Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 29-10-07, 18:04
Το avatar του χρήστη christos_m
christos_m Offline:
Μέλος

Μοντέλο: EE111 lt+
Περιοχή: Περιστέρι, Αθήνα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 258
christos_m είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπέρα...

Ενα αλλο που μπορεί να σας διαφεύγει είναι ότι οι ίδιες εταιρείες κατασκευής κινητών προγραμματίζουν τέτοιες μικροβλάβες στα κινητά για να τα ανανεώνουμαι πιο συχνά, ακόμη και μέσα στο πρώτο χρόνο από την αγορά τους.
Οσο για τον φίλο με το πρόβλημα στις επαφές του κινητού θα του έλεγα να δοκιμάσει να «ξύσει» τις επαφές με ένα από αυτά τα πολύ λεπτά κατσαβίδια και αμέσως θα αποκαλυφθεί το μέταλο από τη σκουριά ή τη μούχλα που έχει κάτσει πάνω τους...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-10-07, 18:15
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
δεν θα ξεχασω ποτε το t65 που χα οταν ειχε πρωτοβγει το χα παει για αναβαθμηση γιατι στην cosmote δεν ειχα αναφορα...το κιν. ηταν 4 ημερων οταν εγινε η αναβαθμηση...οταν το πηρα μου παν πως ειχε οξυδωμενο ποπο κ δεν το καλυπτη η εγγυηση γιατι φταιω εγω....που το χα 4 μερες την 1η φορτιζε την 2η κ 3η το χαζευα απλα κ το χα με την ζελατινα στην οθονη κ την 4η ειχε παει για αναβαθμηση....αντε βγαλε ακρη
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-10-07, 18:50
Το avatar του χρήστη Edessaios
Edessaios Offline:
Moderator

Μοντέλο: COROLLA ZZE12? 1.8/ KE36
Περιοχή: Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 597
Edessaios έχει φοβερή αύρα Edessaios έχει φοβερή αύρα
Πάντως εγώ που έχω το W900i εδώ και 2 χρόνια δεν μου έχει βγάλει απολύτως τίποτα και που η δουλειά μου είναι συνέχεια μέσα στην σκόνη και τα νερά.....
Κόστος αγοράς 460 Ευρώ....

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-10-07, 19:04
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 368
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Θα συμφωνησω με τον διαφανο κ nikr2007...Ισω η συμπεριφορα των υπαλληλων να μην ηταν η πρεπουσα αλλα στο θεμα της βλαβης σου επειδη το χω παθει πολλες φορες,δε φταιει η εταιρεια...αν θελεις διαβασε κ στο βιβλιαρακι που κανενας δεν κοιταει τις τελευταιες σελιδες να δεις τι λεει περι υγρασιας κλπ...υγρασια υπαρχει παντου μα παντου....ακομη κ αν το παιρνεις παρεα στο μπανιο μη χασεις κληση οξειδωνεται απο τους υδρατμους δε χρειαζεται να κανει μπλουμ,ακομη κ ο ιδρωτας στο αυτι σου την ωρα που μιλας ειναι αρκετος ακομα κ ο ιδρωτας της αδρεναλινης οταν στελνεις μηνυμα στη γκομενα....

