Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
21-10-07, 13:00
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Και που να δείτε περιολικό να χώνει χειροφρενίδι και να πέφτει στο πεζοδρόμιο.....
|
το παραξενο θα ταν να μην επεφτε .....
κουλαδιαspeaking
|
|
|
|
21-10-07, 13:43
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΙΛΙΟΝ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Μιας και αναφέρουμε διάφορα παλαβά για τα στρουμφάκια θα σας πω και εγω κάτι με την σειρά μου.
Ερχόμουνα απο Μενίδι για να βγώ τότε στον Λαινόπουλο της Μερσεντες στα φανάρια της Κηφησιάς ,περιμένω στο φανάρι για να κάνω αριστερα για εθνική να πάω για Χαλκίδα και καθώς περιμένω για να ανάψει το πράσινο νάσου ένα στρουμφάκι με μηχανή θα ήταν δε θάταν 60 χρονών ξεχασμένος πάνω στην μηχανη και μου χτυπάει το τζάμι και μου λέει όταν αναψει το φανάρι κάνε δεξιά.
ΟΚ του λέω κάνω δεξιά και περιμένω καθώς έρχεται με ύφος Ριγκο απο ταινία γουέστερν μου λέει ότι δεν φοράω ζώνη .
Βλέπεται ο παππούς κόκκινες οι ζώνες, κόκκινο το αυτοκίνητο μπερδεύτηκε και κουνόντας εγω την ζώνη του λέω "και αυτη που φοράω τι είναι μήπως του παντελονιού μου ? να ξέρουμε γιατί σταματάμε κάποιον" .
Με του τα λέω αλλάζει όλα τα χρώματα της ίριδος και έχει γίνει πύραυλος.
Με έχει τουλάχιστον μισή ωρα εκει και μου ψάχνει όλο το αμάξι μήπως και βρεί κατι το λαγωνικό," άναψε φλάς ,άναψε φώτα σβήσε φώτα κ.τ.λ. "
αυτό που βρήκε μόνο ήταν τα προστατευτικά της πινακίδας και με έγραψε για 15 ευρω. μπορει να έφαγα κλήση αλλά τα προστατευτικά τον έβαλα και τα έβγαλε ο ίδιος μιας και του είπα ότι δεν είχα κατσαβίδι.
|
|
|
|
21-10-07, 16:25
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Να σας πω κι εγω ενα περιστατικο το οποιο θιγει το "επιλεκτικο γραψιμο" (θα καταλαβετε τι εννοω): πριν 10 χρονια που ημασταν με μεταθεση στη Μυτιληνη γραψανε την μανα μου για αντικανονικο παρκαρισμα. Τοτε ειχαμε ενα Daihatsu Charade του '84 με αθηναικες πινακιδες. Ενω υπηρχαν κι αλλα αυτοκινητα με την ιδια παραβαση δεν πηραν κληση επειδη ειχαν πινακιδες Μυτιληνης.
Φιλε sotosgh σου χω κατι παρομοιο με σενα: πριν 3 χρονια (2004) κατεβαινα στο χωρι μου στο Κυπαρισσι Λακωνιας και μας σταματησαν για ελεγχο. Μιλαμε μας ειχε το στρουμφακι επι μιση ωρα να ψαχνει, μεχρι που μας ειπε να αδειασουμε το πορτ μπαγκαζ! Καθ ολα χαρτι το αμαξι, αλλα πηγε να μας γραψει για ΚΤΕΟ, για το οποιο δεν ειχε κληθει να περασει ακομα (κληθηκε το 2005). Η αιτιολογια? Δες να γελασεις: "Ειναι αμαξι του 92 οποτε επρεπε να χε περασει ηδη." Οταν ομως ειδε την αδεια που εγραφε 4-12-1996 μαζευτηκε.
|
|
|
|
22-10-07, 00:13
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
αχρηστοι ειναι ΟΛΟΙ!!!
εγω δε θα ξεχασω τα παλια τα χρονια...
υπηρχε ενα βουλκανιζατερ μοτοσυκλετων στην π ραλλη. μοτολαστιχο λεγοταν. τον ιδιοκτητη τον ηξερα. πολλα χρονια ειχε ενα FZR1000 exup γκρι.
