Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 30-10-07, 14:51
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 915
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Ακη μην ξαναβαλεις ζωνη ποτε.
Ντινο το ιδιο και εσυ.
Να το πουμε και στους αλλους.
ΜΗΝ ΦΟΡΑΤΕ ΖΩΝΕΣ.
Οπως ειπατε ειμαστε ενηλικα ατομα και καταλαβαινει ο καθενας τι ειναι καλο για τον εαυτο του.
Οταν αποκτησετε πιτσιρικια τα ξαναλεμε.
Να τα αφηνετε αλιμπερτα να γυριζουν μεσα στο αμαξι σας.
Ευχομαι μονο να μην σας συμβει κατι αναλογο με το βιντεο.

Ντινο οι μ@λ@κες που τρεχουν στα Gp τι κανουν?
Δεν οδηγουν στα ορια? Δεν ριψοκινδυνευουν?
Δεν περνανε με κοκκινο την Κηφισιας αλλα ρισκαρουν.

Εστειλα ηδη mail στην FIA να απογορευτει η χρηση κρανους-φορμας κλπ.

Μη γυρισει κανεις και με πει ακραιο γιατι τετοιες απαντησεις ειναι απαραδεκτες για εμενα.
Επειδη η βλακεια ειναι μεσα στο αιμα μας τουλαχιστον ας ειμαστε προστατευμενοι.
Αυτο ειναι που πρεπει να κρατησουμε.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη endurasKE-30 : 30-10-07 στις 15:23.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-10-07, 14:58
Nikr Offline:
Πορωμένο Μέλος

Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 288
Nikr έχει φοβερή αύρα Nikr έχει φοβερή αύρα Nikr έχει φοβερή αύρα
Να μην σας τυχει ποτέ το κακό συνάδελφοι, κι αχρειαστα να ναι όλα τα προστατευτικά.
Ενηλικοι ειμαστε οι πιο πολλοί εδώ, και άρα έχουμε και την ευθύνη των πράξεων μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-10-07, 15:25
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45 Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιάννη στα τροχαία ατυχήματα η μαλακία που έχει ο καθένας στο μυαλό του φταίει και όχι το σώμα του!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dinos Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνω με το Σπυρο...δε θεωρω οτι στη ζωνη κ το κρανος σταματανε ολα...γιατι αμα καβαλας το μηχανακι κ το σηκωνεις λαμπαδα στη Κηφισιας κ περνας με κοκκινα...εεεε δε νομιζω να σε σωσει το κρανος...το ιδιο κ για το αυτοκινητο.
Θεωρω οτι δεν πρεπει να γινεται θεμα κ να επιβαλλουμε ζωνη κ κρανος διοτι το θεωρω κατι αυτονοητο κ οποιος δεν το θεωρει αυτονοητο κουβαλαει καλο μεγαλο στον εγκεφαλο...
Όταν ο μ@λ@κ@ς που περνά με κόκκινο την Κηφισίας ή κάνει την βλακεία του στο δρόμο, πέσει πάνω σε μία κολόνα της ΔΕΗ και φάει το κεφάλι του, δεν με νοιάζει καθόλου... Εάν όμως αυτός έρθει και πέσει επάνω μου την ώρα που εγώ πηγαίνω όμορφα και ωραία στον δρόμο μου με την οικογένειά μου και με τσακίσει, τότε η ζώνη είναι αυτή που μπορεί να με σώσει. Εγώ δεν θα έχω κάνει καμία μ@λ@κί@ τότε, αλλά σε ατύχημα θα έχω εμπλακεί, με άγνωστες συνέπειες. Και η ζώνη ή το κράνος είναι εκείνα που θα μπορέσουν να μου προσφέρουν την μεγαλύτερη δυνατή προστασία, όχι μόνο από το δικό μου οδηγικό λάθος, αλλά και από εκείνο των άλλων οδηγών. Οπότε η ζώνη ή το κράνος είναι το πρώτο πράγμα που βάζουμε όταν μπαίνουμε στο αμάξι/καβαλάμε την μηχανή μας και το τελευταίο που βγάζουμε όταν τα παρκάρουμε.
