Μιας και ειδα το σχετικο τοπικ θα πω το εξης ηθελα να το γραψω νωριτερα αλλα δισταζα λιγο
μπορει να πηρα honda αλλα παραμενω φανατικος ιαπωνας αφου και τα αλλα αμαξια στην οικογενεια ειναι corolla ke30 και nissan primera αργοτερα μπορει να αγορασω και αποτις αλλες ιπωνικες μαρκες
.Τελη Μαιου με αρχες ιουνιου ειχα κατεβει αθηνα για να βοηθησω την ξαδελφη μου που ειναι καινουρια οδηγος μιας και αγορασε ενα auris.Μετα απο τρια χρονια περιπου που εψαχνα να βρω ενα καλο μεταχειρισμενο αυτοκινητο σε καλη κατασταση και με αρκετα αλογα εψαχνα αναμεσα σε celica ,subaru ,corolla ts ,κτλπ..την μια μου εφταιγε το χρωμα την αλλη πολλα χιλιομετρα ,την παρααλλη το αυτοκινητο ηταν στην Κρητη σε καποια φαση αγανακτησα.Για να ερθω στο θεμα μας καταφερα τελικα να βρω ενα honda civic EK4 vti απο τα τελευταια κομματια ειναι μοντελο 2000.Το αυτοκινητο το πηρα απο εμπορο σχετικα λιγο ακριβα αλλα πραγματικα ενθουσιαστικα και αποζημιοθηκα με το παραπανω.Το αμαξι ειναι μαμα 160 αλογα για τα γκαζια καιει λιγοτερο απο ενα απλο 1600 εκει επαθα πλακα
.Ειναι το γνησιο ιαπωνικο με φουλ εξτρα εξοπλισμο.Επιπλεον για καλη μου τυχη ο προκατοχος γερμαναρας ειχε βαλει ορισμενα καλουδια επανω οπως φιλτροχοανη ,17αρες ζαντες ,ηχοσυστημα με ενισχητη ,επισης (εψαξα και βρηκα απο τα μανιουαλ οτι το σασμαν του εχει μπλοκε διαφορικο )εργοστασιακο ,πιο μεγαλα μπεκ,τελικο ελευθερας και καταλυτη ελευθερας κεραμικο.