Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
18-10-07, 12:42
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Σαντορίνη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Γνώμη μου είναι πως για αυτή τη δουλειά, υπάρχουν και τα Ευρωπαικά δικαστήρια. Αν είναι δυνατόν να σου λένε οι μπάτσοι πως απλά δεν μπορεί να κανει τίποτα. Δηλαδή τι τους έχουμε, μόνο για να βάζουν πρόστημα;; Τα κανάλια νομίζω δεν έχουνε απολύτως καμιά δουλειά με αυτό το θέμα. Τι είμαστε δηλαδή, ηττοπαθείς;
|
18-10-07, 13:03
|
|
Moderator
|
|
|
|
Τα καναλια μορουν να βοηθησουν εμμεσα δινοντας διασταση στο συγκεκριμενο 8εμα,κατι το οποιο δεν 8α επιτευχ8ει με αλλες διαδικασιες..(μαλλον 8α ξεχαστει εντελως).....
18-10-07, 13:03
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλιθέα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fun2Drive
Γνώμη μου είναι πως για αυτή τη δουλειά, υπάρχουν και τα Ευρωπαικά δικαστήρια. Αν είναι δυνατόν να σου λένε οι μπάτσοι πως απλά δεν μπορεί να κανει τίποτα. Δηλαδή τι τους έχουμε, μόνο για να βάζουν πρόστημα;; Τα κανάλια νομίζω δεν έχουνε απολύτως καμιά δουλειά με αυτό το θέμα. Τι είμαστε δηλαδή, ηττοπαθείς;
|
τα καναλια απλως τα αναφερουμε σαν μεσω ενημερωσεις ολων αυτων και εμας μεσα που χρισημοποιουν την Α.Ο. ή τον καθε "επικινδυνο" δρομο καθημερινα ανεμελα και τελικα την παταμε!!!! δεν τα ανερουμε για να βρουμε το δικιο μας!!!!!
|
18-10-07, 13:23
|
|
|
|
|
|
Ακριβως! Και συγγνωμη , τα ευροπαικα δικαστηρια τι θα κανουν , ακριβως??? Θα διωξουν τους γυφτους ή θα τους βαλουν προστιμο?
|
18-10-07, 14:23
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Παιδιά στείλτε το μήνυμά μου όπου θέλετε η βλακεία είναι πως είναι μέσα στην εξεταστική μου σε αρκετά πιεστικό πρόγραμμα και δεν έχω χρόνο προσωπικά για τρέξιμο...
|
18-10-07, 15:48
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΘΗΝΑΣ&AΓΓΛΙΑΣ το έχουμε ρίξει στην έρευνα...
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Μια ακομη ιδεα θα ηταν να σταλει απο το club επιστολη με το πραπανω περιστατικο στους:
υπουργειο μεταφορων
Αρης Σταθακη (νομιζω έχει και καποιο ρολο στο προεδρειο της βουλης)
περιοδικα αυτοκινητου και εταιριες ασφαλους οδηγησης (safetrack, Ιαβερης)
και φυσικα η σχετικη επιστολη να κοινοποιηθει στο τυπο και τα καναλια (ισως απευθειας επικοινωνια με τις πρωινες ενημερωτικες εκπομπες) για να εχει και την απαραιτητη δημοσιοτητα.
Ετσι θα εχουμε κανει μια προσπαθεια ως Corolla Club οσον αναφορα την δημοσια ασφαλεια ολων των οδηγων.
Παντως η ιστορια ειναι ιδιαιτερα επικινδυνη και εχω στειλει το κειμενο σε φιλους και συγγενεις.
KE-30 Classic
|
18-10-07, 16:55
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Εγω ηδη εκανα καποιες ενεργειες και ισως αυτη την ωρα το κειμενακι του Βασιλη ειναι στην ΕΡΤ και στον ALPHA. Για να δουμε!!
το μέλλον όμως?
|
18-10-07, 16:57
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Λες να δουμε τον Βασιλη στα παραθυρα με διαιτητη τον Χατζηνικολάου να τσακωνετε με γυφτους?
|
18-10-07, 17:17
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Σαντορίνη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Ακριβως! Και συγγνωμη , τα ευροπαικα δικαστηρια τι θα κανουν , ακριβως??? Θα διωξουν τους γυφτους ή θα τους βαλουν προστιμο?
|
Όχι ρε φίλε, αλλά είναι αντιμετώπιση αυτή από την αστυνομία;;;
Πού ζούμε;;;
|
18-10-07, 17:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
τι να πω ρε Βασίλη.αφού εσύ είσαι καλά και δεν έγινε τίποτα πιο σοβαρό πάλι καλά να λέμε.
το θέμα με τους γύφτους έχει ξεφύγει γιατί η ίδια η αστυνομία δεν θέλει να κάνει τίποτα.δεν είναι αναγκη να φτάσει στα άκρα.τόσους και τόσους γύφτους οδηγούν καθημερινά στα στυνομικά τμήματα για διάφορους λόγους.αν κάνουν περιπολίες σίγουρα θα βρουν τους ένοχους αλλά δεν το βλέπω και το πιθανότερο είναι οι πέτρες αυτές να καταλήγουν στο δρόμο από μικρά παιδιά κοινώς γυφτάκια που το έχουν δει σαν παιχνίδι μη γνωρίζοντας τι συνέπειες μπορεί να έχει κάποια στιγμή.θα το προωθήσω και εγώ το μήνυμα του Βασίλη.
Βασίλη σε ποιο μέρος ακριβώς έγινε?στην ελευσίνα?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17116404 seconds (80,75% PHP - 19,25% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:10. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|