Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GIANNIS_G6
Φιλε Στρατο καλως ηρθες στο φορουμ μας.Εχω τοποθετησσει το εν λογω κιτακι ξενον στο δικο μου corolla και εχω μεινει υπερευχαριστημενος απο την αποδοση τους!Τοποθετησε τα και θα δεις τεραστια διαφορα σε σημειο που θα εκπλαγεις!!
Εγω σε ενα σερβις που εκανα στην αντιπροσωπεια ειπα στα παιδια να μου ανεβασουν λιγο τα φωτα της μεσαιας σκαλας και να εχω τον δεικτη στο 0 αλλα να φωτιζει αρκετα ψηλα και να βλεπω τελεια χωρις καν την μεγαλη σκαλα!!!Οταν ερχεται διερχομενο οχημα απλα κατεβαζω απο τον διακοπτη στην 2η σκαλα και πεφτει η δεσμη σε σημειο που να μην τυφλωνει τους αλλους αλλα να φωτιζει σαν την "μαμα" ρυθμιση φωτων.
Ειναι μια πολυ καλη λυση και δεν θα ξαναχρειαστει να αναψεις προβολακια μιας και φωτιζει το συστημα τοσο δυνατα που βλεπεις τα παντα δεξια και αριστερα πεντακαθαρα,ασε που με τις 8000Κ λαμπες που μπλεδιζουν πολυ ελαχιστα φωσφοριζουν οι γραμμες που εχει η ασφαλτος με αποτελεσμα να εισαι παντα μεσα στην πορεια σου.
Ελπιζω να βοηθησα.
|
Καλησπέρα Γιάννη και σε ευχαριστώ για την απάντησή σου...
θα χρειαστώ όμως, αν θέλεις σε παρακαλώ, την ακριβή ονομασία (μάρκα) λαπτήρων που αγόρασες , δ/νση του καταστήματος, ίσως και κάποιο τηλέφωνό τους θα με εξηπηρετούσε ώστε να μου τις στείλουν,, είμαι για
δουλειές στό Ναύπλιο τώρα.
Και πάλι σε ευχαριστώ,, ειναι πολύ καλό να έχεις τη γνώμη κάποιου που ήδη το προιον το εχει δοκιμάσει και καταλαβένει τη διαφορα.
Να είσαι καλά...
Στράτος