Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
05-09-07, 12:18
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θήβα (Βόλος)
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45
Η πλάκα είναι ότι τέτοιου είδους επικίνδυνη οδήγηση την κάνουν κάτι τύποι άνω των 45-50 οι οποίοι έχουν μέσα και οικογένεια.
|
Πολύ σωστό αυτό που λες .... είναι της ηλικίας φαίνεται. Και τα παιδιά στα πίσω καθίσματα φυσικά χωρίς καμία προφύλαξη...
|
05-09-07, 12:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Πόσο δίκιο έχεις με αυτό που λες Σταμάτη...
Πάρα πολλές φορές πετυχαίνω στο δρόμο οικογενειάρχες να οδηγούν και τα παιδάκια πίσω να αλωνίζουν στο πίσω κάθισμα, να στέκονται μπροστά και ανάμεσα από τα καθίσματα οδηγού-συνοδηγού, να βγάζουν κεφάλια από παράθυρα κτλπ...
Μία μικρή στραβή να γίνει (όχι τρακάρισμα) απλά απότομο φρεναρισματάκι, και τα παιδάκια θα κουδουνίσουν μέσα στο αμάξι σαν σφυρίχτρες ή στην χειρότερη θα φύγουν από το παρμπρίζ.
Μεγάλη προσοχή αυτό σε όσους έχουν παιδιά. Πρέπει να είναι δεμένα πίσω με ζώνη, όσο και αν γκρινιάζουν...!
|
05-09-07, 14:52
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Καταλάβατε τώρα τι ταράκουλα πέρασα και με τα δύο τρακαρίσματα που ήμουνα και πρωταγονιστής χωρίς να έχω την παραμικρή ευθύνη?Αλλά μυαλό δεν βάζουνε μπας και κάνουν κανα δρόμο και να σταματήσουν να μοιράζουν διπλώματα σαν καραμέλες
05-09-07, 16:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
|
|
φίλε μου ευτηχώς που η αδερφή σου είναι καλά.το θέμα δεν είναι μόνο να τηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας αλλά να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε.ξεκινάμε να πάμε κάπου και πρέπει να σκανάρουμε όλο το δρόμο μπρος,πίσω,δεξιά και αριστερά για να μπορέσουμε να αποφύγουμε όποιον κίνδυνο αντιληφθούμε αλλά όλοι μας όλο και κάπου χαζεύουμε όλο και κάτι σκεφτόμαστε και το μυαλό δεν είναι καθαρό.
|
|
|
|
05-09-07, 17:22
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
οι επιδόσεις των αυτοκινήτων έχουν ανέβει σε σχέση με το παρελθόν (10-20 χρόνια). Δε νομίζω οτι είναι πιο αργά. Πιο βαριά ναι. Πιο αργά όχι.
Τώρα τι ζημιά γίνεται στην καμπίνα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Μακάρι να μπορούσε η καμπίνα επιβατών να παρέμενε ανέπαφη σε όλα τα μοντέλα, αλλά δυστυχώς αυτό δε γίνεται και λόγω κόστους.
Τα Honda πχ δεν φημίζονταν ποτέ για την παθητική ασφάλεια, αλλά για άλλα πράγματα. Τα πράγματα αλλάζουν βέβαια αλλά δεν μπορεί η ίδια εταιρία που είχε πριν 10 χρόνια 1 ή 2 αστεράκια σε σύγκρουση (δηλαδή το αγόραζες και έκανες το σταυρό σου μη σου τύχει τίποτα) στα μοντέλα της, να έχει τώρα 5.
Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα οτι αυτό φταίει για το παραπάνω ατύχημα ,αλλά μπορεί να βοήθησε.
Μην ξεχνάμε οτι η παθητική ασφάλεια πληρώνεται. Μεγάλες εταιρίες πχ Volkswagen,Audi,Mercedes,BMW,Volvo,Saab (μπορεί να ξεχνάω και άλλες) ψιλοφημίζονται για παθητική ασφάλεια χρόνια τώρα.Άρα καλό είναι να διαβάζουμε και καμιά αξιολόγηση πριν πάρουμε ένα μοντέλο.
Για το HRV πάντως θυμάμαι οτι δεν είχα διαβάσει καλά λόγια στο παρελθόν.
Όσο για την ποιότητα των ελληνικών δρόμων και τη νοοτροπία του Έλληνα, ας μην το συζητήσουμε.
|
05-09-07, 17:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
Μην ξεχνάμε οτι η παθητική ασφάλεια πληρώνεται. Μεγάλες εταιρίες πχ Volkswagen,Audi,Mercedes,BMW,Volvo,Saab (μπορεί να ξεχνάω και άλλες) ψιλοφημίζονται για παθητική ασφάλεια χρόνια τώρα.Άρα καλό είναι να διαβάζουμε και καμιά αξιολόγηση πριν πάρουμε ένα μοντέλο.
|
Όχι πάντα βέβαια...
Το είχα ανεβάσει και σε κάποιο άλλο τόπικ αλλά το ξαναβάζω:
http://biz.yahoo.com/ap/070816/crash...dans.html?.v=5
|
|
|
|
05-09-07, 23:09
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
τολη μολις το διαβασα ,κ μου σηκωθηκε η τριχα!
γιατι να μεινουν χωρις μπαμπα κ μαμα τα παιδακια επειδη εγω ο μ@λακας κοιμομουν στο τιμονι ?
Γιατι τα καθε ειδους κοινωνικα, ερωτικα, νταλκαδιαρικα προβληματα να μεταφερονται μεσω του κολοτιμονιου μου,απο μενα ΑΜΕΣΑ σε 1 δευτερολεπτο κ να γινονται προβληματα σοβαρα σωματικα, κοινωνικα σε ενα συνανθρωπο που ουτε καν τον ξερω?