ολη η παρεα μου εκει αλαζαμε λαστιχα κτλ... τον ξεραμε καλα τον τυπο...
ξερετε τι επαθε αυτος? ε?
κατεβαινε συγγρου με 180....
ΑΝΕΒΑΙΝΕ αναποδα ενα περιπολικο με 2 ατομα μεσα τυφλα στο μεθυσι και εγινε μετωπικη. το τυπος με το FZR εσπασε και τα 2 του ποδια... και λοιπα αλλα τραυματα.
τους εκανε κανενας τιποτα? ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ καλυψαν τη μεθη τους(τοτε δεν ειχαν βγει αλκοοτεστ κτλ) και ισχυρηστηκαν οτι εκαναν καταδιωξη. καταδιωξη που? ουτε λαθρομεταναστες δεν ειχε τοτε...
ε οχι ρε φουστη μου...
το παληκαρι δεν μπορεσε να αποδειξει τπτ πλεον...
τις επομενες μερες εκλεισε το μαγαζι του....
πολλα πολλα παραδειγματα. δεν θελω να τα θυμηθω και ενα ενα τα θυμαμαι...
λ ποσειδωνος ενας συμμαθητης μου πηγαινε στο φλοισβο το σουρουπο....
λιγο πριν το δελτα φαληρου πηγε διπλα του ενας Ζ και ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΗΣΕ και επεσε κατω με το παπι και χτυπησε +υλικες ζημιες χωρις καν να του κανει σημα χωρις καν ενδειξη οτι τον κυνηγαει η κατι τετοιο. το παπι πηγαινε με 70κμ και ΔΕΝ εκανε θορυβο ο Ζ εξαφανιστηκε φυσικα...
στην τελικη σταματα τον και γραφτον ρε....
ο συμμαθητης μου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ στη ζωη του....
και πριν 3 χρονια γκρινιαζαν και ηθελαν να παρουν εκδικηση απο τον νεαρο με το ΧΤ που σκοτωσε Ζ με τον ιδιο τροπο.... στην αργυρουπολη
22-10-07, 13:50
|
|
Administrator
|
|
|
|
....κουφαθηκα με ολα αυτα που ακουσα.... αν ειναι δυνατον ρε παιδια..Ελεος.
Ο φιλος μου πηρε στην αστυνομια την επομενη μερα και ζητησε να μαθει ποιοι εκαναν περιπολια εκεινη την ωρα για να κανει καταγγελια. Του ειπαν περνα απο εδω (εφοσον δεν ειχαμε δει καμμια πινακιδα)... μαλλον θα φυγει και με καμμια κληση κιολας οπως το βλεπω....
Θα σας πω και τα νεοτερα οταν μαθω..
22-10-07, 20:40
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Αισχος και ξεφτύλα Μέγηστη !!!!
22-10-07, 21:29
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
και πριν 3 χρονια γκρινιαζαν και ηθελαν να παρουν εκδικηση απο τον νεαρο με το ΧΤ που σκοτωσε Ζ με τον ιδιο τροπο.... στην αργυρουπολη
|
αυτο τι σημαινει?? οτι καλα του εκανε του ζητα??? και οι 2 που κλωτσησαν φονιαδες ειναι, τι κι αν ο ενας φοραει στολη, κι ο αλλος οχι?
|
22-10-07, 22:30
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
ειπα πουθενα αν του εκανε καλα η οχι? ο καθενας μας απο μεσα μας εχουμε την αποψη μας αν του εκανε καλα η οχι.
η εκδικηση ομως που κολαει? για 15-20 μερες ειχαν σταματησει ολα τα ΧΤ της αττικης. τι εφταιγαν οι υπολοιποι?
22-10-07, 22:42
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
απλα μ'αυτο το 'και' στην αρχη της φρασης σου, φαινεται σαν να δικαιωνεται ο τυπος με το χτ.
το συμερασμα ειναι οτι πολλοι αστυνομοι ειναι ανεξελενκτοι, και για μενα η ουσια ειναι πως δεν υπαρχει ουσιαστικος εσωτερικος ελεγχος στον κλαδο τους.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnboy : 23-10-07 στις 01:49.
|
22-10-07, 22:49
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
double post, sorry!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16939092 seconds (81,85% PHP - 18,15% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:23. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|