Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-09-07, 23:14
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192 Εμφάνιση μηνυμάτων
- ελαφρά μεγαλύτερο μεταξόνιο, που δίνει καλύτερη θέση οδήγησης στο οδηγό.
Πως μπορεί να έγινε αυτό? Το έπιασαν κ το τράβηξαν? Μέθοδος του προκρούστη? Ίδιο πάτωμα ίδιο πλαίσιο....ίδια μεταξόνια...2600mm.
Και άντε μεγάλωσε το μεταξόνιο...γιατί δίνει καλύτερη θέση οδήγησης? Η θέση οδήγησης βελτιώθκε λόγω τηελσκοπικής ρύθμισης τιμονιού...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-09-07, 00:51
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οχι και φτωχη η εκδοση σπορ!!βασικα το facelift ειναι καπως καλυτερο απο στησιμο(λενε) και απο θεμα σασμαν..ποιο ενισχυμενο!
Παλιά 26-09-07, 01:57
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
f/l αλλαγες:
Οι εμφανισιακές αλλαγές είναι λίγο πολύ ευδιάκριτες και εντοπίζονται στα μπροστινά φωτιστικά σώματα, τον προφυλακτήρα και το σύνολο μάσκα-καπό, αλλά και στο πίσω μέρος, που ο προφυλακτήρας απέκτησε ένα ευθύ κόψιμο ακριβώς στην μέση του. Στο εσωτερικό οι αλλαγές αφορούν το νέας σχεδίασης τιμόνι, καθώς και τις νέες επενδύσεις, ενώ αρκετά πλήρης παρουσιάζεται ο εξοπλισμός ασφάλειας της ανανεωμένης εκδοχής, που πλέον σε όλες τις εκδόσεις διατίθεται το σύστημα ελέγχου της σταθερότητας VSC, καθώς και οι αερόσακοι τύπου κουρτίνας (πλέον όλοι οι αερόσακοι είναι διπλού σταδίου).

f/l εκδοσεις:

Πλέον οι διαθέσιμες εκδόσεις για την ανανεωμένη Corolla είναι τρεις, ενώ οι εκδόσεις αμαξωμάτων έχουν αντίστοιχο αριθμό (τρίθυρο, πεντάθυρο και σεντάν). Παραμένουν οι δύο εξοπλιστικές εκδόσεις Terra και Sol, ενώ προστέθηκε στην γκάμα η Sport, η οποία και προσφέρει επιπλέον δυναμική εμφάνιση με αεροδυναμικά σπόιλερ προφυλακτήρα και προβολείς ομίχλης. Η βασική έκδοση Terra στον βασικό της εξοπλισμό περιλαμβάνει τέσσερις αερόσακους, ABS, αιρκοντίσιον, μπροστά ηλεκτρικά παράθυρα και λοιπές ηλεκτρικές ευκολίες και ράδιο-CD. Η πλουσιότερη έκδοση Sol περιλαμβάνει πλέον της βασικής αυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα και πίσω και ζάντες αλουμινίου.

απο αυτοτριτη

Τις μεγαλύτερες εμφανισιακές, αλλά και μηχανικές αλλαγές τις έχει η έκδοση T-Sport, που έχει υιοθετήσει το στυλ της αντίστοιχης εκδοχής του Yaris, για τον μπροστινό προφυλακτήρα, με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα. Και στο εσωτερικό η εικόνα έχει γίνει πολύ πιο σπορ, με επενδύσεις αλουμινίου, νέα μπάκετ καθίσματα και λεπτομέρειες σε κόκκινο φόντο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-09-07, 12:23
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Δύναμη Σεβασμού: 402
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali Εμφάνιση μηνυμάτων
.... που πλέον σε όλες τις εκδόσεις διατίθεται το σύστημα ελέγχου της σταθερότητας VSC, καθώς και οι αερόσακοι τύπου κουρτίνας (πλέον όλοι οι αερόσακοι είναι διπλού σταδίου).

f/l εκδοσεις:

Πλέον οι διαθέσιμες εκδόσεις για την ανανεωμένη Corolla είναι τρεις, ενώ οι εκδόσεις αμαξωμάτων έχουν αντίστοιχο αριθμό (τρίθυρο, πεντάθυρο και σεντάν). Παραμένουν οι δύο εξοπλιστικές εκδόσεις Terra και Sol, ενώ προστέθηκε στην γκάμα η Sport....
1. Εγώ ξέρω ότι μόνο στο 1.6 μπαίνει προαιρετικά VSC και standard το Tsport. Για το 1.4 ούτε λόγος...

