε να το πας στην μπαταρια και να το ενωσεις με τον θετικο της πολο, ειτε να ψαξεις στα καλωδια κατω απο τις ασφαλειες ποιο εχει ρευμα συνεχεια και να το ενωσεις με αυτο.Προσοχη στην δευτερη περιπτωση μην κοψεις κανα καλωδιο και μετα τρεχεις.Αν δεν ξερεις να το κανεις πηγαινε σε ενα μαγαζι που τοποθετει ηχοσυστηματα και θα στις περασει αυτος.
|
Οκ ευχαριστώ.Μου πρότινε ο Geo κάτι λάμπες από το e-shop το κόστος των οποίων είναι γύρω στα 10 και κάτι ευρώ.Να πάρω αυτές και ότι βγεί????
09-11-07, 20:38
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
αστο ετσι ρε
|
10-11-07, 15:23
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali
αστο ετσι ρε
|
γιατί ρε????Εξηγήστε μου ένα καλό λόγο για το να μην το κάνω και πιθανόν να μου αλλάξει γνώμη.
10-11-07, 16:23
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollaxli
γιατί ρε????Εξηγήστε μου ένα καλό λόγο για το να μην το κάνω και πιθανόν να μου αλλάξει γνώμη.
|
γιατι οσοι σου παν αστο ετσι πιστευουν οτι ειναι καγκουρια
δεν λεω ενα φωτακι ΜΕΣΑ στου συνοδηγου το ντουλαπακι χρειαζεται κ ενα στο πορτ παγκαζ οταν αυτο το ανοιγεις κατι σαν την πλαφονιερα αλλα νεον ειναι υπερβολη..
|
10-11-07, 18:22
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Όταν λέω νεον δεν εννοώ λάμπα στην ίδια φωτεινότητα με αυτές που μπαίνουν κάτω από το αμάξι.Μια μικρή λαμπίτσα ώστε να έχει λίγο μπλε φως το κάτω μέρος της καμπίνας.Δεν το θεωρώ και τόσο καγκουρία.....Οι απόψεις σας εννοείται ότι είναι σεβαστές
10-11-07, 18:31
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
αμα εσενα σ αρεσει αυτο τι να σου πουμε εμεις?
παντως το να χεις μονιμα αναμενω φως το βραδυ μεσα στο αμαξι σε κανει να μην βλεπεις καλα εξω...αν ηταν ετσι θα χαμε μονιμα την πλαφονιερα ανοιχτη κ θα την καναμε κ οτι χρωμα να ναι...για να σου τραβανε τα εξω φωτα την προσοχη<μηχανακια αυτοκινητα κτλ>πρεπει να χεις πισα μαυρο μεσα στο αμαξι...
|
10-11-07, 18:47
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali
αμα εσενα σ αρεσει αυτο τι να σου πουμε εμεις?
παντως το να χεις μονιμα αναμενω φως το βραδυ μεσα στο αμαξι σε κανει να μην βλεπεις καλα εξω...αν ηταν ετσι θα χαμε μονιμα την πλαφονιερα ανοιχτη κ θα την καναμε κ οτι χρωμα να ναι...για να σου τραβανε τα εξω φωτα την προσοχη<μηχανακια αυτοκινητα κτλ>πρεπει να χεις πισα μαυρο μεσα στο αμαξι...
|
Σ'αυτό έχεις δίκιο ντάξει.Καλά θα το σκεφτώ καλύτερα μάλλον......
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΝΟ FORUM TS |
giannis gt |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
6 |
30-12-13 09:48 |
Page generated in 0,16712999 seconds (82,09% PHP - 17,91% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:14. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|