Παιδιά, το πρόβλημα είναι ότι το κινητό τον περισσότερο καιρό ήταν σε θήκη και τα χέρια μου μόνο που δεν ιδρώνουν όταν μιλάω. Και το πιο ωραίο είναι ότι το ίδιο άρχισε να παθαίνει και το ericsson της αδερφής το οποίο είναι 1 χρόνου. Ξέρω ότι το λέει η εγγύηση ότι δεν καλύπτομαι αλλά εμένα δε μου το βγάζουν από το μυαλό ότι το κινητό ήταν ελαττωματικό στη βάση του από την αρχή. Η θεϊκή ατάκα ήταν ότι για να το τσεκάρουν πρέπει να πληρώσω και το άνοιγμα γιατί δαπανούν εργατοώρες...σοβαρά του λέω; Πόσα εργατολεπτά δαπανά; 3??? Έλεος...δουλευόμαστε...θα τον πληρώσω για να μου πει ότι δε φτιάχνεται...;;; Σκέφτομαι να τους πετάξω κανένα εξώδικο για αστοχία υλικού σε μαζική παραγωγή και να ψάχνονται...περιμένω να με πάρει ο ανώτερος αυτού που μίλησα χτες...να κάψω πάλι κανά εγκεφαλικό κύτταρο...
Εν τω μεταξύ το πήρα 1,5 χρόνο αφου κυκλοφόρησε για να είμαι σίγουρος ότι δε θα βγει μάπα και ενώ οι επόμενες παρτίδες από το δικό μου βγήκαν ελαττωματικές, όλο αντιπροσωπεία τα πήγαιναν, το δικό μου έλεγα περίεργο που δεν έβγαλε τίποτα. Και τώρα ξαφνικά η ίδια η αντιπροσωπεία λέει δεν το επισκευάζει καν εκτός εγγύησης...δηλαδή αν είναι δυνατόν...με ημερομηνία λήξης τα παίρνουμε τα κινητά; Επιπλέον αφού σφάχτηκα με τον υπάλληλο από τηλεφώνου, ο οποίος με απείλησε ότι θα μου το κλείσει κιόλας, λες και δε θα ξανάπαιρνα

, δε μου έδωσε τον ανώτερό του και είπαν θα με καλέσουν εκείνοι....αν δε με πάρει μέχρι τις 12, αυτή η πόλη δε θα μας χωρέσει και τους 2
Περιττό να σας πω ότι κινητό για επισκευή δεν πρόκειται να δώσω, γιατί 2 φορές πήγα nokia και ericsson στους τεχνικούς τους και τις 2 φορές του έβγαλαν τα άντερα από μέσα και μετά μου έλεγαν "να τυχαίο είναι, το κινητό θα έβγαζε κι άλλες βλάβες"...το δικό μου κινητό που με δούλευε ο κόσμος επειδή το πρόσεχα πολύ
Τέσπα, προσανατολίζομαι να πάω να πάρω ένα καινούριο φτηνό ΝΟΚΙΑ να βρω την υγειά μου και να το πετάξω όποτε θέλω εγώ, χωρίς να κλαίω τα λεφτά μου...να αφοδεύσω και τα megapixels και τα wifi και τα λοιπά τους...