2. Και το Priviledge? Μπορεί να το έβγαλε αργότερα αλλά το έβγαλε....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-09-07, 12:31
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Πως μπορεί να έγινε αυτό? Το έπιασαν κ το τράβηξαν? Μέθοδος του προκρούστη? Ίδιο πάτωμα ίδιο πλαίσιο....ίδια μεταξόνια...2600mm.
Και άντε μεγάλωσε το μεταξόνιο...γιατί δίνει καλύτερη θέση οδήγησης? Η θέση οδήγησης βελτιώθκε λόγω τηελσκοπικής ρύθμισης τιμονιού...
Θανάση δεν μπορώ να διαφωνίσω σε αυτό που λες γιατί δεν έχω γραπτές αποδείξεις. Αυτό που είπα ήταν τα λόγια του πωλητή όταν έκανα την έρευνα αγοράς.
Η αλήθεια είναι όμως ότι στο facelift ο οδηγός έχει καλύτερη θέση οδήγησης. Θυμάμαι πως και το sedan pro facelift SOL που έχει συγγενής, έχει τηλεσκοπικό τιμόνι.
Εγώ στο δικό μου (facelift) βολεύομαι μια χαρά (είμαι και 1.92), ενώ στο sedan μου λείπουν αυτοί οι πόντοι...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-09-07, 12:39
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192 Εμφάνιση μηνυμάτων
Θανάση δεν μπορώ να διαφωνίσω σε αυτό που λες γιατί δεν έχω γραπτές αποδείξεις. Αυτό που είπα ήταν τα λόγια του πωλητή όταν έκανα την έρευνα αγοράς.
Η αλήθεια είναι όμως ότι στο facelift ο οδηγός έχει καλύτερη θέση οδήγησης. Θυμάμαι πως και το sedan pro facelift SOL που έχει συγγενής, έχει τηλεσκοπικό τιμόνι.
Εγώ στο δικό μου (facelift) βολεύομαι μια χαρά (είμαι και 1.92), ενώ στο sedan μου λείπουν αυτοί οι πόντοι...
Καλά δε λέω πως το έβγαλες από το μυαλό σου....κάποιος στο είπε...Πάντως νομίζω πως ο πωλητής έκανε λάθος(εσκεμμένο μάλλον).
Όσον αφορά το τιμόνι νομίζω πως ούτε η sedan η pro facelift είχε τηλεσκοπικά ρυθμιζόμενο τιμόνι...και όταν λέω τηλεσκοικά εννοώ πάνω κάτω μέσα έξω. Οι profacelift έχουν μόνο πάνω κάτω...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-09-07, 12:51
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ποιο hatchback έχεις το SOL?
Νομίζω πως μόνο το SOL είχε.
Ας μας δώσει τα φώτα του και κάποιος άλλος...(με SOL)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-09-07, 12:52
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ναι sol έχω...αλλά επιμένω πως καμία profacelift σε καμία έκδοση δεν είχε....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-09-07, 12:58
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

ΟΚ τότε πάω πάσο...
Αν είναι θα επανέρθω μόνο για την έκδοση sedan οταν συναντήσω το συγγενή μου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-09-07, 16:39
tdm900m Offline:
Νεότατος

Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
tdm900m είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas Εμφάνιση μηνυμάτων
Γενικά χωρίζονται σε 2 γενιές. Προ-facelift 02 εώς μέσα 04 (νομίζω) και η facelift. Oι κύριες εκδόσεις είναι 2. Terra (απλή) και Sol (πλούσια) (για προ-facelift). Οι διαφορές τους είναι στον αυτόματο κλιματισμό, εξωτερικά πλαστικά στο χρώμα του αμαξώματος, πλευρικοί αερόσακοι και άλλες μικρές λεπτομέριες. Για facelift δεν γνωρίζω καλά αλλά έχουν βγεί και παραπάνω εκδόσεις.

Δηλαδη για να καταλάβω γιατί τα pro facelift και facelift δεν τα ξέρω αν ψάξω για μοντέλο 2004 ή 2005 θα έχουν κάποια διαφορά;Και η έκδοση sol είναι η καλή από οτι καταλαβαινω; Τέλος πιστέυεται πως μετρητα μπορώ να βρώ κάτι απο τα δύο στα 10.000-10.500€. Πάντως παιδιά να στε καλά για τις γρήγορες απαντήσεις σας αν και δεν έχω ασχολήθει τόσο πολύ με το αμάξι όσο με τις μηχανές.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Λίγη βοήθεια εδώ!! anubis SUPPORT 6 25-11-12 20:16
βοήθεια stelius ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2 31-03-09 13:41
Βοήθεια Για H/y madvinegar OFF TOPIC 28 28-10-06 13:54
Λίγη Ντόπα Σε G6... osfp10 TOYOTA COROLLA 111(G6) 17 08-10-05 02:32
Για Τη Βοήθεια Όλων DjBac Θελω βοηθεια 0 14-03-05 23:57

Page generated in 0,17096305 seconds (82,83% PHP - 17,17% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:54.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com