Εγω θα παω τωρα το εντελως αντιθετο ομως....
Το 2001 ειχε παρει ο ξαδερφος μου τοτε ενα με πορτακι σονυερικσον....το ειχα βαλει λοιπον στο τσαντακι μου κ σκαρφαλωναμε βραχια πανω απτο νερο για να φτασουμε σε μια παραλια....ε σε καποια φαση γλιστρησα επεσα μαζι με το κινητο αγκαλια....το βγαλαμε εξω κ το μονο που καναμε ηταν να το αφησουμε διαλειμενο στον ηλιο....το κινητο αυτο το ειχε ο ξαδερφος μου 2χρονια απο τοτε κ το ειχε παει μια φορα μονο για πορτακι....
Παλιά 29-10-07, 19:30
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 383
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Και το δικο μου s700 ericson βρε παιδια μου εχει βγει σκυλι!Το εχω 3 χρονια απο τοτε που βγηκε δηλαδη και δεν εχει κανει κιχ!!Μονο τα κλασικα κολληματα που κανει καμμια φορα οταν στελνεις πολυ γρηγορα μηνυμα η κανεις γρηγορο ψαξιμο στο μενου + στον τηλ καταλογο.Τα οποια εχει πολυ καρο να μου τα εμφανισει,μαλλον γερασα και παω λαο λαο!!
Παλιά 29-10-07, 20:34
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 450
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
-- Η εγγυηση ειναι για 1 χρονο. Επομενως οτι και αν συμβει στο κινητο μες σ' αυτο το χρονο, η αντιπροσωπεια το επισκευαζει. Φυσικα μιλαμε για ελαττωματα του προιοντος και οχι για κατι που μπορει εμεις να προκαλεσαμε βλαβη στο κινητο. Μες σ' αυτα ειναι και η υγρασια.
-- Μεσα σε 10 μερες απο την ημερομηνια αγορας ο καταναλωτης εχει δικαιωμα να αλλαξει το προιον ανευ λογου και αιτιας. Φυσικα μιλαμε να ειναι σε αριστη κατασταση. (Μου ειχαν παρει "δωρο" ενα DVD απο τα LIDL σε χρωμα μαυρο και επειδη ολα τα Α/V μου ειναι σε ασημι πηγα να το αλλαξω με ασημι χρωμα αλλα επειδη δεν ειχαν μου εδωσαν τα λεφτα μου πισω. (ειμαι παραξενος, τι να κανουμε!!!)).
-- Το προβλημα με τα κινητα ειναι οτι υπαρχουν ορισμενες βλαβες που δεν εμφανιζονται συχνα αλλα που και που και δεν μπορεις να αλλαξεις την συσκευη. Π.Χ. ειχα το ΝΟΚΙΑ 3510 και απο την πρωτη μερα σε ασχετες φασεις εκανε επανεκκίνηση. Μου εκαναν 4 αναβαθμισεις και η βλαβη δεν λυθηκε. Βαρεθηκα και το κρατησα με την βλαβη.
-- Πιστευω, οτι ειναι γενικα αποδεκτο οτι τα ΝΟΚΙΑ εχουν πεισσοτερες αντοχες. ΝΟΚΙΑ 6600, 3230 και Ν70 (που εχω τωρα) εχουν "φαει" απειρα πεσιματα σε σκαλια, δρομο, βραχια και δεν εχουν παθει τιποτα.
-- Καλο ειναι να περιμενουμε να δουμε πως θα παει απο βλαβες το μοντελο της συσκευης που θελουμε να αγορασουμε και μετα να προβουμε στην αγορα του. Παντα υπαρχουν καποια μοντελα που ειναι προβληματικα.

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-10-07, 21:48
Το avatar του χρήστη laios
laios Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Ε12$03
Περιοχή: Bolos
Δύναμη Σεβασμού: 274
laios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω ρε παλουκαρια εχω το k700i εδω και 2 1/2 χρονια το οποιο εχει πιει μπυρες,τσιπρα καργα,χωματα ενα διαστημα που δουλευα με κηπους και ενα σωρο στραβα και οι φθορες που εχει ειναι το χρωμα του και η μειωση διαρκειας μπαταριας(βγαζει ενα τριημερο με κανονικη χρηση πια).καπου στα 205 ευρα το ειχα παρει σκετη συσκευη.
αααααα,εχει φυγει κ απο το παραθυρο του αυτοκινητου σε ενα στροφιλικι,ευτηχως επεσε σε μια γιαγια που καθοταν στην απεναντι σταση

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-10-07, 03:03
Το avatar του χρήστη Geo!
Geo! Offline:
Moderator

Μοντέλο: EE90 Sedan (4A-FE)
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 391
Geo! είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
nuntius δοκιμασε μήπως κάνεις δουλεία με κάτι τέτοιο...

http://www.emimikos.gr/shop/product....cat=397&page=1

Απλά να έχεις κλειστό το κινητό. Ψέκασε το καλά, μην το λυπάσαι, άφησε το να εξατμιστεί και να στεγνώσει και μετά άνοιξέ το! Γενικά υπάρχουν διάφορα spray... βρες ένα καθαριστικό επαφών, που λέει και για οξείδωση ή υγρασία και κατά προτίμηση χωρίς λάδι...

http://elektronik.gr/eshop/index.php...&cPath=124_269

http://www.emimikos.gr/shop/home.php?cat=397

http://www.tele.gr/html/210.HTM

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-10-07, 08:16
Το avatar του χρήστη Intruder
Intruder Offline:

Μέλος

Περιοχή: Καλλιθέα
Δύναμη Σεβασμού: 277
Intruder είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
προσφατα πηγα το Κ800i για φτιαξιμο απο υγρασια. το κινητο το χρησιμοποιει ο πατερας μου πλεον και δεν εχει καμια μα καμια επαφη με νερα!!!!!!
μου ειπαν οτι 90% ειναι απο τον ιδρωτα οταν μιλας!!!! και βεβαια οπου και αν κοιταξεις η εγγυηση ΔΕΝ καλυπτει την υγρασια!!!! καμια εταιρια δεν το κανει αυτο!!!! τωρα επειδη ειμαι fun της sonyericsson θα σου πω φτιαξτο και κρατα το ειναι πολυ καλο κινητο!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-10-07, 08:49
Το avatar του χρήστη nuntius
nuntius Offline:

Περιοχή: Next station...tsempolia
Δύναμη Σεβασμού: 307
nuntius είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδιά, το πρόβλημα είναι ότι το κινητό τον περισσότερο καιρό ήταν σε θήκη και τα χέρια μου μόνο που δεν ιδρώνουν όταν μιλάω. Και το πιο ωραίο είναι ότι το ίδιο άρχισε να παθαίνει και το ericsson της αδερφής το οποίο είναι 1 χρόνου. Ξέρω ότι το λέει η εγγύηση ότι δεν καλύπτομαι αλλά εμένα δε μου το βγάζουν από το μυαλό ότι το κινητό ήταν ελαττωματικό στη βάση του από την αρχή. Η θεϊκή ατάκα ήταν ότι για να το τσεκάρουν πρέπει να πληρώσω και το άνοιγμα γιατί δαπανούν εργατοώρες...σοβαρά του λέω; Πόσα εργατολεπτά δαπανά; 3??? Έλεος...δουλευόμαστε...θα τον πληρώσω για να μου πει ότι δε φτιάχνεται...;;; Σκέφτομαι να τους πετάξω κανένα εξώδικο για αστοχία υλικού σε μαζική παραγωγή και να ψάχνονται...περιμένω να με πάρει ο ανώτερος αυτού που μίλησα χτες...να κάψω πάλι κανά εγκεφαλικό κύτταρο...

Εν τω μεταξύ το πήρα 1,5 χρόνο αφου κυκλοφόρησε για να είμαι σίγουρος ότι δε θα βγει μάπα και ενώ οι επόμενες παρτίδες από το δικό μου βγήκαν ελαττωματικές, όλο αντιπροσωπεία τα πήγαιναν, το δικό μου έλεγα περίεργο που δεν έβγαλε τίποτα. Και τώρα ξαφνικά η ίδια η αντιπροσωπεία λέει δεν το επισκευάζει καν εκτός εγγύησης...δηλαδή αν είναι δυνατόν...με ημερομηνία λήξης τα παίρνουμε τα κινητά; Επιπλέον αφού σφάχτηκα με τον υπάλληλο από τηλεφώνου, ο οποίος με απείλησε ότι θα μου το κλείσει κιόλας, λες και δε θα ξανάπαιρνα, δε μου έδωσε τον ανώτερό του και είπαν θα με καλέσουν εκείνοι....αν δε με πάρει μέχρι τις 12, αυτή η πόλη δε θα μας χωρέσει και τους 2

Περιττό να σας πω ότι κινητό για επισκευή δεν πρόκειται να δώσω, γιατί 2 φορές πήγα nokia και ericsson στους τεχνικούς τους και τις 2 φορές του έβγαλαν τα άντερα από μέσα και μετά μου έλεγαν "να τυχαίο είναι, το κινητό θα έβγαζε κι άλλες βλάβες"...το δικό μου κινητό που με δούλευε ο κόσμος επειδή το πρόσεχα πολύ

Τέσπα, προσανατολίζομαι να πάω να πάρω ένα καινούριο φτηνό ΝΟΚΙΑ να βρω την υγειά μου και να το πετάξω όποτε θέλω εγώ, χωρίς να κλαίω τα λεφτά μου...να αφοδεύσω και τα megapixels και τα wifi και τα λοιπά τους...

Ουπςςςς... έγινααα
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΕΛΛΗΝΙΚΑ "ΜΠΟΥΝΙΑ" Η ΚΑΙ "ΚΛΑΨΙΑΡΙΚΑ" MITSOS Videos 17 18-01-12 00:17
"Φάγωμα" χρώματος στις κόγχες μετά τις πίσω πόρτες CTS03 TOYOTA COROLLA E 12 7 12-05-11 12:58
Έναρξη συνεργασίας με το περιοδικό "Αυτοκίνηση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης" agapiou Συνεργαζομενα καταστηματα Θεσσ/νικης 4 14-06-10 21:05
ΠΑΡΑΚΜΗ τι επινοησε ο ανθρωπος, για να πουλησει το "λεσβιακο" πισοκουνα αυτοκινητο? SavvasKE35 TOYOTA COROLLA KE30 17 09-06-07 18:45
Κατέρευσαν "Γιούβε" και "Fiat" akis308 OFF TOPIC 1 16-05-06 11:37

Page generated in 0,28079796 seconds (84,71% PHP - 15,29% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:27.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com