Η τρακα ειναι μια μεθοδος πολλαπλασιασμου-αυγατισματος των κοινωνικων προβληματων?
Τωρα το προβλημα δεν ειναι μονο δικο μου, ειναι κ δικο σας!
Ειναι προσβλητικο αλλα θα σας το πω.
Ενας συναδερφος μου, πριν 4 μερες σκοτωθηκε, ειχε 2 παιδια.
πηγε στην καφετερια της χαλκιδονας, κ επεινε το καφε του.
εσκασε μυτη ενας γνωστος του με γνωστο ZX-9R φωτοβολιδα.
3ο ατομο ζητησε για βολτα το μηχανακι, ο ιδιοκτητης το εδωσε, κ κανεις μα κανεις
δεν πηγαινε βολτα με αυτον, παρα μονο ο πρωην-συναδερφος μου,
ο οποιος ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ.
Το αποτελεσμα?
ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΟΡΦΑΝΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ.
ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΟΡΦΑΝΑ! ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΤΥΡΑΝΙΕΤΑΙ .
οπως καταλαβατε δεν δικαιολογω αυτον που σκοτωθηκε, μιας κ οταν κανεις οικογενεια θα πρεπει να ΓΙΝΕΙΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ πραγματικα, με το να αποφευγεις τις κακοτοπιες κ τα επικινδυνα πραγματα!
δλδ τοσα χρονια δεν βλεπω οτι ολοι οι δρομοι ειναι αθλιοι, και ουτε την 2α ταχυτητα δεν μπορεις να ανοιξεις.
αυτο που ειναι προσβλητικο, ειναι οτι ενω πεθανε ενας συνανθρωπος μου, ποτε δεν σκεφτηκα αυτον, αλλα την οικογενεια του.
ποτε αυτον.
06-09-07, 01:30
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
|
|
ετσι ειναι σαββα γιατι αυτοι που μένουν πίσω την πληρώνουν τη νυφη.
αυτος παει ,μια χαρα ειναι εκει που ειναι,αυτοι που έμειναν πίσω τι γινονται?
το καλοκαιρι ειδα 2 παιδία να σκοτώνονται μπρόστα μου στο λουτρακι και μετα απο λιγο σκέφτηκα ,τι φταινε οι γονείς τους τώρα να μάθουν αυτα τα νέα?????
γιατι, οι γονεις τους θα περάσουν την υπολοιπη ζωή τους μεσα στη θλήψη,οχι τα παιδιά που απλα απερίσκεπτα ο πιτσιρικάς έκανε σουζα με το παπί ,φυσικά χωρίς κράνος,και είχε και την κοπέλα του πίσω,και εσκασαν πίσω και αυτό ηταν!χωρίς μεγαλες μηχανές ,χωρίς μεγάλες ταχύτητες,ετσι απλά.
τόλη κανε το σταυρό σου που τη γλίτωσε η αδεφή σου και προσοχή τους κορίνθιους,γιατι στην οδήγηση ειναι μεγάλοι ΜΑΛΑΚΕΣ!(θα το ξέρεις ήδη.)
06-09-07, 10:18
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Αλοίμονο σε κείνον που πηγαίνει Σάββα...έτσι δεν λέμε?
|
|
06-09-07, 17:27
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
NIKAIA
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Με αφορμη αυτο θα πω το εξης
Τα καινουργια αυτοκινητα μπορει να ειναι πιο αργα,πιο δυσκινητα, χωρις πληροφορηση, λιγοτερο αλητικα, χωρις ,χωρις χωρις, αλλα εχουν ενα πολυ σημαντικο πραγμα.Το πιο σημαντικο πραγμα για εμενα σε ενα αυτοκινητο. ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.Οσοι εχουν παιδια με καταλαβαινουν σιγουρα.Οταν τα βαζω στο αυτοκινητο, τρεμω στην κυριολεξια για κατι τετοια περιστατικα.Τωρα εχω 4 αεροσακους το επομενο θα εχει 84.Αεροστατο θα ειναι.
Και κατι τελευταιο και ας με μισησουν καποιοι.Αυτοκινητο σαν την ΚΕ30 ΚΑΙ ΑΕ86 ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΗς ΤΙς ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.Ευχαρεστηθητε σε καποια πιστα, αλλα ειναι νεκροκουτια παιδια.Εγω παλευω να βαλω μυαλο στο βλακα αδελφο που ειναι 30 χρονων ΜΑΛΑΚΑΣ και εχει rallye.Του λεω να πουληση και να παρει κατι αλλο, γιατι πιο πολες πιθανοτητες εχει να ζησηεαν πειση απο ουρανοξυστη παρα εαν τρακαρη με τον κουβα.
|
χωρις να θελω να σε θιξω φιλε toyotamania θα σου πω το εξης....δεν πα να εχεις 3 αεροσακους?δεν πα να εχεις 1003???αν γινει μια μετοπικη της ταξεως των 120 χλμ δεν προκειται να μεινει τιποτα ειτε εχεις αμαξι 10ετιας,ειτε εχεις ολοκαινουργιο getzaki ειται εχεις mercedes!το ιδιο θα ειναι το αποτελεσμα.και εννοειται δεν θα ειναι καλο.με λιγα λογια αγορινα,μια στραβη να σου κατσει οτι και να εχεις θα χτυπησεις η ακομα χειροτερα πραγματα.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17403412 seconds (83,54% PHP - 16,46% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:15. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|