Παλιά 30-10-07, 15:43
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει ο Σφακιανάκης με όλα αυτά. Απο εκεί το ξεκίνησα εγώ θέλοντας να χαριτολογήσω. Δεν είπα ποτέ μην φοράτε ζώνη, αν είναι δυνατόν. Εγώ φόραγα ζώνη πολλά χρόνια πριν ξυπνήσει η τροχαία και αρχίσει να κόβει τσουχτερά πρόστιμα. Φόραγα ζώνη ακόμα και όταν κάπνιζα και πήγαινα στο περίπτερο να πάρω τσιγάρα. Ξέρετε πόσοι φίλοι μου με κορόϊδευαν 10 χρόνια πρίν? Η ζώνη είναι αναγκαία και απαραίτητη και πραγματικά τουλάχιστον στις μικρές ταχύτητες μπορεί να σε σώσει απο τον θάνατο. Για τις πολυ μεγάλες,υπερβολικές ταχύτητες απλά έχω τις αμφιβολίες μου.
Παλιά 30-10-07, 16:53
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 362
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Κυριακο μην εισαι τοσο πολυ των ακρων ρε φιλε...
αν θες ξαναδιαβασε αυτο που εγραψα κ θα καταλαβεις οτι μεσα απο αυτο που λεω τη ζωνη κ το κρανος τα θεωρω μερος της ζωης μου η καλυτερα νημα της ζωης μου...ομως ειπα πως θεωρω οτι αυτα θα ΕΠΡΕΠΕ να ειναι αυτονοητα κ αντι να προσπαθουμε να βαλουμε μυαλο κ να κανουμε αυτα μερος της ζωης μας μεσα απο την πλυση εγκεφαλου με τα βιντεακια κ τις κλησεις κλπ θα επρεπε να κανουμε κατι να διορθωσουμε τη μ@λ@κια που κουβαλαμε σαν οδηγοι.
κ οσων αφορα των τυπαδων στο μοτο gp κ wrc κλπ σας πληροφορω οτι αν τους δειτε να οδηγουν στο δρομο θα κλαψετε...εκτος του οτι σχεδον ολοι πανε πιο σιγα κ απο το οριο πολλοι απο αυτους που ειναι κ αναμφισβιτητα πρωταθλητες αγωνων,παραδεχονται οτι δεν ειναι καλοι οδηγοι στο δρομο η καποιοι αλλοι οτι φοβουνται...
μιλαω απο προσωπικη εμπειρια με Αρη βοβο,Κυρκο κ Στρατη
Παλιά 30-10-07, 18:17
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγώ δεν πρόκειται να σας πω να φοράτε πάντα ζώνη(κρανος) ή να μην φοράτε ποτέ.
θα σας παρακαλέσω μόνο να δείτε τα βιντεο που θα βάλω όσοι από εσας θέλουν και να αναρωτηθείται αν οι γονείς σας,η κοπέλας σας ή το αγόρι σας ή τέλος πάντων οι δικοί σας άνθρωποι που θα κάνατε τα πάντα για αυτούς θα θέλατε να περάσουν αυτές τις καταστάσεις.
μπορεί να κάνουμε χαβαλέ με τα κατορθωματά μας ρισκάροντας τη ζωή μας όταν οδηγάμε (δεν βγάζω τον εαυτό μου και εγώ από τους ανεγκέφαλους) αλλά σκεφτείται λίγο πως θα νιώσει μία μάνα όταν συμβεί το μοιραίο και αν ποτέ θα ξεχάσει το ότι δεν σας έχει πια κοντά της.

μεγάλα παιδιά είστε.δείτε και βγάλτε το συμπέρασμα για τον ευατό σας

http://youtube.com/watch?v=hCgTZzCNEK4

http://youtube.com/watch?v=cXYql0psCrs

και κάτι για όλους μας.μία δεύτερη ματιά πάντα χρειάζεται

http://youtube.com/watch?v=9wLYYwXqIhE

τι να το κάνω να μου αφιερώσουν ένα βίντεο.τι να το κάνω να γράψουν ένα τραγούδι για εμενα.τι να το κάνω οταν θα γράψουν σε ένα τοίχο ότι έφυγα νωρίς.τι να το κάνω να κλαψει η μάνα μου...

...όταν εγώ δεν θα είμαι εκεί...να γελάσω μαζί τους,να τους αγκαλιάσω και να μοιραστώ μαζι τους τις χαρές και τις λύπες.

δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-10-07, 18:28
Το avatar του χρήστη Corollaxli
Corollaxli Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ90 XLi 1.3 95Ηp
Περιοχή: Πετρούπολη-Καλαμάτα
Δύναμη Σεβασμού: 459
Corollaxli θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Κώστα πολύ ωραία τα βίντεο και τα λόγια σου στο τέλος φανταστικά.Παιδιά έχω βρεθεί πρωταγονιστής σε 2 αρκετά σοβαρά ατυχήματα.Στο πρώτο με το Corolla φόραγα ζώνη και δεν έπαθα το παραμικρό.Αντίθετα η μάνα μου που καθόταν πίσω χωρίς ζώνη από το τράνταγμα έπαθε κάκωση μυών στον αυχένα και ήταν με κολάρο μια βδομάδα και πόναγε.Στο δεύτερο με το μηχανάκι ήμουνα πολύ τυχερός που τη γλύτωσα με γρατζουνιές γιατί ούτε κράνος φορούσα ούτε τίποτα και ήμουνα μεσα σε μια Καβάλας.Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα μπορούσε να έχει συμβεί.Τώρα εκτός το ότι φοβάμαι να ανέβω σε μηχανή η πρώτη μου δουλειά με το που μπω στο αμάξι είναι να βάλω ζώνη.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΜΙΚΡΟΣ...ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-10-07, 19:00
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 377
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Όταν ο μ@λ@κ@ς που περνά με κόκκινο την Κηφισίας ή κάνει την βλακεία του στο δρόμο, πέσει πάνω σε μία κολόνα της ΔΕΗ και φάει το κεφάλι του, δεν με νοιάζει καθόλου... Εάν όμως αυτός έρθει και πέσει επάνω μου την ώρα που εγώ πηγαίνω όμορφα και ωραία στον δρόμο μου με την οικογένειά μου και με τσακίσει, τότε η ζώνη είναι αυτή που μπορεί να με σώσει. Εγώ δεν θα έχω κάνει καμία μ@λ@κί@ τότε, αλλά σε ατύχημα θα έχω εμπλακεί, με άγνωστες συνέπειες. Και η ζώνη ή το κράνος είναι εκείνα που θα μπορέσουν να μου προσφέρουν την μεγαλύτερη δυνατή προστασία, όχι μόνο από το δικό μου οδηγικό λάθος, αλλά και από εκείνο των άλλων οδηγών. Οπότε η ζώνη ή το κράνος είναι το πρώτο πράγμα που βάζουμε όταν μπαίνουμε στο αμάξι/καβαλάμε την μηχανή μας και το τελευταίο που βγάζουμε όταν τα παρκάρουμε.
+100000 Ο Ανδρεας πραγματικα επιασε τον σκοπο αυτου του τοπικ!Γι'αυτο το εβαλα εδω.Αν αγαπατε την ζωη σας βαλτε ζωνη και κρανος και μην λετε τιποτα περισσοτερο.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
τι να το κάνω να μου αφιερώσουν ένα βίντεο.τι να το κάνω να γράψουν ένα τραγούδι για εμενα.τι να το κάνω οταν θα γράψουν σε ένα τοίχο ότι έφυγα νωρίς.τι να το κάνω να κλαψει η μάνα μου...

...όταν εγώ δεν θα είμαι εκεί...να γελάσω μαζί τους,να τους αγκαλιάσω και να μοιραστώ μαζι τους τις χαρές και τις λύπες.

δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο
Kωστακη τα ειπες ΟΛΑ!!!Τα βιντεο που εβαλες και εβαλα ειναι για να μας θυμιζουν οτι οσο και να προισεχουμε εμεις,παντα θα υπαρχει καποιος που θα κανει μια μ@λ@κι@ ικανη να μας στειλει στον αλλο κοσμο.(αν υπαρχει τελος παντων.)Το τελευταιο βιντεακι σου ειναι οτι καλυτερο εχει φτιαχτει για την προστασια των αναβατων απο οδηγους αυτοκινητων.
Παλιά 30-10-07, 20:05
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Έτσι αγόρα μου βέλτε ζώνη, κράνος και οτι άλλο μέσο παθητικής ασφάλειας υπάρχει και πάμε: "Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες κορολλάκηδων Νο3...Νο4...Νο5...Νο6....Νο7........." Αλλά να φοράτε ζώνη έτσι? Κούνια που σας κούναγε...
Παλιά 30-10-07, 20:08
Το avatar του χρήστη Corollaxli
Corollaxli Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ90 XLi 1.3 95Ηp
Περιοχή: Πετρούπολη-Καλαμάτα
Δύναμη Σεβασμού: 459
Corollaxli θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Σπύρο η ζώνη δεν έχει να κάνει σε τίποτα με κανα ανοιγματάκι που θα κάνουμε όταν μας δωθεί η ευκαιρία.Αμα το πας έτσι να οδηγούμε με 30 ή μάλλον να μην οδηγούμε καθόλου από τη στιγμή που υπάρχει η περίπτωση να γίνει κάτι στο δρόμο.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΜΙΚΡΟΣ...ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ερώτηση για ΜΟΤΟ Manoukos OFF TOPIC 14 18-07-11 11:48
Πριν και μετα toyota mania ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 16 28-03-08 14:52
Μη Το Δειτε Αυτο MARMEL OFF TOPIC 9 18-05-06 22:52
Για Δειτε Και Αυτο. MARMEL UPDATES 9 22-11-04 11:25

Page generated in 0,19211197 seconds (84,44% PHP - 15,56% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:17.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com